2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046548 بازدید | 684526 پست
باران جان الان پروفايلت رو ديدم من و شما همسن هستيم.متولده ٦١ هستيد؟ عزيزم از وضعيت جنين ها خبري شد؟

متولد آذر ۶۰ هستم. هنوز پانکچر نرفتم. تازه روز ۸ هستم. فردا مجدد میرم واسه سونو که دکتر بگه چه روزی پانکچر میکنه

عزيزم سركلاژ كن خيالت راحت ميشه واقعا خوبه من سه روز لكه بيني داشتم عملشم با بيهوشي هستش بعداز بهوش ...

اره فک کنم با سرکلاژ خیالم راحتره ،تو هفته اینده باید انجام بدم یه کم استرس دارم دعا کن به خوبی پیش بره

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بچه ها از مامانو سوفی خبرندارید؟

یعنی الان باید برای سقط هیسترو کنه؟

😢😢

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
چه جراتی داری افرین  کی میری سونو مهسیما؟  نگم براتون منم دلم تیر میکشه یه نقطه اش فقط&n ...

عزیزم من ۹ شهریور انشاالله سونوی قلب میرم،اگه یبوست داری شربت مگنی میلک عالیه،من از قبل از انتقال میخورم تا الان حتما برطرف کن که اذیت نشی

هرگز رشته ی امیدم از تو قطع نمی شود...
متولد آذر ۶۰ هستم. هنوز پانکچر نرفتم. تازه روز ۸ هستم. فردا مجدد میرم واسه سونو که دکتر بگه چه روزی ...

به سلامتي عزيزم من فكر كردم پانكچر شدين.راستي اينجا خيلي از دوستان كه الان مامان شدن جنين سه روزه انتقال داده بودن.

بچه ها این از غربال دومه؟ ناشتایی میخواد؟ هزینه ش چقد شده اونایی که جدید دادین؟

عزیزم من انجام دادم احتیاج به ناشتایی نداره ،فقط گزارش سنو غربالگری اول همراهت باشه ، هزینه اش هم واسه من اولش شد ۱۸۰ اما موقع جواب ۸۶ تومن بهم برگردوندن 

مرسی از دعات عزیزم .انشالله ولی دکتر خودمون انتقال نمیده ها .مگر اینکه شانسی اون روز انتقال نوبتش ب ...

اره میدونم عزیزم شیفت کاری هرکدومشون باشه اون دکتر انتقال میده من اکثر کارام حتی پانکچرم با دکتر محیطی بوده دکتر خودم کم تر تو مرکزه انشاالله همه مثبت بشیم خدا برامون بخواد بقیه ش مهم نیس

خداجونم محتاجم به بزرگیت به گوشه چشمی که به من و زندگیم داشته باشی بلکه شیرین تر بشه اگه لایق مادر شدنم دستمو بگیر....🙏🙏
ان شاالله هر دوتا مثبت بشیم انتقال من  دومرحله ای بود ۱۷ هم یه جنین دوروزه انتقال دادم ۲۰ ام دو ...

منم پردنیزولون روزی دوتا هیدروکلروکین منم بار سوم

انشالله خدا ازدهنت بشنوه عزیزم هردومثبت باشیم سه شنبه هم آزمایش بدی فکرکنم اوکی باشه عزیزم

بتام مثبت بود ولی خون ریزی داشتم

عزیزم خوب خداروشکر مثبتی دیگه عزیزم اکثرا ای وی افی ها با خونریزی صحیح و سلامت زایمان میکنن یکی از دوستای نزدیک من خونریزی درحدی بود که دکتر ختم حاملگی داد در عرض یک آن کف ماشین پرخون شد ولی دوقلوهاش الان ۵سالشونه

امیدتو اصلا ازدست نده عزیزم

منم هماتومم خیلی کوچیک بود ولی خونریزیم خیلی شدید بود و بعد خونریزی هماتومم بزرگتر شد تا یک هفته خو ...

باشه عزیزم، ممنون، خدا کنه قطع شه، دیگه از دستشویی رفتنم می ترسم.

هنوز دیر نیست...هنوز صبرِ من به قامتِ بلندِ آرزوست
سلام عزیزم خوبی؟ من دیروز عصر خیلی خون ریزی کردم، مثل شیر آب ازم میومد و لخته خیلی دفع کردم، رفتم بی ...

سلام عزیزم بهتری الان ؟؟

تونستی به دکتر مددی بگی اینجوری شدی؟

بیمارستان مادر و کودک سونو نداشت بری اونجا؟

شبهای هجر گذراندیمو زنده ایم هنوز ...مارا به سخت جانی خود چنین گمان نبود