2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046273 بازدید | 684508 پست
سلام  مامانای گلی ک ای وی افی بودن و خونریزی داشتن تا چند روز بود؟؟؟ من الان روزششم خونریزیمه ...

سلام عزیزم، من یکی دو روز بیشتر نداشتم، بعدش رفتم دکتر بهم دوفاستون روزی دوتا داد، شیاف هم روزی 2 تا میزارم، دیگه قطع شد، به نظرم دوفاستون خیلی خوبه، به دکترت بگو بهت دوفاستون بده هم خون ریزی قطع میشه هم دیگه خون ریزی نمی کنی، البته اگه هماتوم داری، چون به من گفت هماتوم هست.

هنوز دیر نیست...هنوز صبرِ من به قامتِ بلندِ آرزوست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام عزیزم، من یکی دو روز بیشتر نداشتم، بعدش رفتم دکتر بهم دوفاستون روزی دوتا داد، شیاف هم روزی 2 تا ...

مال منم هماتومه بهم نداد 

بهم ا اس ا داد با شیاف و امپول پروژسترونمم دوبرابر کرد

خدایا شکرت ک بعد پنج سال سخت بالاخره حاجتمو دادیو ی فندق اومد تو زندگیم🌺💗
سلام پروانه جان . عزیزم چند ماه قبل پانکچر آخر ،مکمل خوردی ؟  گلم اگه زحمتی نیست بگو چیا رو خو ...

من این بار حدودا ۷۰ روز بود خوردم کیوتن اوابوست اینوفولیک ویتامین ای یک روز در میون ویتامین دی هفته ای یکی متفورمینم دکتر بهم داد با اسپرین 

سلام دوستان میشه راجب واریکوسل بهم اطلاعات بدی روی کیفیت جنین تاثیر داره 

واریکوسل داره حرکت صفره کیفیت اسپرمم گفتن کمه 

با این شرایط احتمال داره رو کیفیت جنین اثر بزاره بادارو رفع میشه اگر عمل کنن احتمال داره بهشون استراحت بدن بعد وارد سیکل بشن ببخشید سوالاتم خیلی زیاد شدن

دوستانی که هیستروسکوپی داشتین ی سوال دارم.

پریود بعد هیستروسکوپی تون تغییری داشت؟ من الان 5 روزه فقط حالت لک بینی هستم سه روز اول که هیچی ب پد نمی خورد از دیروز کلا ی ذره کوچیکتر از سکه مثلا، میخوره ب پد. این طبیعیه ؟ نگرانم که چرا اینجوری شده

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱

سلام دوستان

دکتر برای آزاد نشدن تخمکها بهم آمپول سترناکس داده ولی من بهش حساسیت دارم امروز عصر باید بجاش آمپول ستروتاید ، گنارلیکس یا ارگالترون تزریق کنم

کسی میدونه توی کرج از کجا میتونم گیر بیارم؟

مرسی عزیزم پنج هفته و ۴ روز سونو دادم، دکتر هیچی نگفت فقط ساک رو دید و گفت اندازه جنین ۶/۵ میلی متر ...

اگه هماتوم داشته باشی تو سونوی بعدی معلوم میشه،،خداروشکر که همه چی نی نیت خوب بوده عزیزم ایشالله تااخرهمه چی خوب پیش بره

.....آرزو کن گوشهای خدا پراست از آرزو،،،ودستانش پراز معجزه.....🙏🙏خدایا نی نی هامو واسم نگهدار 🤲🤲🙏🙏

@زینبی_بابا       سلام عزیزم خوبی...بانو جان ی سوال..من امروز رفتم سونو قبل از انتقال روز ۱۳..از یک ماه قبل فرتیل و آنوکساپارین و آس آ  و کیوتن و الارژنین و یدوفولیک و استرادیول  و ویتامین دی وای وامگا خوردم..امروز دکترم گفت این تقویتی ها لازم نیست بخوری.‌فقط استرادیول و یدوفولیک وآمپول و شیاف پروژسترون..اینم بگم اون تقویتی ها و آس آ و انوکسا رو ی دکتر دیگه تو شهرستان بهم داد..حالا با این اوصاف ب نظرت یعنی نخورم اونارووو...نگرانم ی خورده 🤕

شنبه انتقال دارم

باورش باتو...چ جوریش با خدا🩵
ممنون عزيز دلم😍 چشم حتما اگه قابل باشم. پارسال شير نذر كردم شب حضرت علي اصغر. امشب دارم ميبرم بدم ب ...

الهی آمین ممنونم

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍