2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046460 بازدید | 684513 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دوستان من دیگه نمیخوام ازمایشامو تکرار کن داروهامو قطع میکنم پری بشم  اگ قرار بود بتا بالا باش ...

این همه راه رفتی یه ازمایشم تکرار کن 

🍁الله اوزین وریبسن اوزون ساخلا بالام سنه امانت🥹😍😍💙سامیارم🩵
بچه ها اچ سی جی تا چند روز باعث مثبت کاذب میشه؟ ممکنه بعد ۱۷ روز باعث شه بیبی مثبت شه؟

نه عزیزم آنقدر نمیمونه اثرش!!!! 

من تو انتقال دومم که منفی شد روز ۲ و ۵ انتقال هم هاش سی جی داشتم اما بتای روز 14 زیر یک بود.... 

یعنی اثرش نهایت یه هفته شاید باشه.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
اخه مگه نمیگن بتا هردو روز باید دوبرابر بشه خوب الان باید بتای من ۱۰۰۰۰میشد ک تو اون شرایطم صددرصد س ...

عزیزم بتا توی هر هفته از بارداری رنجش فرق میکنه برو آز بده داروهاتم قطع نکن 

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
اخه چطور لانه گزینیم دیر بود روز ۱۰ بیبی چکم مثبت بود

ولی بتات پایین بود

خواهش میکنم ناامید نشو این همه زحمت کشیدی این دوتا آزمایشم بده ان شاالله سونو بعدی ساک دیده میشه قلبشم میبینی

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
نه عزیزم آنقدر نمیمونه اثرش!!!!  من تو انتقال دومم که منفی شد روز ۲ و ۵ انتقال هم هاش سی جی دا ...

مرسی آنا جون😍😍😘😘

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
راستش بنا به پیشنهاد دکتر اورولوژی ایشون رو انتخاب کردم، قاطعانه هم تو اینستا بهم گفتن مگه تو شرایط ...

عزیزم والا منم به نظرم معقول نمیاد این حرف البته ممکنه شما برداشتتون از حرف دکتر غلط باشه..... 

یا شرایطتون خاص باشه من علمش رو ندارم و با شرایطتون اشراف ندارم..... 

اما خوب من کسیو دیدم تو سیکل انتقال بوده و جنیناش از فریز درنیومدن و تو همون سیکل طبیعی باردار شده یعنی تخمک‌گذاری داشته و با سیکل نچرال خودش باردار شده.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
عزییییزم خداروشکر که سالمه سالمه دیگه خیالت بابت سالم بودن پسرت راحته برای منم دعا کن فردا همه چی خو ...

فداش بشم تنبل خان😍😍😍😍

نگران نباش گلم ان شاالله همه چی نرماله

خانما من چند روز دیگه انتقال دارم دوتا جنین سه روزه برام قراره بزارن کسی بوده با جنین سه روزه باردا ...

عزیزدلم ان شاالله که مثبت میشی نگران نباش گلم خیلیا بودن با جنین سه روزه باردار شدن فقط بسپار بخدا

بچه ها ی سوالی داشتم. همه تون موقع انتقال جنین شناس میاره جنینارو و دکتر انتقال میده؟ یا جنین شناس ه ...

برا من هر سه انتقالم دکتر زنانم آماده کرد و جنین شناس آورد جنینارو و انتقال داد.... 

اما کارهای آماده سازی و کاتر و.... اینا با دکتر زنانم بود..... 

من رفتم سونو ساک نبود 😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

عزیزم زود نرفتی؟؟؟ 

دوستان من دیگه نمیخوام ازمایشامو تکرار کن داروهامو قطع میکنم پری بشم  اگ قرار بود بتا بالا باش ...

میفهمم چقد حالت بده الان ولی کاش این کارو نکنی عزیزم. از کجا معلوم چجوری قراره پیش بره.حداقلش اینه که  خدای نکرده ی موقع بعدا پشیمون نمیشی که کاش ب حرف دکترم گوش میدادم.

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱