2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046388 بازدید | 684511 پست
من خیلی نگرانم...چیکار کنم الان من بدبخت😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

نگرانی نداره که قربونت برم، دکترت اینطوری صلاح دیده اون پزشکه بیشتر از ماها میدونه،اگه خدا بخواد بدون اون سرمم میشه چه برسه با 3 تاش، بسپر به خودش عزیزم

❤️ چشمانم خیره به دست های مهربان و بخشنده تو بود که برایم معجزه ای شیرین رقم زدی❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ممنون عزیزم🌹 برای منفی شدن فقط؟ نمیدونم این آزمایشو دادیم یا نه !!! یه آزمایش من و همسرم باهم دادی ...

عکسش بله شکلای مختلف کروموزومه که با تزریق رنگ برسیشون میکنن نه فقط برای منفی شدن نیست برای علت یابی سقط و نازایی و بچه های که مرده به دنیا میان، یا کسایی که سندروم دارن تو خانواده این آزمایش و انجام میدن

❤️ چشمانم خیره به دست های مهربان و بخشنده تو بود که برایم معجزه ای شیرین رقم زدی❤️
طول سرويكس با استراحت ميره بالا بيشتر به پهلوي چپ بخواب زير پاهات بالش بذار استراحت كن. ميفهمم ما هم ...

سلام عزیزم باز تو چیز جدید پیدا کردی؟ 😂😂

مگه پد روزانه نمیذاری؟ بذار متوجه میشی ترشح مال بارداریه، منم عجیب ترشح دارم که پد خیس میشه اما اصلا نگران نشتی آب اون وروجک نیستم

بخدا اونا بهشون خوش میگذره اون تو، فقط مارو سکته میدن من الان هفته 19 ام دریغ از یه تکون که دلخوش شم دیگه دارم نگرانش میشم😂😂

سلام عزیزم باز تو چیز جدید پیدا کردی؟ 😂😂 مگه پد روزانه نمیذاری؟ بذار متوجه میشی ترشح مال بارداریه ...

چه ميدونم والله تا اينا به دنيا بيان من عصا بدست ميشم 😂😂انشالله كه طبيعي باشه😩اي جان دلم كم كم متوجه ميشي و تازه نگرانياي جديدت شروع ميشه😂😂

خداياشكرت....❤️ 
من نشاسته گل خوردم 😫ولی بقیه رو رعایت کردم  شام قبل و صبحانه روز انتقال هم کله پاچه خوردم

عب نداره عزیزم این ها همه بهونه است اون بالای باید بخواد مگر نه این کارها برای دل خودمونه که بعدا نگیم ای کاش رعایت میکردم اتفاقا کله پاچه خیلی خوبه منم روز انتقال صبحانه کله پاچه خوردم انشالله مثبت میشی استرس از همه چی بدتره عزیزم 🌷

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست ❤من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست 🌷
سلام بچه هااا خوبین همگی...میگم شما آمپول پروژسترون رو چ جوری استفاده میکردین؟؟؟؟همش میرفتین درمانگا ...

من همسرم برام ميزد رفتيم درمانگاه از تزريقاتيه خواستيم بهش ياد بده.

خداياشكرت....❤️ 
من همسرم برام ميزد رفتيم درمانگاه از تزريقاتيه خواستيم بهش ياد بده.

سلام چیکا جانم..عزیزم امروز اولین پروژسترون باید بزنم..نگران بودم چ کار کنممم🙆🙆🙆حالا منم میگم بیاد ببینه..مرسی عزیزم ❤🤗

باورش باتو...چ جوریش با خدا🩵
سلام چیکا جانم..عزیزم امروز اولین پروژسترون باید بزنم..نگران بودم چ کار کنممم🙆🙆🙆حالا منم میگم بیا ...

الهي بسلامتي فداتشم. به تزريقاتي بگو ميشه به همسرم ياد بديد چون هرروز بايد تزريق كنم نميخوام تو شرايط كرونا هرروز بيام درمانگاه يكم نازشو بكش ياد ميده😂

خداياشكرت....❤️ 
الهي بسلامتي فداتشم. به تزريقاتي بگو ميشه به همسرم ياد بديد چون هرروز بايد تزريق كنم نميخوام تو شراي ...

سلامت باشی عزیز دلم 🤗❤باش باش میگم..امیدوارم قبول کنه

باورش باتو...چ جوریش با خدا🩵
سلام میگم علائم چند روز بعد انتقال شروع میشه

عزیزم به علائم توجه نکن یکی از روز سوم یکی روز چهاردهم

یکی مثبت بی علائم یکی منفی با همه علائما

“یا امام رضـــــــــــا” اگر بناست که لطف کسی به ما برسد …. .خدا کند فقط از جانب شما برسد….نخواه منت بیگانه بر سرم باشد….. .خوش است خیر همیشه ازآشنا برسد…                            . 💚😍زیر پوست من یک دنیا در جریان است😍💚
سلام بچه هااا خوبین همگی...میگم شما آمپول پروژسترون رو چ جوری استفاده میکردین؟؟؟؟همش میرفتین درمانگا ...

من یاد همسرم دادم و اول رو متکا امتحان کرد بعد برای من زد

“یا امام رضـــــــــــا” اگر بناست که لطف کسی به ما برسد …. .خدا کند فقط از جانب شما برسد….نخواه منت بیگانه بر سرم باشد….. .خوش است خیر همیشه ازآشنا برسد…                            . 💚😍زیر پوست من یک دنیا در جریان است😍💚