2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046392 بازدید | 684511 پست
برا منم همین حدودا بود.....  ذخیرم 1/4 و اف اس هاش هم حدودا 9-10 بود.....  من با همین شر ...

سلام انا جون..میگم کلسترول بالا ممکنه باعث بشه که انتقال جنبن منفی بشه؟اصلا تاثیری توی روند لانه گزینی و رشد جنین داره؟

خدا جونم مرسی بابت معجزه ات که روز مادر بهم هدیه دادی🤩
سلام گلم ممنون امروز بی بی زدم هاله انداخت

واقعا😍😍😍عکسشو بزار ببینیم

اچ سی جی که نزدی؟

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم مامانی مهربونی انشالله با فرشته هات میایی خونه میشن مهمون دلت بعدشم ۹ ماه بعد میرین با دل خوش ...

مرسییییی عزیز دلم..مرسی بابت دعای قشنگت دوستم 🤗🤗❤❤😍

باورش باتو...چ جوریش با خدا🩵
انا جان مهربونم ممنون کع با حوصله جواب میدی به نظرت روز پند بی بی بزنم جنینام سه روزه بودن فردا روز ...

عزیزم ببخشید من جواب میدم ولی خیلیی زوده حداقل بزار روز ۱۲ به بعد

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
ممنونم گلم  هزینه آزادش چقدر میشه؟

عزیزم الان رو نمیدونم اون زمان یعنی ۹۴ دو تومن بود..... 

اما خوب من هزینه 15 میلیون برا دو تا میکرو هدر دادم اگه دو تومن رو همون اول هزینه کرده بودم مشکلاتم زودتر رو شده بودن..... 

من نمیگم اگه کسی آزهای تکمیلی رو انجام بده 100 درصد جواب + میگیره اما خوب میتونم بگم لااقل از منفی های قطعی جلوگیری میکنه..... 

مثلا من شخصا چون مشکل انعقادیم رو شد حتی با اینکه بارداری دومم طبیعی بود اما بازم مجبور شدم نه ماه انوکسوپارین بزنم..... 

یعنی ژن غلظت خون که دارم قابل درمان نیست و ده بارم باردار بشم باید بزنم..... 

اتفاقا از یه جهت شانس آوردم که قبل بارداریم این مشکلم رو شد چون اگه طبیعی همون اول باردار شده بودم اینو نمیدونستم و ممکن بود بارداری جونمو به خطر بندازه..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
عزیزم الان رو نمیدونم اون زمان یعنی ۹۴ دو تومن بود.....  اما خوب من هزینه 15 میلیون برا دو تا ...

بله عزیزم خیلی خیلی ممنونم ازتون

من اگر بشه آزاد میرم میدم یا اینکه میرم پیش دکتر دیگه ای برام تو دفترچم بنویسه برم بدم 

ممنونم گلم ک راهنماییم کردین😘😘

خدایا خودت کمکم کن🙏🙏
انا جان مهربونم ممنون کع با حوصله جواب میدی به نظرت روز پند بی بی بزنم جنینام سه روزه بودن فردا روز ...

فدات گلم..... 

کمترین کاریه که میکنم..... 

عزیزم دوستانی که اینجا منو می‌شناسن میدونن من نه تنها بی بی رو توصیه نمیکنم یه ماهیتابه معروف دارم که وقتی کسی دست به بی بی بشه ماهیتابه خودشو نشون میده..... 

پس از من میپرسی اصلا بی بی نزن و فقط روز آزت برو آز بده..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
میخوام روز 11بزنم 

ان شاالله که مثبت میشی بار چندم انتقال؟

من امروز روز ۹ انتقال بلاستم

ان شاالله که مثبت میشی بار چندم انتقال؟ من امروز روز ۹ انتقال بلاستم

بار اولمه انشاالله به امیدخدا اخریشم باشه

🍁الله اوزین وریبسن اوزون ساخلا بالام سنه امانت🥹😍😍💙سامیارم🩵
عزیزم الان رو نمیدونم اون زمان یعنی ۹۴ دو تومن بود.....  اما خوب من هزینه 15 میلیون برا دو تا ...

فقط یه چیزی عزیزم من دو سال پیش باردار شدم تا هفته ۱۸ همه چی خوب پیش رفت مشکلی نداشتم فقط چون جنینم مشکل داشت مجبور شدم سقطش کنم...

بازم باید آز انعقادی رو بدم با توجه ب اینکه بارداری قبلیم مشکلی ازون بابت نداشتم؟

خدایا خودت کمکم کن🙏🙏
سلام انا جون..میگم کلسترول بالا ممکنه باعث بشه که انتقال جنبن منفی بشه؟اصلا تاثیری توی روند لانه گزی ...

عزیزم به نظرم رو کیفیت تخمک‌ها بی تاثیر نیست..... 

البته نمیدونم درسته یا نه اما دو دو تا چهارتای خودم میگه بی تاثیر نیست..... 

ببین من خودم بارداری دومم به نظرم این مساله تاثیر + داشته..... 

من ده کیلو وزن کم کردم و تغذیم رو اصلاح کردم.... 

البته قصد بارداری نداشتم فقط بعد شیردهی خواستم هیکلمو اصلاح کنم..... 

تغذیه سالم و کن کردن وزن..... 

هم خودم هم همسرم هر دو ده کیلو کم کردیم..... 

و این معجزه شیرین بدون حتی یه فولیک اسید اومد تو دلم..... 

بار اولمه انشاالله به امیدخدا اخریشم باشه

ان شاالله که مثبت میشی

من بار سومم

میترسم بیبی بزنم ازبس منفی دیدم می خوام یه سره برم آزمایش

فدات گلم.....  کمترین کاریه که میکنم.....  عزیزم دوستانی که اینجا منو می‌شناسن میدونن من ...

میترسم آزم منفی باشه پس بیوفتم باز بی بی بزنم امادگی دارم من تو 11سال نازاییم یک بارم بی بی نزدم

🍁الله اوزین وریبسن اوزون ساخلا بالام سنه امانت🥹😍😍💙سامیارم🩵