2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046519 بازدید | 684519 پست
انومالی چیه دیگه؟؟استرس اینم باید بکشیم🤣🤣

اونو هفته 18 اینا میرین.... 

عزیزم استرس بی استرس..... 

همه چی انشالله عالی پیش میره..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مرسی مهربونممم..اره خداروشکررر بهترم..الهییی تا چن روز دیگه خبر مادرشدن شما رو بشنوم ب حق امام حسین ...

خدا رو شکر که خوبی عزیزم .ممنونم از دعات گلم😘😘

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
اونو هفته 18 اینا میرین....  عزیزم استرس بی استرس.....  همه چی انشالله عالی پیش میره.... ...

ممنون اناجون ایشالله با دعاهای شما 🙏🙏

.....آرزو کن گوشهای خدا پراست از آرزو،،،ودستانش پراز معجزه.....🙏🙏خدایا نی نی هامو واسم نگهدار 🤲🤲🙏🙏
عزیزم چ روزی خون ریزی کردی چطور در چ حد بود 

سه شنبه اون هفته شبش کل لباسمو تشکم خونی شد اما مث خون اب ادامه داشت تا ۶شب امااخراش لک قهوای بود

خدایا شکرت ک بعد پنج سال سخت بالاخره حاجتمو دادیو ی فندق اومد تو زندگیم🌺💗
سلام بچه هااا خوبین همگییی 🤗🤗🤗❤❤❤ عزیزان من فردا ب امید خدا میرم برای انتقال... آخرین جنین هام ...

عزیزم مامانی مهربونی انشالله با فرشته هات میایی خونه میشن مهمون دلت بعدشم ۹ ماه بعد میرین با دل خوش تو بغلت برمیگردی خونه.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
پس چرا مال خیلیا مثل این دوستمون در عرض ۹ماه از ۱/۲شده ۰/۴🙄🤔 آخه امروز کمی تحقیق کردم مال خیلیا د ...

دوستم هورمون amh يه هورمون محلول در چربي هستش اگر قبل از آزمايش كسي غذاي چرب خورده باشه اين عدد بالاتر خواهد بود .براي خودم هم اتفاق افتاد من ذخيرم ١ هستش بعد از پانكچر و يكسال بعدش آزمايش دادم و شده بود ٢.كه علتش همون غذاي چرب هستش.از طرفي پانكچر از ذخيره كم نمي كنه.هر خانمي در هر ماه يك تعداد فوليكول در تخمدانش به وجود مياد ولي تنها يكي يادوتا فوليكول بالغ ميشه و تخمك ازش خارج ميشه.ولي در پروسه پانكچر با مصرف هورمون تمام او چند تا فوليكول كه هر ماه در تخمدان هست باهم بالغ ميشن و روز پانكچر تخمك ها خارج ميشه.پس نگران نباشيد ذخيره تخمدان با پانكچر كم نميشه.سن و ژنتيك در اون موثره و يك سري بيماريها

من ۲۲ تیر انتقال دادم شما هم جنین هاتون سه روزه بودن؟ من براساس انتقالم میشه همون پنج هفته، البته ا ...

نه بلاست بودن ۵روزه مال من خداروشکر دوروز قطع شد

میشه بگی چه روزایی رفتی سونو و توی هرکدوم بهت درمورد ساک و جنین چی گفتن؟

تا ازمایشم مثبت شد ساک جنینو دید 

۱۰روز بعدش قلبش ضربانشو شنید 

سری بعدم ک اون هفته بود برا خونریزی رفتم

سلام آنا جون خوبی ؟ میگم شما بعد از انتقال آنوکسا زدی یا بعد از آزمایش ؟ من دوبار سابقه منفی دارم ...

عزیزم من برا میکرو بعد انتقال یعنی از روز انتقال آنوکسان شروع شد.... 

اما برا بارداری طبیعی چون دیر فهمیدم باردارم و اولین ویزیتم روزی بود که قلبشم تشکیل شده بو. از اون روز شروع شد.... 

یعنی تقریبا 6-7 هفته بودم شروع شد.... 

هر دو تا آخر بارداریم داشتم..... 

سلام آنا جونم.معزیزم من بعد از انتقال دکتر شیاف پروژسترون هر12ساعت تجویز کرد اصلا آمپولش رو نگفت بزن ...

متوجه نشدم عزیزم..... 

یعنی الان فقط دو تا شیاف داری؟ 

عزیزم اگه با دو تا شیاف شرایطت اوکی هست لزومی نداره بیشتر بشه..... 

اتفاقا خوبی کم بودنش اینه اگه یه زمانی نیاز شد بیشتر بکنن دستشون بازتره..... 

دوستای گلم من الان تو راه تهرانم برا فردا ساعت 8صبح نوبت سونو دارم ببینم وضعیت رحم چجوریه وسط سیکل ا ...

عزیزم انشالله بهترینا منتظرته......

آنا جون میشه سونو من که توی صفحه 23002 هست رو ببینی و نظرت رو بهم بگی؟ یا اگه کسی رو میشناسید که اطل ...

عزیزم سونوتون رو دیدم اما من کلا خیلی از سونو سردرنمیارم برا همین چیزی ننوشتم..... 

انا جون مقدار نرمال sp تو سونوگرافي چقدر بايد باشه؟ بجاي ميزان afl ميزان sp رو نوشته

عزیزم پارامترهای سونو رو نمیدونم چی به چین.... 

یعنی اون زمانم معمولا خیلی سر در نمیاوردم الان که دیگه خیلی اطلاعاتم در مورد سونو صفر شده..... 

آخه دکتر بهم چیزی نگفته بود تازه فکر میکردم فعالیت داشتن برام خوبه. پریشب درد خیلی بدی داشتم. حالا ف ...

عزیزم نگران نباش.... 

اما سعی کن استراحت کنی..... 

نگران آزاد شدن تخمک و اینا نباش..... 

فقط برا این گفتم که به تخمدانت فشار نیاری.....