2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046394 بازدید | 684511 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خدارو شکر الان دیدم اینجا نوشتی مثبت شدی. الهی هزار بار شکر

الهي همه به ارزوشون برسن ،به خدا فقط همه ي چشم انتظارهارو دعا كردم ان شاالله به ارزوي قلبيشون برسن ولي راحت من خيلي سختي كشيدم😔

من امروز رفتم سونو قلب جنینم ایستاده 💔💔💔  باید بازم برم برای سقط

عزیزم خیلی برا متاسفم شدم جنین داری باز 

خیلی سخته نمیدونم چی بگم دلت اروم شه😢😢

🍁الله اوزین وریبسن اوزون ساخلا بالام سنه امانت🥹😍😍💙سامیارم🩵
سلام عزیزم بعد از زایمان تا قبل اینکه پریودبشیم چقدر احتمال بارداری هست؟ یعنی بدون هیچ روش جلوگیری ا ...

وای نازنین جون خوش به حالت منه بدبخت از زمان زایمان تا الان تا دلت بخواد پریود میشم یعنی یه هفته خوبم هفته بعد پریودم

هی این چرخه داره تکرار میشه خسته شدم😔

چشمت نزنم برا خودت اسپند دود کن😁

عزیزم خیلی برا متاسفم شدم جنین داری باز  خیلی سخته نمیدونم چی بگم دلت اروم شه😢😢

جنین دارم 

ولی بعد از ۵ بار پانکچر، یه منفی، یه شیمیایی، یه پوچ، یه ایست قلب جنین، دیگه جون ندارم…

از کجا معلوم بعدیا اینجوری نشن، از کجا معلوم مشکل جنینها نباشن؟

۶ هفته رفتم سونو قلب داشت، ۷ هفته رفتم گفتن ۶ هفته و ۴ روز قلبش ایستاده

خدایا شکرت 🙏🏻❤️
وییی الهی عزیزم چقدر خوب صحبت میکنی تو, اره من امیدوارم ازخدامعجزه میخوام😍😍😍خداحفظ کنه وررجکتو, م ...

منم اضافه دارم اما خوب گویا یه حداقل داره هرماه که باید اونو اضافه کنی نکنی یعنی مادر داره لاغر میشه که این درست نیست مثل اینکه

❤️ چشمانم خیره به دست های مهربان و بخشنده تو بود که برایم معجزه ای شیرین رقم زدی❤️
آره دی اف پایینه تقویت بشه حرکت سریعش انشاالله خوب میشه

آره الکارنتین برای حرکت خیلی مثل اینکه خوبه

❤️ چشمانم خیره به دست های مهربان و بخشنده تو بود که برایم معجزه ای شیرین رقم زدی❤️
واقعا خانومای باردار ایرانی باید چیکار کنن! اگه با کسی ارتباط نداری و کاملا رعایت میکنی نگران نباش ...

آره جز ویزیت پزشک اصلا بیرون نمیرم از خونه احتمالا نزنم حالا خدا بزرگه ایشالله خودش یه راهی جلو پامون بذاره

جنین دارم  ولی بعد از ۵ بار پانکچر، یه منفی، یه شیمیایی، یه پوچ، یه ایست قلب جنین، دیگه جون ند ...

نمیدونم چی بگم،آدم از اول منفی بشه غصه اش کمتره تا اینجوری شاد و پشیمون بشه،امیدوارم خدا ب دلت آرامش بده و به زودی جاشو برات پر کنه

اللهم صلی علی محمد وآل محمد
سلام. ببخشید به نظرتون ممکنه dfi مشکل داشته باشه وقتی تعداد ‌‌حرکت اسپرم خوبه؟  اخه منم دوبار ...

منم تعداد اسپرم همسرم خیلی خوبه اما خوب dfi باید زیر 15 میبود مال ایشون 17 بود زیاد بالا نبود اما فکر نمیکنم این دوتا عامل ربطی بهم داشته باشه،هزینه ازمایشش 180 تومنه که بین این همه خرج چیزی نیست حتما انجامش بدید

جنین دارم  ولی بعد از ۵ بار پانکچر، یه منفی، یه شیمیایی، یه پوچ، یه ایست قلب جنین، دیگه جون ند ...

چیزی نمیتونم بگم، حالم واقعا بد شد، قلبم درد گرفت متاسفم😔😭

سلام بچه هااا...خوبین همگی..شانس من رو میبینییییییین🤕🤕🤕🤕🤕🤕😥😥😥😞😞😞😞😞😞😞من دوشنبه وقت دک ...

عزیزم کارت ماشین و مدارک پزشکی و کارت ملیتون رو ببرید فرمانداری شهرتون بهتون نامه تردد میدن. رفتی یزد هم از دکترت نامه بگیر ببر فرمانداری ک اگه جریمه شدین جریمه ها لغو بشن