2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046255 بازدید | 684508 پست
چهارشنبه انتقال دادم من

منم چهارشنبه انتقال دادم روز انتقال حساب نیست امروز روز ۵ هستیم

چون مثلا براتون چهارشنبه جنین سه روزه انتقال دادن روز چهارشنبه اون جنین هنوز سه روزس فرداش میشه چهار روز واسه همین روز انتقال حساب نیست

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام بچه ها من روز ۵ انتقالم جنینام بلاست بودن روز ۲ و ۳ و ۴ شدیدا درد پریود داشتم امروز درد ندارم نگرانم.طبیعیه بنظرتون؟

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
دوستانی که هیستروسکوپی داشتین ی سوال دارم. پریود بعد هیستروسکوپی تون تغییری داشت؟ من الان 5 روزه فق ...

عوارض ال دیه منم اونجوری شدم

🍁الله اوزین وریبسن اوزون ساخلا بالام سنه امانت🥹😍😍💙سامیارم🩵
سلام بچه ها من روز ۵ انتقالم جنینام بلاست بودن روز ۲ و ۳ و ۴ شدیدا درد پریود داشتم امروز درد ندارم ن ...

منم یه روز قبل انتقالم سینه درد درد پریودی دارم میترسم پری بشم امروز سیزده سیکلمه شایدم عوارض استرادیول ودوفاستونه

🍁الله اوزین وریبسن اوزون ساخلا بالام سنه امانت🥹😍😍💙سامیارم🩵
دوستانی که هیستروسکوپی داشتین ی سوال دارم. پریود بعد هیستروسکوپی تون تغییری داشت؟ من الان 5 روزه فق ...

عزیزم منم بایدهیستروبشم کمی ازروند انجامش میگی حداقل آمادگی داشته باشم؟ مشکلت برای هیستروچی بودگلی جان؟

سلام بچه ها من روز ۵ انتقالم جنینام بلاست بودن روز ۲ و ۳ و ۴ شدیدا درد پریود داشتم امروز درد ندارم ن ...

سلام عزیزم منم دقیقا چهارشنبه انتقال دادم

بلاست پیش دکترعارفی شما دکترتون کی بوده داروهاتون چی بار چندم بودین

من الان بیشتر خوابم خیلی احساس خواب آلودگی دارم همش دوست دارم بخوابم خیلیم کم احساس پری دارم

پردنیزولون میخورید؟؟

عوارض ال دیه منم اونجوری شدم

اهان پس طبیعیه . خداروشکر. ممنونم جواب دادی گلم. نگرانم کرده بود. من دردای پریودی وحشتناک دارم همیشه این دفعه ی ذره هم درد نداشتم برا همین و کم بودن خونریزی واقعا تعجب کردم. 

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
عزیزم منم بایدهیستروبشم کمی ازروند انجامش میگی حداقل آمادگی داشته باشم؟ مشکلت برای هیستروچی بودگلی ج ...

ان شاالله به سلامتی عزیزم. روند خاصی نداشت. فقط گفتن از 12 شب دیگه هیچی نخورم صبحم ساعت 6 ی قرص زیر زبانی نوشته بودن اونو بذار زیر زبونم و 8 اونجا باشم. گفتن قرصه احتمالا یکم دلدرد بیاره که نگران نباشم. اونجا میرید از داروخانه وسایلو میگیرید میرید اتاق عمل. خیلی عمل راحتیه. بیهوش می کنن. فک کنم نیم ساعت اینا شد حدودا برا من. بعدم ک بهوش میاین اگه حال عمومی تون خوب بود ی ساعت اینا بعد  ترخیص میشید. من یکم دردام زیاد بود بیشتر موندم. تا 5-6 روزم خونریزی و لک بینی داشتم که این متفاوته برا هر کی.

من مشکلی نداشتم اینجا از دوستان شنیده بودم که تو هیسترو بررسی میشه که رحم مشکلی نداشته باشه منم فقط دو تا جنین دارم برا همین خودم درخواست دادم ب دکترم که هیسترو بشم. خدارو هزاران بار شکرم می کنم و هر بار یادم میفته دعا می کنم برا کسایی که اینجا از هیسترو حرف زدن. چون تازه متوجه شدم که من سپتوم داشتم و تو هیسترو برداشته دکتر. در حالیکه تو عکس رنگی و سونو ها هیچ کدوم تا حالا اشاره ای ب سپتوم نداشتن و شکر خدا هیسترو وسیله شد که تشخیص داده بشه.

ببخشید زیاد شد    

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
خیلی هم عالی  این خوبه داری پیگیری میکنی ها ولی از من به تو نصیحت اگر وزن گیریش روی نمودار خود ...

باورت میشه من یه دفترچه دارم هر روز مینویسم چه ساعتی چند سی سی خورده و آخر شب جمع میبندم که کل روز رو چند سی سی خورده و وقتی کم میشه استرس میگیرم🤦‍♀️😒 یه چیزه دیگه پایان سه ماهگی باید وزنشون دوبرابر زمان تولد بشه ؟ برای پسرم نشده و همین بیشتر بهم استرس داده . رو نمودار محدوده سبز هست ولی همین دکتر مقدادی گفته الان باید حداقل ۸ کیلو میبود که پسر من ۷ کیلو بود . این یعنی چی ؟ مشکلی هست آیا ؟؟؟؟ 

سلام عزيزم ببخشيد من جواب ميدم جون دخترم رفلاكس داشت حتي سونو هم داد رفلاكس مترسط داشت دكتر ولسه من ...

سلام عزیزم . ممنونم از راهنماییت گلم . منم منتظر جواب آزمایشم که عدم تحمل لاکتوز داره یا نه ؟ دکتر مقدادی که میگفت احتمالا داره . پسرم کلا شیرخشک میخوره و اگر داشته باشه باید شیرشو عوض کنم . 

نه راستش پیش دکتر پهلوان رفتم که پریتانالوژیسته، گفت چون بچه  های قبلیم رو که داده بودم برا cgh ...

انشالا خیره . لذت ببر که ممکنه دیگه تکرار نشه . من کل دوران بارداری رو با استرس گذروندم الان میگم اشتباه کردم برای همین بهت میگم فقط لذت ببر حتی دلت برای اون تهوع ها هم تنگ میشه 🤣 این بار همه چی اوکیه . نگران نباش . بسپار به خدا . رفتی آنومالی حتما بهم خبر بده . راستی یکیه یا دوتا ؟ جنسیت نگفت ؟