2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046460 بازدید | 684513 پست
اره رو به مانیتور باشن اصلا طول نمیکشه فردا سونو دارم‌از الان استرس اینو دارم بازم دیر بچرخه هی بکوب ...

عزیزم، من همیشه ده دقیقه قبل سونو یه دونه رانی میخورم، تا حالا اصلا توی سونو اذیت نشدم.

عزیزم. شاید هنوز زوده نباز خودتو. دکتر چیزی نگفت؟

برا جهاد اقاس یه خانومه هم بود از ازمایشگاه میومددکترانتقال میداد مددی هم سونو میکردموقع انتقال هردوشون گفتن انتقالت خیلی خوب بود دیگه توکل بخدا

🍁الله اوزین وریبسن اوزون ساخلا بالام سنه امانت🥹😍😍💙سامیارم🩵

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم، من همیشه ده دقیقه قبل سونو یه دونه رانی میخورم، تا حالا اصلا توی سونو اذیت نشدم.

من اب میخوردم پس واسه فردام قبلش ابمیوه میخورم

خدایا شکرت...این شادی قسمت همه ی منتظرا کن🙏🙏
برا جهاد اقاس یه خانومه هم بود از ازمایشگاه میومددکترانتقال میداد مددی هم سونو میکردموقع انتقال هردو ...

اره جهادو میدونم. شما قبل جهاد مرکز دیگه ای تو تبریز نرفتین یا خبر ندارین ازش؟

ان شاالله نتیجه مثبت میگیری عزیزم  

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
فردا روز ۱۱ هست اگه باشه باید یه هاله کمرنگ هم شده بندازه من به شوهرم گفتم بزور راضیش کردم گفت باشه ...

وای ایشالله باخبر خوب بیای عزززیزم از خدا میخوام یه مثبت خیلی محکمممم باشه 

اره جهادو میدونم. شما قبل جهاد مرکز دیگه ای تو تبریز نرفتین یا خبر ندارین ازش؟ ان شاالله نتیجه مثبت ...

ممنون گلم نه اطلاعی ندارم

🍁الله اوزین وریبسن اوزون ساخلا بالام سنه امانت🥹😍😍💙سامیارم🩵

من قبل غربالگری حالم خیلی بد بود و سه چهاربار بالا اوردم و چون معدم خالی بود گفت یه دلستر بخور و راه برو

جای هردوشون خوب بود

“یا امام رضـــــــــــا” اگر بناست که لطف کسی به ما برسد …. .خدا کند فقط از جانب شما برسد….نخواه منت بیگانه بر سرم باشد….. .خوش است خیر همیشه ازآشنا برسد…                            . 💚😍زیر پوست من یک دنیا در جریان است😍💚

سلام عزیزم اسید فولیک رو تا کی باید بخوریم اخه امروز دکتر ازم پرسید اسید فولیک داری یانه منم گفتم نه ولی دیدم تو دارو ننوشته فک می کنم یادش رفته شما اسید فولیک و ویتامین دی رو تا کی ادامه دادی بعد عدد ان تی رو زده۳۳/ ۲ زیاد نیست 

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست ❤من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست 🌷
من قبل غربالگری حالم خیلی بد بود و سه چهاربار بالا اوردم و چون معدم خالی بود گفت یه دلستر بخور و راه ...

عزیزم هنوزم اسید فولیک با ویتامین دی می خوری منم امروز سونو داشتم دکتر گفت طول سرویکسم کمه و جفت پایینه مال شما تو ان تی طول سرویکستون چند بود 

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست ❤من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست 🌷
فردا روز ۱۱ هست اگه باشه باید یه هاله کمرنگ هم شده بندازه من به شوهرم گفتم بزور راضیش کردم گفت باشه ...

منم گفتم شوهرم بخره بابا بیخیال یا شده یا نشده بلاخره که باید معلوم شه

عزیزم هنوزم اسید فولیک با ویتامین دی می خوری منم امروز سونو داشتم دکتر گفت طول سرویکسم کمه و جفت پای ...

اره گلم میخورم هردورو

سرویکسم۳۷.۷ بود

شما چند؟

“یا امام رضـــــــــــا” اگر بناست که لطف کسی به ما برسد …. .خدا کند فقط از جانب شما برسد….نخواه منت بیگانه بر سرم باشد….. .خوش است خیر همیشه ازآشنا برسد…                            . 💚😍زیر پوست من یک دنیا در جریان است😍💚
منم همچین احساسی داشتم برا همین گفتم ببینم امکان انتقال توسط جنین شناس هس یا من اشتباه کردم

نه من مطمنم مال منو جنین شناسم ک کنار دست دکترم بود گزاشت

خدایا شکرت ک بعد پنج سال سخت بالاخره حاجتمو دادیو ی فندق اومد تو زندگیم🌺💗
همه جا جنین شناسی که جنینارو میاره آقاس؟

نه مال من هردوبار خانوم بود