2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046388 بازدید | 684511 پست
سلام مامانای خوشکل امروزپنجمین روزانتقالمه.یکم استرس دارم😥با دلای پاکتون برام دعا کنین لطفاجنینام ب ...

ببین استرس نداشته باش. الکی خودت باعت از بین رفتنشون نشو. حسن این تاپیک اینه که هممون شبیه هم هستیم من دوتا جنین داشتم. دیگه هم ممکنه تشکیل نشه. آخرم منفی شد. الکی به خودم استرس دادم. پس همش نفس های عمیق بکش و کتاب های مثبت اندیشی بخون

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من امروز رفتم سونو قلب جنینم ایستاده 💔💔💔  باید بازم برم برای سقط

وایی ممان سوفی جون اخه چراخدا به دلت ارامش بده مبدونم هیچی ارومت نمیکنه ولی واقعا برات دعا میکنم از ته دلم که خدا بهت صبر بده

هیچی قربونت برم..سیکلم کنسل شد😢..

آخی چراااا پس. عجب من یک روز نیومدم تو تاپیک چقدر خبرای زد توشه. دارم از غصه واسه مامان سوفی دق میکنم. اینقدر غصمه. من امشب بعد چند روز عزاداری و گریه و غصه به اتفاق همسر آخ جون پارتی گرفتیم. هربار انتقال من منفی میشه چند روز بعدش میریم باهم پیتزا تنوری پر پنیر سفارش میدم. کلی هم میرم سوپری و پفک و چیپس و خلاصه هرچی مصره و چند وقت من از خوردنش تو درمان منع شده بودم میخریم و میاریم من در حد انفجار میخورم. به خواهرم گفتم همه مثبت میشند جشن می‌گیرند من و همسرم بعد منفی شدن من یه دل از عزا درمی‌آوریم. 

خاک تو سرم یادم نیومد     اکثرا همین تیپی بودن اخه. من چادری بودم با روسری سرمه ای و گل ها ...

نه عزیزم خیلی دوس داشتم ببینمت شاید یه روزی قسمت شد همو ببینیم من رو صندلی اول جلوی پنجره نشسته بوم همشم با یه خانم تپل و قد بلند حرف زدم شریفی چقد عصبانی بود😁😁😁😁

🍁الله اوزین وریبسن اوزون ساخلا بالام سنه امانت🥹😍😍💙سامیارم🩵
دوستم من چیکارکنم ب نظرت فردا برم سونو  خون ریزی و لکه بینیم کی تموم میشه یعنی جنینام واسم میم ...

فقط داروهاتو اصلا قط نکن امروز یه خانم خونریزی داشت قرصاشو قط کرده بود اومده بود سونو بشه سقط کنه توی سونو دکتر گفت جنینات دوباره رشد کردن اونم دوقلو😍😍

🍁الله اوزین وریبسن اوزون ساخلا بالام سنه امانت🥹😍😍💙سامیارم🩵
آخی چراااا پس. عجب من یک روز نیومدم تو تاپیک چقدر خبرای زد توشه. دارم از غصه واسه مامان سوفی دق میکن ...

از ته ته دلم

برا تک تکتون دعا میکنم

الهی که خیلی زود دل خودتو همسرت شاد بشه عزیزم

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد

مامان سوفی دواقعا نمیدونم چی بگم

واقعا حالم بد بود بدترم شد😭😭😭

الهی قربون دلت برم میدونم الان چه حال بدی داری ولی دل به حکمت خدا بسپار مطمعن باش خدا خودش به همه چی اگاهه

الهی به حق شش ماهه امام حسین به زودی معجزه خدا شامل حالت شه😭😭😭

خدا جونم مرسی بابت معجزه ات که روز مادر بهم هدیه دادی🤩