2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046589 بازدید | 684530 پست

بچه ها ديشب مدام شكمم سفت ميشد و درد پريود داشتم معذرت ميخوام و همينطور نفخ زياد خيلي ترسيدم نكنه انقباض باشه😭😭اخه هي ميگرفت ول ميكرد يكمم كمرم درد ميكنه موعد پريودمم هست ممكنه بخاطر اين باشه؟ چون امروز از صبح خوبم ديگه اونجوري نشدم مدام شكممو چك ميكنم😭😭😭به دكترم پيام دادم گفت برو بلوك زايمان. بنظرتون احتياجه برم؟ اصلا درد زايمان چجوريه بچه ها؟ قطع ميشه يا مدامه؟ خدااااايا ديوونه شدم خسته شدم از اينهمه استرس 😞

خداياشكرت....❤️ 
بچه ها ديشب مدام شكمم سفت ميشد و درد پريود داشتم معذرت ميخوام و همينطور نفخ زياد خيلي ترسيدم نكنه ان ...

عزیزم منم خیلی درد و انقباض داشتم کلا با آمپول و شیاف نگه داشت دکترم بچه ها رو حتما برو ان اس تی بده درد زایمان باشه مشخص میشه دکترت بگو حتما برات آمپول تجویز کنه

💕تیکر یک سالگی فندقای مامان 👦👧معجزه های خدا💕

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم منم خیلی درد و انقباض داشتم کلا با آمپول و شیاف نگه داشت دکترم بچه ها رو حتما برو ان اس تی بده ...

دردت مدام بود؟ من ديشب يكي دوساعت اينجوري بودم اما امروز خوبم. ماه پيشم دقيقا سر موعد لعنتي پريودم با درد شديد رفتم دكتر. اگر شد ميرم كه حداقل خيالم راحت بشه😞😞روزي سه ايزوكسوپرين ميخورمو شياف ميذارم. كاش امپولم ميزدم ديگه كامل ميشد😔ميگم عزيزم شما چند هفته امپول ريه زدي؟ به من گفته از هفته ديگه برام شروع ميكنه

خداياشكرت....❤️ 
بچه ها ديشب مدام شكمم سفت ميشد و درد پريود داشتم معذرت ميخوام و همينطور نفخ زياد خيلي ترسيدم نكنه ان ...

سلام عزیزم انشالله که چیزی نیست درد زایمان اینجوریه که یه لحظه شدید میگیره بعد چند لحظه ول میکنه درد زایمان منظمه مثلا هر نیم ساعت نیم ساعت میگیره و ول میکنه به نظرم برو بلوک زایمان یه Nst ازت بگیرن خیالت راحت بشه ولی کلا به نظرم خیلی نگرانی بابا انقدر به خودت انرژی منفی نده 

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست ❤من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست 🌷
سلام عزیزم انشالله که چیزی نیست درد زایمان اینجوریه که یه لحظه شدید میگیره بعد چند لحظه ول میکنه درد ...

مرسي قربونت برم برام دعا كن خير باشه. از ساعت ٢ ديشب ديگه درد ندارم حركتشونم خوبه خداروشكر ولي بازم ميرم خيالم راحت بشه كاش حداقل اين يك هفته زود بگذره امپول ريه رو شروع كنه برام 

خداياشكرت....❤️ 
خوب ميشه بگي چند هفته نوشت تو سونو برات؟من دكترم دكتر اقصي بود

چیزی ننوشت،آخه من دکتر خودم موقه ویزیت سونو میکنه،تو پرونده چیزی ننوشت،فقط تاریخ آخرین پریودم رو نوشت و زایمان رو

هرگز رشته ی امیدم از تو قطع نمی شود...
سلام عزیزم مثل همیم منم ۵ مردا انتقال داشتم،سه شنبه ۲۶ مرداد سونوم کرد و ساک حاملگی رو تشخیص داد و گ ...

شما چ زود رفتی سونو منم ۶ مرداد انتقال دادم ک قراره شنبه برم چند هفته زد توروگلم

عزیزم بارداری منو از تاریخ آخرین پریودم که میشه ۱۸ تیر حساب کرد و تاریخ تقریبی زایمان رو ۲۵ فروردین ...

اع چ جالب تو هم اخرین پریودت ۱۸ تیر هست منم ۱۸ تیر هستم کاربر مامان دوتا فندق هم س تا مون تاریخ زایمانمون تو ی روزه اگ خدا بخواد

نمسدونم گلم منم الان همش لک سیاه دارم نمیدونم برا چیه

منم داشتم دوروز پیش زیاد شد رفتم دکتر گفت برو آزمایش و سونو احتمالا داره سقط میشه، رفتم بعد که جواباش بردم گفت همه چیش خوبه، فقط استراحتت رو بیشتر کن، الانم کمتر شده خدا رو شکر

منم بعد ۵ سال باردار شدم 

قرار من با خدا اين شدكه.....من چشمهامو ببندم...دستمــٌ بذارم تو دست خدا وباهاش برم جلو....خٌـــدايا توي مسير دستمو ول نكني....مواظب سنگـاي جلوي پام باشي....من تا جايي چشمامو باز نگه داشتم كه ميدونستم چي خوبه و چي بد....ولي از اين به بعدش با تو.....من اسمشو ميذارم دوستي و تكيه به تو.....و تو اسمشو بذار تَوكٌـــل...ميدونم از توكل به هركس پشيمون ميشم ولي از توكل به تـــو هرگـــز....مواظبمون باش و هوامونو داشته باش❤   خدایا برا زندگی  همه چشم انتظارها معجزه های قشنگ و بی نظیر بفرست!!! الهی آمین
اع چ جالب تو هم اخرین پریودت ۱۸ تیر هست منم ۱۸ تیر هستم کاربر مامان دوتا فندق هم س تا مون تاریخ زایم ...

تبسم جان کمرت خوب شد من روز سومم امروز کمر درد گرفتم با درد پریودی😢

🍁الله اوزین وریبسن اوزون ساخلا بالام سنه امانت🥹😍😍💙سامیارم🩵
مرسي قربونت برم برام دعا كن خير باشه. از ساعت ٢ ديشب ديگه درد ندارم حركتشونم خوبه خداروشكر ولي بازم ...

دردت از نفخ شکمت بوده

نفخ شکمم باعث درد تخمدان و رحم میشه

“یا امام رضـــــــــــا” اگر بناست که لطف کسی به ما برسد …. .خدا کند فقط از جانب شما برسد….نخواه منت بیگانه بر سرم باشد….. .خوش است خیر همیشه ازآشنا برسد…                            . 💚😍زیر پوست من یک دنیا در جریان است😍💚
دردت مدام بود؟ من ديشب يكي دوساعت اينجوري بودم اما امروز خوبم. ماه پيشم دقيقا سر موعد لعنتي پريودم ب ...

نه گاهی میومد شدید ولی درد پریودی اکثرا بود هفته ۳۱ زدم

💕تیکر یک سالگی فندقای مامان 👦👧معجزه های خدا💕
سلام گلم مرسی عزیزم.بله امروز انتقال دادم

@آستاره۷۲ بسلامتی گلم انشاالله خداحاجت روات کنه وخبرمثبت شدنت بیای بهمون بدی

گلی شمانمیدونی کدوم داروخانه ال‌آرژنین وفرتیل سی ام دارن؟ بعدشمافرتیل دکتربهت داد بیاخودت خوردی؟

سلام دوستان کسی بوده که دوران انتقالش آنوکسا و آسپرین نداشته و مثبت شده باشه ؟؟

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...