2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046466 بازدید | 684513 پست
عزیزم انشالله بهترینا منتظرته......

انشاالله ممنونم عزیزم

خداجونم محتاجم به بزرگیت به گوشه چشمی که به من و زندگیم داشته باشی بلکه شیرین تر بشه اگه لایق مادر شدنم دستمو بگیر....🙏🙏

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره عزیزم  والا من بازم سیکل انتقالم کنسل شد از مرکز مام متنفرم انقدر که بی سوادن  قشنگ ...

سلام عزیزم حالتو قشنگ درک میکنم ماها که تو این راهیم متاسفانه از بی کفایتی دکترا خییییلی ضربه میخوریم منم یه سیکل ای وی افمو به خاطره همین بی دقتی ها از دست دادم خاک تو سرشون که به فکر مریضو وقتو پولو جونشون نیستن خدا از این جور دکتر ها نگزره من که همش دعاش میکنم 

دوستای گل من درد سینم خیلی زیاد شده دستمم بخوره بهش دادم در میاد ممکنه علامت لانه گزینی باشه یا بخاط ...

عزیزم درد بخاطر پروژسترونه فک کنم من دو دفعه پیش داشتم این دفعه هم دارم 

ان شاالله مثبت بشی

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
اره عزیزم  والا من بازم سیکل انتقالم کنسل شد از مرکز مام متنفرم انقدر که بی سوادن  قشنگ ...

عزیزم میشه درخواست دوستی منو قبول کنی؟

دکتر شما توی مام کی بود؟

الان منم بخاطر دکتر ارولوژی و دکتر نصر رفتم مام!

که هنوز به نتیجه نرسیدم.

بنظرم سرشون شلوغه و دقتشون کم شده!

و اصلا دیگه اهمیتی نمیدن!!!

آخه هنوز یک سال نشده از یک و بیست و نو بیاد 41صدم خیلی هست ..خیلی ترسیدم ..ازمایشگاه اولی خیلی رعایت ...

سلام عزیزم ذخیره تخمدان ب این چیزا ربطی نداره فدات شم احتمالا یکی از آزمایشگاها اشتباه داشته،منم ذخیرم ۱.۲ بود بعد چند ماه تو آزمایشگاه دیگه ۵۶. بود ضمنا زیاد درگیر این چیزا نشو الان اون عدد ب معنای وجود تخمک هست حالا هر عددی باشه بجز صفر پس تو تخمک داری و احتمال اینکه باردار شی هست پس جای فک کردن ب این چیزا سعی کن بدون استرس باشی.من خودم با ذخیره پایین و یه لوله مسدود و تیروئید و پرولاکتین داغون،شوهرم با تحرک اسپرم نزدیک صفر طبیعی باردار شدم پس قدرت خدا رو دست کم نگیر و امیدوار باش.انشالله دامن تو و همه‌منتظرا خیلی زود سبز بشه

خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین
سلام عزیزم ذخیره تخمدان ب این چیزا ربطی نداره فدات شم احتمالا یکی از آزمایشگاها اشتباه داشته،منم ذخی ...

5سال منتظرم سالم بودم نشدم الان ک داغون شدم باردار بشم من شانس ندارم دلم میخواد بمیرم😢😢😢

5سال منتظرم سالم بودم نشدم الان ک داغون شدم باردار بشم من شانس ندارم دلم میخواد بمیرم😢😢😢

خدا نکنه عزیزم منم بعد ۵ سال باردار شدم.کلی دوا درمون،آی یو آی ناموفق،سیکل آی وی اف بخاطر نداشتن تخمک کنسل شد.یادم میاد دلم برا خودم میسوزه.نگو شانس ندارم من الان ک بعد ۵ سال انتظار بچه دار شدم و تازه یخورده دلخوش بودم باز یه مشکل جدی دیگه برام پیش اومد پس نگو بدشانسم عزیزم

خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین
خدا نکنه عزیزم منم بعد ۵ سال باردار شدم.کلی دوا درمون،آی یو آی ناموفق،سیکل آی وی اف بخاطر نداشتن تخم ...

خیلی دلم گرفته هر ک بعد من ازدواج کرد دومی راحت ب دنیا آورد حتی سن هاشون ازمن بیشتر بود  ماه اول باردار شدن 

دخترهای اقوام تند تند دوقولو سه قولو یا پشت سرهم بچه میارن فقط من خاک تو سر شدم بینشون..😭😭😭😭

خیلی دلم گرفته هر ک بعد من ازدواج کرد دومی راحت ب دنیا آورد حتی سن هاشون ازمن بیشتر بود  ماه او ...

منم خیلی از این فکرا میکردم.همون فکر و خیالا باعث شد الان دچار بیماری بشم تو رو خدا برا بچه غصه نخور فکر سلامتت باش.آخر سر یه روز بچه دار میشی میبینی خودت داغونی

هفته چند بودی رفتی سونو همه چیز خوب بود

۶هفته رفتم همه چی عالی بود ۷هفته افتادم ب خونریزی

خدایا شکرت ک بعد پنج سال سخت بالاخره حاجتمو دادیو ی فندق اومد تو زندگیم🌺💗
چی بگم شی روز گریه میکنم 😞😞😢😢ممنون از دلداریتون

دلداری نبود عزیز دلم یه تلنگر بود ک یکم ب خودت بیای.انشالله خیلی زود نی نی دار شی فدات شم🥰🥰🥰