2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046519 بازدید | 684519 پست
بچه ها میشه یه کمک به من بکنید 😢 من تو سیکل کوتاه انتقال جنینم، ماه قبل ال دی و اینا مصرف نکردم، م ...

اتفاقا چند سال پیش یکی از دوستان انتقال جنین فریز داشت..... 

قشنگ یادمه روز انتقال که رفت گفتن جنیناش از فریز در نیومدن و عملا انتقالش کنسل شد..... 

اما شکر خدا بتاش+ شد یعنی عملا طبیعی باردار شد بدون انتقال جنین..... 

پس با دید + برو جلو انشالله بهترینا منتظرته عزیزم.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
عزیزم من سر هر دو داشتم خیلی مفید بود برام به کمر و لگنم فشار کمتری میومد اما خوب تقریبا از ۶ ماه به ...

واسه منم تقریبا چنین چیزیه شاید الان زوده که داره اذیتم میکنه تازه چهار ماهم تموم شده پس دیرتر استفاده میکنم.مرسی عزییییزم😘😘😘

خدایا شکرت...این شادی قسمت همه ی منتظرا کن🙏🙏

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

تبسم توهم بعدانتقال درد رحم و شکم داشتی ؟من روز دوممه رحمم تیر میکشه میزنه به پام

من زیاد ن من اوایل احساس میکردم ی چیزی داره رحمم و سوراخ میکنه ازروز دومم ک درد کمرم خیلی بد بود تیر کشیدنم داشتم ولی کم بود 

شیاف میزاری -امپولم داری پروژسترون

نداجون دوستم تو بعد خون ریزیت چیکارکردی سونو رفتی شنبه وقت سونو دارم ولی میترسم بره بگه هیچی نیست

عزیزم من بعد خونریزی رفتم و همه چی سر جاش بود.... 

سعی کن با دید + بری انشالله با دل خوش برگردی..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

[QUOTE=203809276]من زیاد ن من اوایل احساس میکردم ی چیزی داره رحمم و سوراخ میکنه ازروز دومم ک درد کمرم خیلی بد بود تیر ...[/QQUOTEامپول نه شیاف پرژسترون دارم روزی دوتا استرادیول 4تادوفاستون 2تاپردنیزول هم از روز 4انتقالم روزی دوتا

🍁الله اوزین وریبسن اوزون ساخلا بالام سنه امانت🥹😍😍💙سامیارم🩵
عزیزم والا من خودم شخصا هفته ای یه کاسه کوچیک سیرابی میخوردم خیلی تاثیر داشت تا به هفته حالت تهوع می ...

سلام گلم. من یک مشکلی دارم لطفا اگر تجربه ای دارید راهنمایی کنید بهم. من بعد از انتقال اولم کلا دوره پریودیم از 7 روز تبدیل به سه روز شده و اصلا خونریزی ندارم. فقط خیلی کم لک سیاه سیاه دارم. دفعه قبل که خونریزی نداشتم دکتر بهم گفت دیواره رحم نریخته و تبدیل به هیپر پلازی فوکال شده. خداروشکر با دارو ریخت. دوباره اینبار هم که انتقالم منفی شد. از دیروز که گریود شدم دل دردهای شدید دارم اما اصلا خونریزی ندارم و فقط یکم روز اول اومد و الان روز دومم در حد لک سیاه شده. به نظرتون چی کنم خونریزی داشته باشم و دوباره دیواره رحم سفت نشه. ممنونم

@زینبی_بابا  

@مامان_آینده_هستم  

@مامانو_سوفی    

@جاخالی    

@مکرمه    

سلام گلم. من یک مشکلی دارم لطفا اگر تجربه ای دارید راهنمایی کنید بهم. من بعد از انتقال اولم کلا دوره ...

عزیزم خوب دکترا به شرایطت اشراف داره بهتر میتونه کمک کنه..... 

من خودمم پریودام کم شده بود.... 

حتی بادمه سومین میکرو که داشتم آخرین پریودم تقریبا میشه گفت یه روزه بود..... 

همون سیکل پانکچر شدم و انتقال دادم و جواب گرفتم..... 

به نظرم نگران این قضیه نباش اما با دکترت در میان بذار اگه شرایطت خاص باشه یا نیاز به دارد داشته باشی بر اساس سونو ها و شرایط هورمونی تجویز میکنه..... 

شایدم نیازی نباشه..... 

کلا این هورمونتراپیا سیستممون رو به هم میریزه..... 

بازم زینبی جون بهتر میتونن کمکت کنن.... 

اتفاقا چند سال پیش یکی از دوستان انتقال جنین فریز داشت.....  قشنگ یادمه روز انتقال که رفت گفتن ...

سلام انا جون من تو سیکل بلند انتقالم پردنیزولون استفاده میکنم بعد ریزش مو شدید گرفتم دکنر مو بهم زینک پلاس خارجی داد حالا نمیدونم این دوتا باهن تداخل ندارن اخه یکی ایمنی و میاره پایین فکر کنم زینگم ایمنی رو زیاد میکنه به نظرت بخورم؟زینکو یا نه

عزیزم خوب دکترا به شرایطت اشراف داره بهتر میتونه کمک کنه.....  من خودمم پریودام کم شده بود.... ...

ممنونم. شما مشکلتون چی بود که سه بار پانکچر شدید. من برای بار دوم پانکچر هول کردم چطوری اون همه دارو دوباره بخورم و آمپول بزنم. بدنم لرز میگیره

به سلامتی انشالله خوش خبری چند تا انتقال دادی 

مرسی گلم .۳ تا انتقال دادم .دیگه جنینام تموم شدن

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...