2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046519 بازدید | 684519 پست
عزیزم من برا میکرو بعد انتقال یعنی از روز انتقال آنوکسان شروع شد....  اما برا بارداری طبیعی چو ...

مرسی گلم دکتر هماتولوژی هم به من گفت که از هفته ۱۰ به بعد ممکنه مشکل ایجاد کنه ولی خوب من میگم شاید روی لانه گزینی و مثبت شدن تاثیر داشته باشه

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
عه! چه جالب. البته بعضی ها نمیتونن حتی یک نمونه رو  به موقع بدن. عزیزم شما سرم آی وی آی جی زدی ...

عزیزم درسته نمونه دادن سخته اما خوب شانش رو بالا میبره..... 

برا اولی که من پیش همسرم بودم..... 

دومی رو یادم نیست من باهاش بودم یا نه..... 

اینطوری کمتر استرس میگیرن و شانس نمونه گرفتن بیشتره..... 

عزیزم من سرم آی وی آی جی والا اون زمان آلمانی و کره ای و سوئیسی از هر سه زدم.... 

من یه دور دو روز قبل پانکچر زدم.... 

۶ بارم بعد انتقال یعنی هر 28 روز یه بار تزریق داشتم..... 

البته برا من برا سال 94 هست..... 

الان ظاهرا خیلی کم پیدا شده سرم..... 

عزیزم بابت اسپرم با دی آف آی مشکل دار بله خوب احتمالش هست..... 

اما خوب وقتی اسپرم از نظر ظاهری غربال میشه شانس انتخاب اسپرم سالم میتونه بالاتر هم بره..... 

یعنی به هر حال نهایتش انشالله شانس با تک تکمون یار باشه..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

صبح همون شب رفتم بیمارستان منتها سونوگرافی نبود اونجا یه ماما بود گفت مشکلی نیست فقط استراحت کن ودار ...

خدارو شکر عزیزم..... 

درکت میکنم منم این شرایط رو گذروندم..... 

میدونم آروم موندن سخته اما به خودت بگو خیلیا بودن خونریزی داشتن و زایمان موفقی داشتن انشالله منم جزء اونام..... 

اینطوری استرست کمتر میشه..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
پس چرا مال خیلیا مثل این دوستمون در عرض ۹ماه از ۱/۲شده ۰/۴🙄🤔 آخه امروز کمی تحقیق کردم مال خیلیا د ...

عزیزم خوب اولا دکتر به 1-2 به دید کم نگاه میکنه..... 

به خاطر اینکه اگه نیاز باشه چند بار تکرار کنی جا داشته باشه..... 

من خودمم زیر نظر خانوم دکتر بودم میبینی که با اون شرایط ذخیره نه تنها سه بار پانکچر شدم تازه بعد زایمانم مجدد طبیعی هم باردار شدم..... 

دوستمون احتمالا آزمایش‌هاش یکیش معتبر نیست..... 

یعنی احتمالش بیشتره که جواب هاش با هم همخونی نداشته باشن.... 

دوستم هورمون amh يه هورمون محلول در چربي هستش اگر قبل از آزمايش كسي غذاي چرب خورده باشه اين عدد بالا ...

گلی من اصلا پانکچر نکردم ...هنوز یه دونه دارو هم نخوردم ...۲۸سالمه ....منم قبل از این ازمایش نصف شب چیپس و ماست موسیر وسیبزمینی سرخ شده خورده بودم ...نکنه کمتر از ۱/۹باسه 🤔😂

بنظرم خطای ازمایشگاه هست تاتاثیر چربی ...یا تفاوت کیت آزمایشگاهها 

سلام آنا جون  ممنون عزيزم از راهنماييتون راستش من تو اين مدتي كه زيره نظره پاكروش بودم كه بعد ...

عزیزم پس انشالله قراره یه جواب عالی بگیری..... 

فقط برا تخم مرغ سعی کن زرده رو نخوری یا چند روز یه بار زرده بخوری چون کلسترون رو بالا میبره من آب پز میکردم زرده رو دور می‌ریختم سفیده میخوردم فقط..... 

انشالله که با تحریک تخمدان خوب بهترین تخمک‌ها و خواهی داشت..... 

همسرم رعایت کنه انشالله اسپرم اوکی باشه که کلی جنین عالی خواهی داشت..... 

خدارو شکر عزیزم.....  درکت میکنم منم این شرایط رو گذروندم.....  میدونم آروم موندن سخته ا ...

ممنون عزیزم

من دیگه سپردمش دست خدا،،خودش داده خودشم نگهدارشون باشه انشالله🤲🤲

.....آرزو کن گوشهای خدا پراست از آرزو،،،ودستانش پراز معجزه.....🙏🙏خدایا نی نی هامو واسم نگهدار 🤲🤲🙏🙏
اناجون تا چند هفته میشه صاف خوابید ،،من اینقد به پهلو میخابم پهلوهام درد میکنه @تورک_آنا   & ...

عزیزم اوایل خیلی فرق نداره چطوری بخوابی..... 

به پهلو (خصوصا پهلوی چپ) هم میخوابی لای پاهات بالش بذار کمتر اذیت میشی..... 

عزیزم ماه‌های بالاتر به پشت خوابیدن خوب نیست وقتی که وزن جنین بالاتر میره و میتونه مانع خونرسانی بشه.... 

عزیزم خوب اولا دکتر به 1-2 به دید کم نگاه میکنه.....  به خاطر اینکه اگه نیاز باشه چند بار تکرا ...

اره ....منم خیلی وقته سعی کردم به عدد ومشکلات ریز توجه نکنم ...من تلاشم رو میکنم و کاااامل سپردم به خدا 

اول وآخر باید خدا بخواد ...استرس بی فایدست وقتی خدا میتونه ....پس نمیذارم زندگی بهم فشار بیاره ...تا بچه نیست خوش میگذرونم ...دنیا دوروزه 😊

ممنون عزیزم از دلگرمیت ....😘😘😘😘

سلام عزیزم من اینبار بار دومم هست ک میخوام پانکچر بشم تو پانکچر قبلی ۳ تخمک و س جنین داشتم س تاشم ...

عزیزم میدونم خیلی از دکترا به این راحتی نمینویسن.....

بذا خود منم بعد دو تا منفی نوشتن..... 

کاش می‌فهمیدن که هزینه آز تکمیلی قابل مقایسه با هزینه میکرو ناموفق نیست..... 

البته خیلی از دکترا میگن خوب قرار نیست همه مشکل داشته باشن درسته..... 

اما خوب اگه با همین آزها مشکل رو بشه زودتر انجام دادن بهتره..... 

من خودم اگه زمان به عقب بر می‌گشت میرفتم آزهارو آزاد انجام می‌دادم..... 

من اوايل بارداري هستم انا جونم

خدارو شکر عزیزم...... 

به سلامتی بغلش (ون) کنی..... 

عزیزم من ذخیرم قبل پانکچرم ۱.۶ بود  اف ای اچم ده هست ده خیلی بده؟

برا منم همین حدودا بود..... 

ذخیرم 1/4 و اف اس هاش هم حدودا 9-10 بود..... 

من با همین شرایط ۳ بار پانکچر شدم میکروب سوم باردار شدم و بعد زایمانم مجددا طبیعی باردار شدم..... 

پس منتظر روزیم یه روزی بیایی همینارو به دوستای منتظرت بگی و بهشون امید بدی..... 

عزیزم میدونم خیلی از دکترا به این راحتی نمینویسن..... بذا خود منم بعد دو تا منفی نوشتن.....  ...

انا جان مهربونم ممنون کع با حوصله جواب میدی به نظرت روز پند بی بی بزنم جنینام سه روزه بودن

فردا روز پنجممه علائمم سینه هام سفت شدن سینه چپم دردش زیاده درد پریودی کمرو تیرکشیدن رحم که از روز اول داشتم

🍁الله اوزین وریبسن اوزون ساخلا بالام سنه امانت🥹😍😍💙سامیارم🩵
دوستم هورمون amh يه هورمون محلول در چربي هستش اگر قبل از آزمايش كسي غذاي چرب خورده باشه اين عدد بالا ...

در سیکل طبیعی اون فولیکولهایی ک بالغ نمیشن دفع میشن ؟

خدایا خودت کمکم کن🙏🙏