2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046483 بازدید | 684515 پست
به سلامتي عزيزم من فكر كردم پانكچر شدين.راستي اينجا خيلي از دوستان كه الان مامان شدن جنين سه رو ...

ممنون. توکل به خدا.

داستانم خیلی طولانی هست. یکساله که فقط دارم آزمایشات مربوط به سقط رو انجام میدم. 

ان شااله که همه دوستان این جمع به سلامتی نتیجه میگیرند و من هم همین طور.

شما توی چه مرحله ایی هستی؟ میشه بپرسم اسمت رو؟

خدا کاشکی بشه 😍😍 ممنونم عزیزدلم.  ای جون نی نیت دختره؟ نوار روزشمارت صورتیه😍😍

حتما میشه مطمئن باش عزیزم

همیتطوری صورتی گذاشتم هنوز جنسیتش مشخص نیست 

شبهای هجر گذراندیمو زنده ایم هنوز ...مارا به سخت جانی خود چنین گمان نبود 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ممنون. توکل به خدا. داستانم خیلی طولانی هست. یکساله که فقط دارم آزمایشات مربوط به سقط رو انجام میدم ...

ايشالله خيره عزيزم

من شما رو از تاپيك سقط ميشناختم.خوب كاري كردين كه اول همه چيز رو بررسي كردين.علت سقط پيدا شد؟

من ٣ساله اقدامم نشده ميكرو هم كردم نشد.٢/٥ سال تحت نظره دكتر پاكروش بودم الان ميرم پيش رزاقي .هيسترو كردم و آزمايش هاي ايمني و انعقادي رو دادم و قراره از مهر پردنيزولون شروع كنم و از ماه بعدش برم تو سيكل پانكچر.

ذخيره تخمدانم ١ هستش ولي پاسخگويي به دارو خوب نيست و فقط دوتا تخمك داشتم.من به رزاقي گفتم اهدايي بگيرم ولي نظرش اين بود باز شانسم رو امتحان كنم.حالا بايد ديد چي ميشه

عزيزم من رو نازنين صدا كن

سلام خانمای گی من از دسشویی ایرانی استفاده میکنم یبوستم ندارم خطرناکه برا جنینام؟

اگر خطریه بخرم

🍁الله اوزین وریبسن اوزون ساخلا بالام سنه امانت🥹😍😍💙سامیارم🩵
گلم برا من دوروزه قط شده اما همش خوابیدم  توکل بخدا برم دکتر یکشنبه ببینم چی شده مونده جنینام

شما اولین باره میری سونو؟ من سه شنبه دومین بارم بود، شنبه هفته قبلش هم رفتم فک کنم ۱۶ مرداد‌، اون روز دکترم فقط یه ساک بارداری دید

سه شنبه که رفتم سونو گفت دقیق ۵ هفته و ۵ روز هستی، من ۲۲ تیر انتقال دادم

قرار من با خدا اين شدكه.....من چشمهامو ببندم...دستمــٌ بذارم تو دست خدا وباهاش برم جلو....خٌـــدايا توي مسير دستمو ول نكني....مواظب سنگـاي جلوي پام باشي....من تا جايي چشمامو باز نگه داشتم كه ميدونستم چي خوبه و چي بد....ولي از اين به بعدش با تو.....من اسمشو ميذارم دوستي و تكيه به تو.....و تو اسمشو بذار تَوكٌـــل...ميدونم از توكل به هركس پشيمون ميشم ولي از توكل به تـــو هرگـــز....مواظبمون باش و هوامونو داشته باش❤   خدایا برا زندگی  همه چشم انتظارها معجزه های قشنگ و بی نظیر بفرست!!! الهی آمین
حتما میشه مطمئن باش عزیزم همیتطوری صورتی گذاشتم هنوز جنسیتش مشخص نیست 

ای جان🍼🧿👶❤

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
@پروانه۲۱ عزیزم شمابودی قراربودهیسترو بشی؟ انجام دادی؟ قراربودبیای تعریف. کنی گلم 

ببخشید من تک کردنم صفره اسم کاربریتم یادم رفت پوزش کمی حافظم کوتاه بله انجام دادم اصلا هم سخت نبود وقتی به ه‌وش اومدم کمی درد پری داشتم الانم لکه بینی دارم که میگن طبیعیه ۳۲۰۰هزینه ی عمل ۸۰۰تومنیم دارو واز مایشگاهم شد 

بله عزیزم هیسترو و خراش با هم بود، یه روز قبل انتقال هم پی آر پی، آخه ۳ تا جنین داشتم گفت هر کاری فک ...

عزیزم وکترتون کیه؟

مرکزتون کجاست؟فاطمیه یا امید؟

پی ار پی هزینش چقد شد و دردش به چه حد بود؟

منم با پیله ور قراره پی ار پی بشم

انشالله به حق این شب عزیز مثبت بشیم

خدا جونم مرسی بابت معجزه ات که روز مادر بهم هدیه دادی🤩

سلام دوستان گل ببخشید اون سوالم در مورد واکسن کرونا را هیچ کدوم جواب ندادید؟

صبر کنم بزنم یا برم تو سیکل ؟

رو کیفیت تخمک ها اثر بد نمیزاره؟یا روی ذخیره تخمدان ؟یا اسپرم؟

چند وقت بعد از واکسن باید صبر کنم؟