2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046394 بازدید | 684511 پست
خدا دل خودتو مادرتو شاد کنه من مادر ۴۶ سالمو ده ماهه از دست دادم لحظه اخرش فقط با گریه گفت من یه ا ...

عزيييزم😔😔😔چقدر هممون تو دلمون غمه😔مطمئن باش ني نيتو ميبينه و كلي دعاگوت هستش❤️

خداياشكرت....❤️ 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خیلیییی تو خوشحالترین لحظه هام قلبم سنگینی میکنه  کاش بود حتی وقتی هوس یچیزی میکنم گریه ام م ...

آخی عزیزم.خدا رحمتش کنه.مطمئن باش دعای مادرت پشت سرت هست.انشاالله نی نی هات بیان حداقل گوشه ای از غم هات کم کنه

منظورتو منظوجه نشدم عزیزم ابن سینا خوب نیست ینی؟ می ترسم تو مام دست های پشت پرده باشه به یکی دو ت ...

ابن سينارو يكم تحقيق كن دكتراش خوبن البته بعضي هاش ولي جنين شناسش خوب ني 

من ٥بار انتقال دادم اونجا هر دفعه ميگفتن جنين عالي و رحم عالي ولي نميگرفت و من يدونه دوست داشتم اونم ٤بار اومجا انتقال داد ولي متاسفانه منفي،من نميگم بدِ خيليا رفتن و نتيجه ديدن ولي عالي نيست.

به نظرم يخورده بچه ها لطفا هرجايي ميرين قشنگ قبلش تحقيق كنيد اين همه پول و وقت هدر ندين حالا بجز اون بيشتراعصاب وران ادم از بين ميره

لطفالطفا قبل ازهمه چي استرس وبذارين كنار بعداز انتقال به دكتراتون بگين قرص پروپرانول ١٠بده بهتون بچه استراحت مطلق اصلا خوب نيست وبه رحم خونرساني نميشه  و من هر دفعه كه تو ابن سينا بودم يك ساعت بعداز انتقال مارو ميخوابوندن الان كه انتقال دادم بلافاصله بعدش دكترم گفت پاشو ديگه نميخواد بخوابي هر كاري هم ميتوني بكني فقط وسايل سنگين برندار و خودتو خسته نكن،بچه ها قبل از انتقال انبه بخورين زياد نه در حد اعتدال 

من دكترم دكتر اقصي بود ولي دكتر انصاريان هم خوبه روبروي بيمارستان دي مطبشونه

و به علائم بعداز انتقالم اصلا توجه نكنيد اصلا مهم نيست هلائم دارين يا نه فقط و فقط بيخيال باشين سخته ميدونم ولي سعي خودتونوكنيد

موفق باشين عزيزان

اي واي قربون دلت عزيزم ان شالله جايگاهشون بهشت باشه من مطمعنم از تو بهشت واسه شما و تو دليتون كلي دع ...

ممنونم عزیزدلم

خدا پدر و مادرتو حفظ کنه و عمر با عزت بهشون بده

“یا امام رضـــــــــــا” اگر بناست که لطف کسی به ما برسد …. .خدا کند فقط از جانب شما برسد….نخواه منت بیگانه بر سرم باشد….. .خوش است خیر همیشه ازآشنا برسد…                            . 💚😍زیر پوست من یک دنیا در جریان است😍💚
سلام به زی زی عزیزم، اتفاقا من همش به یادتم ممنون که برام دعا میکنی ولی همین طور ادامه بده تا ان شا ...

ممنون عزیزم لطف داری بهم...چشم بیادت هستم

عدد ان تیت که عالیه خداروشکر دکترت چه سخت گیره وقتی عدد ان تی انقدر خوبه معمولا میگن لازم نیست بری سلفری دیگه،،،توکل به خدا کن بیخیال باش انشاالله همه چی عالی پیش میره از این به بعدم

بچه های منم دوتاشون ان تی ۱ بود و یکی دیگشون که الان بدنیا اومده ۰٫۹ بود،،،نه من سلفری ندادم  فکر نکنم برای چندقلویی بشه سلفری داد چون من آزمایش معمولی هم نتونستم بدم چون سه قلو بودن...

عزيييزم😔😔😔چقدر هممون تو دلمون غمه😔مطمئن باش ني نيتو ميبينه و كلي دعاگوت هستش❤️

اره همه قلب ها درد و غصه داره

ولی دردهای متفاوت

“یا امام رضـــــــــــا” اگر بناست که لطف کسی به ما برسد …. .خدا کند فقط از جانب شما برسد….نخواه منت بیگانه بر سرم باشد….. .خوش است خیر همیشه ازآشنا برسد…                            . 💚😍زیر پوست من یک دنیا در جریان است😍💚
مانتو سرمه ای شلوارو کیف وکفش مشکی ماسک سفید😁😁شما چی بگو شاید یادم بیاد من قیافه یادم میمونه انتقا ...

خاک تو سرم یادم نیومد   اکثرا همین تیپی بودن اخه. من چادری بودم با روسری سرمه ای و گل های قرمز. کیفمم ازین کمریا بود. با چند نفر از خانومای اونجا حرف زدم ولی هر چی فک می کنم یادم نمیاد مشخصاتتو. شما شناختی منو؟

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
مانتو سرمه ای شلوارو کیف وکفش مشکی ماسک سفید😁😁شما چی بگو شاید یادم بیاد من قیافه یادم میمونه انتقا ...

انتقالمم موند برا ماه بعد انشا الله

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
😍😍😍 واقعاااا؟ کدوم مرکز رفتی زی زی جون؟ میشه بگی قبل انتقال چه کارهایی انجام دادی؟ پردنیزول هم ...

عزیزم ببخشید من دیر جواب میدم چون خیلی وقت نمیکنم بیام سایت آخه بچه داری سخته انشاالله نصیب خودت بشه وقت سرخاروندن و خوابیدن نداشته باشی مث ما😁😀😉

مرکز من رویان بود،،نه من پردنی نخوردم فقط جنینام هچینگ شدن قبل انتقال...

عزیزم من از دو ماه قبل انتقال سه یا چهار بار در هفته حدود ۱ ساعت پیاده روی میکردم...بیشتر گرمی میخوردم و لبنیات و هم اگه میخوردم هفته ای دو سه بار با مصلحاتش میخوردم حتما مثلا شیر و با دارچین و عسل و ماست و با دلال یا نعناع و فلفل فراوون میخوردم خیلیم خوشمزه میشد اینطوری...همش روی غذاهام فلفل قرمز می ریختم میخوردم ،،،یک ماه قبل انتقال ویتامین ای میخوردم دو روز در میون تو یه تاپیک خونده بودم که خوبه و قرص فرتیل سی ام از یک و نیم ماه قبل انتقال روزی ۳تا میخوردم،خیلی قرص خوبیه...چای و چند ماه بود ترک کردم و فقط دمنوش که توش زعفرون،دارچین،زنجبیل،هل،سیب خشک،گل محمدی بود با عسل میخوردم...
کپسول ب کمپلکس،،امگا ۳ رو سه روز در میون میخوردم

ترشیجات نمی خوردم اصلا چون سرده

از سه هفته قبل از انتقال یک روز در میون ده دقیقه روغن سیاهدانه میمالیدم به شکمم و ماساژ میدادم و بعدشم بادکش میذاشتم ۲۰ دقیقه بمونه برا گرم کردن رحم بادکش عاااالیه...تو گوگل سرچ کنید نحوه بادکش کردن در منزل فیلمش هست راحته یاد میگیرید و البته حواستون باشه در دوران پریود بادکش ممنوعه

بعد انتقالم اصلا سرمو بالا نیاوردم تا ۱٫۵ ساعت و بعدشم جلو ماشین دراز کشیدم برگشتم خونه دستشویی ایرانی استفاده کردم چون توالت فرنگی مون سیفونش خراب شده بود🙈😂

همون روز انتقال سیب زمینی آب پز و تخم مرغ خوردم و شبم سوپ قلم خوردم...فرداش ماکارونی درست کردم خوردم و تا یک هفته بعدش سیب زمینی و تخم مرغ آب پز و صبحا میخوردم...انواع مغزها و گردو(2تا) خوردم هر روز از هر کدوم ۵ تا دونه کافیه

شیر سویا نخوردم چون تیروئید دارم و نشاسته هم زینبی جون گفت بی فایدست نخوردمش

استراحت نکردم کلا البته خوب نیستا اینهمه تحرک شما تا جایی که میتونید استراحت کنید و فقط کارای سبک مث غذا درست کردن و ظرف شستن و انجام بدید و خم و راست هم نشید زیاد...

درکل من بیشتر سعی کردم به توصیه های زینبی جون عمل کنم و زیاد سخت نگیرم و زندگی عادیمو داشته باشم بعد انتقال...خیلی حرف زدم ببخشید امیدوارم بدردت بخوره چیزایی که نوشتم