2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046555 بازدید | 684527 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بله عزیزم هیسترو و خراش با هم بود، یه روز قبل انتقال هم پی آر پی، آخه ۳ تا جنین داشتم گفت هر کاری فک ...

انشالله برات بگیره عزیزم پس منم ببینم قبول میکنه چسپ جنینو پی ار پی رو برام انجام بده هزینه ی پی ار پی چنده بیهوشی اینا میخواد؟

شاید بهت فشار اومده از پله بالا و پایین شدی،من هنوزم هر ۵ روز یه بار بیبی چک میذارم،کم مونده دیوونه ...

چه جراتی داری افرین 

کی میری سونو مهسیما؟ 

نگم براتون منم دلم تیر میکشه یه نقطه اش فقط 

یبوست و نفخ شاید دلیلش باشه نمیدونم

اندروفرتي بود ؟ راستي همسرت واريكوسل داشت گريد چند بود؟عمل كرد پيش جنتي عمل كرد؟

آفريييين اسمش همين بود😅 آره عزيزم واريكوسل گريد ٣ داشت كه سال ٩٨ عمل كرد با دكتر جنتي

گاهي خدا آنقدر صدايت را دوست دارد كه سكوت مي كند، تا تو بارها صدايش كني و بگويي خداي من...                                 خدايا شكرت بابت هديه قشنگت...♥️
دكتر خودت كيه؟

دكتر طرازي

گاهي خدا آنقدر صدايت را دوست دارد كه سكوت مي كند، تا تو بارها صدايش كني و بگويي خداي من...                                 خدايا شكرت بابت هديه قشنگت...♥️

سلام عزیزم خوبی؟ من دیروز عصر خیلی خون ریزی کردم، مثل شیر آب ازم میومد و لخته خیلی دفع کردم، رفتم بیمارستان ولی بخاطر روز تعطیلی سونوگرافی تعطیل بود، دکتر گفت داروهاتو ادامه بده و استراحت باش، شما شدید خون ریزی کردی، بعد از چند روز قطع شد؟ روزی دوتا آمپول پروژسترون میزنم، دوتا دوفاستون می خورم، تا خوابیدم خوبم، بلند میشم برم دستشویی ادرار می کنم کلی خون ریزی و دفع لخته دارم، خیلی ناراحتم، سه شنبه هم ان تی دارم نمی دونم با این خون ریزی چجوری خودمو برسونم اونجا، هماتومم هفته پیش دکتر گفت خیلی کوچکه، نمی دونم چرا اینجوری شدم@یاسین_و_یاسمین1

هنوز دیر نیست...هنوز صبرِ من به قامتِ بلندِ آرزوست
آره آدم دلش کباب میشه😢اگه میتونی این قرص رو بگیرین من اصلا فکر نمیکردم بیاد پایین ولی الحمدالله او ...

ممنونم عزیزم. حتما میگیرم. دفعه قبل که رفتیم دکتر از بس داروها رو خودم مطالعه کرده بودم و هی به دکتر گفتم. به همسرم گفت برو پول ویزیت رو پس بگیر  چون همه رو خود همسرت گفت چی بنویسم😅😂

نگران نباش عزيزم حتما اينطور صلاح دونسته بيشتر استراحت كن 

دیروز رفتم دکتر و بهم گفت که با توجه به شرایط بهتره سرکلاژ کنی عزیزم تو وقتی سرکلاژ کردی چطور بود چه مدت باید استراخت مطلق داشت

سلام عزیزم خوبی؟ من دیروز عصر خیلی خون ریزی کردم، مثل شیر آب ازم میومد و لخته خیلی دفع کردم، رفتم بی ...

منم هماتومم خیلی کوچیک بود ولی خونریزیم خیلی شدید بود و بعد خونریزی هماتومم بزرگتر شد

تا یک هفته خونریزی داشتم 

چندروز اول مثل پریودی شدید و بعد روبه تیره و غلیظ شدن رفت و قطع شد ولی هر دوسه روز میفتادم به لکه بینی

نگران نباش استراحت کن قطع میشه فول دارویی فقط بخواب 

“یا امام رضـــــــــــا” اگر بناست که لطف کسی به ما برسد …. .خدا کند فقط از جانب شما برسد….نخواه منت بیگانه بر سرم باشد….. .خوش است خیر همیشه ازآشنا برسد…                            . 💚😍زیر پوست من یک دنیا در جریان است😍💚
دیروز رفتم دکتر و بهم گفت که با توجه به شرایط بهتره سرکلاژ کنی عزیزم تو وقتی سرکلاژ کردی چطور بود چه ...

عزيزم سركلاژ كن خيالت راحت ميشه واقعا خوبه

من سه روز لكه بيني داشتم عملشم با بيهوشي هستش بعداز بهوش اومدن خيلي خيلي كم درد پريودي داري بعدشم بايد يبوست نشي و استراحت كني فقط بديش حس سنگيني تو واژن هستش كه كم كم عادي ميشه من قبل از سركلاژ ٣٥ بود سرويكسم تو انومالي شد ٤١ امشبم رفتم سونو براي درداي بيخودم شده بود ٤٣. حتما انجام بده گلي

خداياشكرت....❤️ 
فدات عزیزم ما هم خوبیم شکر انشاالله این آخرین انتقالت باشه عزیزم و همه چیز به خوبی واست پیش بره و ص ...

خدا کاشکی بشه 😍😍 ممنونم عزیزدلم. 

ای جون نی نیت دختره؟ نوار روزشمارت صورتیه😍😍

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻