2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046518 بازدید | 684519 پست
دكتر جنتي شنيدم  مكمل كم ميدن به همسر شما چيا دادن؟

همسر من عمل كردن، بعدش آمپول داشت و سلنيوم و ويتامين اي و زينك و كيوتن، آخرين دفعه اسپريژن داد دكتر. كه دوهفته اي جواب گرفت. البته دكتر خودمم يه داروي خارجي براي همسرم نوشت كه پودر بود و هر ساشه رو توي آب ميريخت ميخورد، دكتر خودم داروي ايراني رو كلا قبول نداره

گاهي خدا آنقدر صدايت را دوست دارد كه سكوت مي كند، تا تو بارها صدايش كني و بگويي خداي من...                                 خدايا شكرت بابت هديه قشنگت...♥️
همسر من عمل كردن، بعدش آمپول داشت و سلنيوم و ويتامين اي و زينك و كيوتن، آخرين دفعه اسپريژن داد دكتر. ...

اندروفرتي بود ؟ راستي همسرت واريكوسل داشت گريد چند بود؟عمل كرد پيش جنتي عمل كرد؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام بچه هااا خوبین همگی...میگم شما آمپول پروژسترون رو چ جوری استفاده میکردین؟؟؟؟همش میرفتین درمانگا ...

همسرم از تو نت یاد گرفته و میزنه

آخه من استراحتم و خونه مون طبقه چهار بدون آسانسوره

نمیتونم برم بیرون

من روزی یه دونه آمپول دارم  حس میکنم خیلی کمه

نه عزیزم کم نیست

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
نداجون دوستم تو بعد خون ریزیت چیکارکردی سونو رفتی شنبه وقت سونو دارم ولی میترسم بره بگه هیچی نیست

اره بعدش سونو داشتم و رفتم نگران نباش انشالله که همه چی خوبه

خدایا شکرت...این شادی قسمت همه ی منتظرا کن🙏🙏
عزیزم فکرکنم انتقال من و شما باهم بود روز ۲۰ام شما علایم داری؟؟ بی بی چک کی استفاده میکنی؟؟

بله باهم بود انتقالمون روز ۲ و ۳ و ۴ درد پریودی شدید داشتم الان دردا میاد میره البته دنبال علائم نیستم چون دفعه پیش با کلی علائم منفی شدم.نه بیبی چک نمیزنم یه سره میرم آزمایش

شما چی؟

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
نه گلم یکی دیگه😳😳😭😭😭

عزیزم با دارو میتونی راحت کلی تخمک داشته باشی نگران نباش ربطی به سن نداره من ذخیزم ۲/۷ هست با ۳۲ سال سن ولی تخمک ندارم. دارو بهتون میدن ولی زودتر پیش یه دکتر خوب برید الکی وقت رو هدر ندید

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤