2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046519 بازدید | 684519 پست
خداکنه اصلا نمیتونم اروم باشم،،امروز سه بار ۱۲ تا پله رو مجبور شدم بالا وپایین برم ،یعنی میتونه بخاط ...

عزیزم بخاطر پله اس

هماتومت هم سرجاش بوده کوچیکتر بوده دیده نشده احتمالا اون دفع شده نگران نباش

“یا امام رضـــــــــــا” اگر بناست که لطف کسی به ما برسد …. .خدا کند فقط از جانب شما برسد….نخواه منت بیگانه بر سرم باشد….. .خوش است خیر همیشه ازآشنا برسد…                            . 💚😍زیر پوست من یک دنیا در جریان است😍💚
عزیزم اصلا به همچین چیزی فکر نکن....  من یکی از دوستام حتی تا ماه پنج شش هم خونریزی داشت.....& ...

پناه برخدا عزیزم

فردا صبح زنگ میزنم حتما ببینم ایشالله موفق میشم

.....آرزو کن گوشهای خدا پراست از آرزو،،،ودستانش پراز معجزه.....🙏🙏خدایا نی نی هامو واسم نگهدار 🤲🤲🙏🙏

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

صبح ساعت ۱۰ یه دونه شیاف گذاشتم غروب ساعت ۷ دوتا امپول زدم قبلا هم خونریزی داشتم شانس من روز تعطیل ...

شميم جان يدونه شيافتو اضافه كن استرسم نداشته باش . سونو شبانه روزي جايي نميشناسي بري خيالت راحت بشه؟ استراحت كن اصلا تحرك نداشته باش

خداياشكرت....❤️ 
مرسی گلم .۳ تا انتقال دادم .دیگه جنینام تموم شدن

مبارك باشه عزيزم، الهي به خق اين شب ها، خبر مثبت شدنت رو بدي😍 از ته دلم برات دعا ميكنم🤲🏻

گاهي خدا آنقدر صدايت را دوست دارد كه سكوت مي كند، تا تو بارها صدايش كني و بگويي خداي من...                                 خدايا شكرت بابت هديه قشنگت...♥️
صبح ساعت ۱۰ یه دونه شیاف گذاشتم غروب ساعت ۷ دوتا امپول زدم قبلا هم خونریزی داشتم شانس من روز تعطیل ...

احتمال داره مجدد هپارین رو قطع کنن اگه افزایش پروژسترون جواب نده..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
عزیزم یعنی فرش انتقال دادین؟

نه فریز 

“یا امام رضـــــــــــا” اگر بناست که لطف کسی به ما برسد …. .خدا کند فقط از جانب شما برسد….نخواه منت بیگانه بر سرم باشد….. .خوش است خیر همیشه ازآشنا برسد…                            . 💚😍زیر پوست من یک دنیا در جریان است😍💚
شميم جان يدونه شيافتو اضافه كن استرسم نداشته باش . سونو شبانه روزي جايي نميشناسي بري خيالت راحت بشه؟ ...

تازه امپول زدم اخه همش ۴ ساعته دوتا باهم زدم

نه متاسفانه نداره فقط بیمارستان داره که اونم صبح زود باید برم ببینم انجام میدن یانه؟

.....آرزو کن گوشهای خدا پراست از آرزو،،،ودستانش پراز معجزه.....🙏🙏خدایا نی نی هامو واسم نگهدار 🤲🤲🙏🙏
پناه برخدا عزیزم فردا صبح زنگ میزنم حتما ببینم ایشالله موفق میشم

شميم جون فعلا فقط استراحت كن و براي آرامشت تسبيح بگير و ذكر صلوات خاصه حضرت زهرا رو بگو عزيزم. مطمئنم اتفاقي نيفتاده

گاهي خدا آنقدر صدايت را دوست دارد كه سكوت مي كند، تا تو بارها صدايش كني و بگويي خداي من...                                 خدايا شكرت بابت هديه قشنگت...♥️
احتمال داره مجدد هپارین رو قطع کنن اگه افزایش پروژسترون جواب نده..... 

اناجون اگه زنگ زدم جواب ندادن یا دکتر نبود میتونم سرخود هپارین رو قطع کنم؟

تازه امپول زدم اخه همش ۴ ساعته دوتا باهم زدم نه متاسفانه نداره فقط بیمارستان داره که اونم صبح زود ب ...

به نظرم استراحت کن فقط برا دستشویی بلند شو.... 

بعد ۸ ساعت اگه دیدی کمتر نشده شیاف خواستی اضافه کن.... 

بعدش دیگه هر ۸ ساعت پروژسترون رو تامین میکنی..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
شميم جون فعلا فقط استراحت كن و براي آرامشت تسبيح بگير و ذكر صلوات خاصه حضرت زهرا رو بگو عزيزم. مطمئن ...

توکل بخدا تورو خدا دعام کنید،،بخدا من همیشه تسبیح دستمه ،،خدا خودش کمک کنه ایشالله

تازه امپول زدم اخه همش ۴ ساعته دوتا باهم زدم نه متاسفانه نداره فقط بیمارستان داره که اونم صبح زود ب ...

توي گوگل بزن سونوگرافي شبانه روزي، من يه چيزايي ديدم ولي چون شناختي از شهرتون ندارم بهتره خودت نگاه كني

اناجون اگه زنگ زدم جواب ندادن یا دکتر نبود میتونم سرخود هپارین رو قطع کنم؟

والا من کلا اصلا سر خود توصیه نمیکنم..... 

اما اگه خواستی گام به گام برو..... 

اول دز پروژسترون زیاد میشه جواب نداد بعد هپارین قطع میشه..... 

توکل بخدا تورو خدا دعام کنید،،بخدا من همیشه تسبیح دستمه ،،خدا خودش کمک کنه ایشالله

عزيز دلم فقط آروم باش، اين از همه چي مهمتره الان

به نظرم استراحت کن فقط برا دستشویی بلند شو....  بعد ۸ ساعت اگه دیدی کمتر نشده شیاف خواستی اضاف ...

ممنون اناجون 

همینکارو میکنم