2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046217 بازدید | 684504 پست
منم پس فردا انتقالمه خونه تکونیامم کردم فردام یه دستی میکشم نی نی هام اومدنی خونم مرتب باشه😍😍

عزززیزززم ب خیر و خوشی

🥰🥰🥰🥰😘😍😍😍😍

او بالاتر از اندیشه هاسسسسست...
الهی شکرررر  ایشالله ازمایشام خوب  باشه دیگه یکم خیالمون راحت میشه🥰🥰 ای جونم خودت گفتی ...

دکتر خودش گفت 

“یا امام رضـــــــــــا” اگر بناست که لطف کسی به ما برسد …. .خدا کند فقط از جانب شما برسد….نخواه منت بیگانه بر سرم باشد….. .خوش است خیر همیشه ازآشنا برسد…                            . 💚😍زیر پوست من یک دنیا در جریان است😍💚

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خدا رو شکر که خوب بودن خیالت راحت شد  جواب آزمایشش چند روز بعد اماده میشه ؟؟ جنسیت فندق ها رو ...

ممنون عزیزم

انشاالله سالم بودن نی نی شما

جواب ازماش شنبه اماده میشه

نوشتم دیگه گفت یکی ۶۰درصد دختر اون یکی هم معلوم نیست بنظرم دختره

“یا امام رضـــــــــــا” اگر بناست که لطف کسی به ما برسد …. .خدا کند فقط از جانب شما برسد….نخواه منت بیگانه بر سرم باشد….. .خوش است خیر همیشه ازآشنا برسد…                            . 💚😍زیر پوست من یک دنیا در جریان است😍💚
دوقلو دیرتر جنسیت رو میگن، چون کوچولو هستن، انشالله صحیح و سلامت بدنیا بیان، قدمشون پر از شادی باشه ...

فدات عزیزم

به همچنین

انشاالله قسمت همه منتظرا خصوصا بچه های تاپیک

عزيزم خداروشكر كه حال فسقليا خوبه😍😍❤️❤️

مرسی عزیزمممم

انشاالله حال همه فسقلیا خوب باشه 

چه اونایی که هنوز انجماد نشدن یا تو انجمادن یا تو دل ماماناشونن😅😍😍

دوستان عزیز سلام ببخشید یه سوال داشتم.

به نظرتون ما که هنوز وارد سیکل انتقال نشدیم واکسن کرونا بزنیم و بعد وارد سیکل بشیم؟یا نزنیم و لی خیال واکسن بشیم فعلا؟

اگه واکسن بزنیم تا چند وقت باید صبر کنیم و سیکل را شروع کنیم؟

اصلا رو تعداد و کیفیت تخمک ها یه وقت اثر بد نداره؟

یا روی تعداد اسپرم آقایون؟

یا تداخل با داروها؟

من دوتا جنین حدود یک میلیون برای یکسال فریز ازم گرفتن واسه از فریز دراوردن هم هربار 800 خدایی عجب کا ...

اع

شماکدوم‌مرکزید؟

خدایامیشه‌‌‌‌پسرمنم‌یه‌روزداداش‌بشه..خواهرهای‌گلم‌میشه‌‌‌  یه‌صلوات‌مهمونم‌کنید‌تاآرزوی‌پسرم‌برآورده‌بشه🙏🏻
قبول باسه ولي خدا اخر عاقبت همه رو بخير كنه كل هيئت ها  بيرونن نصفشون تو محله ما ماسك نداشتن فا ...

قبول حق باشه، آره واقعا اوضاع خيلي خرابه، خدا خودش به هممون رحم كنه. 

گاهي خدا آنقدر صدايت را دوست دارد كه سكوت مي كند، تا تو بارها صدايش كني و بگويي خداي من...                                 خدايا شكرت بابت هديه قشنگت...♥️
همسر منم واریکوسل داره و تعداد و مورفوش مشکل داره . و اینکه dfi بالا داره و سه بار سقط داشتیم. این ...

والا خوبه انجام بدید خیالتون راحت میشه اینو باید دکتر همسرتون بنویسه ما که اون مرکز میریم دکتر همسرم نوشت و همونجا خودشون آزمایشگاه ژنتیک داشتن انجام دادیم انشاالله شمام مشکلی نباشه و سالم باشه و خیالتون راحت بشه عزیزم 

خداجونم محتاجم به بزرگیت به گوشه چشمی که به من و زندگیم داشته باشی بلکه شیرین تر بشه اگه لایق مادر شدنم دستمو بگیر....🙏🙏
خداروشکر . انشالا همه چی بخیر میگذره . سلفری ندادی ؟ دلم پیشته و همش بهت فکر میکنم 

نه راستش پیش دکتر پهلوان رفتم که پریتانالوژیسته، گفت چون بچه  های قبلیم رو که داده بودم برا cgh array،با وجود اینکه سالم بودن از لحاظ کروموزومی ولی بازم ناهنجاری داشتن، گفت در مورد کیس من اصلا سلفری جواب نمیده 😥 و  باید به همین سونو ntو اسکن انومالی بسنده کنیم

سپردم به خدا و محتاج دعای شما دوستانم

سلام

اگه خاطرتون باشه من تیر ماه پانگچر شدم.بعد عرض یک هفته بعد اون پریود.

دوره هام ۲۸ روزه است

منتظر بودم پریود که بشم برم سیکل انتقال

ولی موعد رد کردم و نشدم.من همزمان پیاده روی و اروبیک هم میرم.خیلی تلاش میکنم کمی پهلو و شکمم رو اب کنم.

ویتامین و امگا هم میخورم.

از لحاظ تغذیه هم خرما و کنجد و ارده و عسل و گوشتهای گرمی میخورم.کارهای خونه رو مرتب انجام میدم تا تحرک بره بالا.روی تفکر و مثبت اندیشی هم ‌کار میکنم.

اگه پریود هم بشم به تعطیلی خوردم.میمونم سیکل بعدی میرم.

نظرتون چیههههه؟😉😉😉😉

😉

برای مامان سوفی خیلی ناراحت شدم.

یاد خودم افتادم که سی هفته بهم گفتن قلبش نمیزنه.

انشالله خدا به همه باردارا کمک کنه بارشون رو صحیح و سالم بزارن زمین.و همه چشم انتظارها هم نی نی بغل بشن.

به حق ۵ تن

😉