2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046388 بازدید | 684511 پست
توي گوگل بزن سونوگرافي شبانه روزي، من يه چيزايي ديدم ولي چون شناختي از شهرتون ندارم بهتره خودت نگاه ...

باشه عزیزم ممنون

.....آرزو کن گوشهای خدا پراست از آرزو،،،ودستانش پراز معجزه.....🙏🙏خدایا نی نی هامو واسم نگهدار 🤲🤲🙏🙏
امروز سیزده هفته تموم شده اناجون  غروب دوتا امپول پروژسترون زدم وصبح هم یه شیاف گذاشتم الان می ...

اره بزار یه دونه شیاف دیگه 

دوفاستون هم خوبه 

استراحت مطلق باش 

نگران هم نباش چون بعد از 13 هفته خطر کمتره

شبهای هجر گذراندیمو زنده ایم هنوز ...مارا به سخت جانی خود چنین گمان نبود 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

باشه عزیزم ممنون

فقط اگه رفتي اجازه معاينه اي چيزي نده، فقط سونوگرافي همين

گاهي خدا آنقدر صدايت را دوست دارد كه سكوت مي كند، تا تو بارها صدايش كني و بگويي خداي من...                                 خدايا شكرت بابت هديه قشنگت...♥️
اره بزار یه دونه شیاف دیگه  دوفاستون هم خوبه  استراحت مطلق باش  نگران هم نباش چون ...

دوفاستون رو بدون نسخه میدن؟بعداینکه مگه نباید به دستور دکتر باشه؟

.....آرزو کن گوشهای خدا پراست از آرزو،،،ودستانش پراز معجزه.....🙏🙏خدایا نی نی هامو واسم نگهدار 🤲🤲🙏🙏
فقط اگه رفتي اجازه معاينه اي چيزي نده، فقط سونوگرافي همين

نه نمیذارم فقط میگم سونو

بچه ها جون من از صب یه نقطه از زیر دلم تیر میکشه و درد دارم فقط یه جاس همینجوری نشستم فقط 

نمیدونم نگرانم از یبوستمه یعنی؟ یا خدایی نکرده خارج رحمی باشه 

شنبه اولین سونومه🤦‍♀️ کسی تجربه ای نداره؟ 

دوفاستون رو بدون نسخه میدن؟بعداینکه مگه نباید به دستور دکتر باشه؟

من وقتی خونریزی کردم تو خونه داشتم خوردم 

فرداش که رفتم دکتر به دکترم گفتم دوفاستون خوردم گفت خوب کاری کردی و خودش اوایل روزی سه تا واسم تجویز کرد الان روزی دوتا دارم. 

فردا زنگ بزن به دکترت ازش بپرس اگه اجازه داد بخور 

ولی من با دوفاستون خونریزیم کلا قطع شد 

شبهای هجر گذراندیمو زنده ایم هنوز ...مارا به سخت جانی خود چنین گمان نبود 
مبارك باشه عزيزم، الهي به خق اين شب ها، خبر مثبت شدنت رو بدي😍 از ته دلم برات دعا ميكنم🤲🏻

مرسی عزیز دلم .ممنون مامان مهربون .خدا نی نی نازت رو حفظ کنه انشالله🙏😘

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
من وقتی خونریزی کردم تو خونه داشتم خوردم  فرداش که رفتم دکتر به دکترم گفتم دوفاستون خوردم گفت ...

من متاسفانه ندارم فقط شیاف وپروژسترون دارم

من قبلا بخاطر هماتوم خونریز کردم که در عرض سه چهاروز خونریزیم قطع شد کلا

هفته دهمم که رفتم سونو گفت هماتوم جذب شده

الان که هماتوم ندارم موندم این خون علتش چیه؟؟

@آستاره۷۲ عزیزم جنینات انتقال دادی؟ مبارکت باشه کی انتقال دادی؟ گلم

سلام گلم مرسی عزیزم.بله امروز انتقال دادم

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
خداکنه اصلا نمیتونم اروم باشم،،امروز سه بار ۱۲ تا پله رو مجبور شدم بالا وپایین برم ،یعنی میتونه بخاط ...

حالا به هر دلیلی  ...زیاد بهش فکر نکن و مطمئن باش بچه ها جاشون خوبه ...میدونی درد سقط چه جوریه؟؟؟خدا نصیب نکنه گلم

حالا به هر دلیلی  ...زیاد بهش فکر نکن و مطمئن باش بچه ها جاشون خوبه ...میدونی درد سقط چه جوریه؟ ...

ایشالله عزیزم ایشالله

خدا از دهنت بشنوه 

آره چاق بود   مرسی عزیزم از راهنماییت انشالله که خیر ببینی . جواب آزمایشو میبرم یه دکتر غ ...

خب خواهرم به خاطر چاقی دیابت گرفته اون بنده خدا، بلوغ زود رس هم یکی دیگه از عوارض چاقی بچه ها هست که گاهی میشه جلوی اون رو گرفت