2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046388 بازدید | 684511 پست
خدا دل خودتو مادرتو شاد کنه من مادر ۴۶ سالمو ده ماهه از دست دادم لحظه اخرش فقط با گریه گفت من یه ا ...

خدا مامانتو بیامرزه واسه من فکر اینکه مامانم نباشه دیونه ام میکنه ولی چه میشه کرد کار خداست ای کاش مامانامون اینقدر مارو وابسته خودشون نکنن واقعا دل کندن سخت میشه من اصلا دوست ندارم بچه ام بهم وابسته شه که از نبودنم حالش داغونشه

خدایا شکرت...این شادی قسمت همه ی منتظرا کن🙏🙏
خدا مامانتو بیامرزه واسه من فکر اینکه مامانم نباشه دیونه ام میکنه ولی چه میشه کرد کار خداست ای کاش م ...

اره مامانم خیلی پشتیبانمون بود و وابسته بودیم

قشنگ هممون رو پیر کرد 

پدرم داغون شده حتی دیگه با ما حرف هم نمیزنه درست

“یا امام رضـــــــــــا” اگر بناست که لطف کسی به ما برسد …. .خدا کند فقط از جانب شما برسد….نخواه منت بیگانه بر سرم باشد….. .خوش است خیر همیشه ازآشنا برسد…                            . 💚😍زیر پوست من یک دنیا در جریان است😍💚

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خیلیییی تو خوشحالترین لحظه هام قلبم سنگینی میکنه  کاش بود حتی وقتی هوس یچیزی میکنم گریه ام م ...

الهی عزیزم دلم گرفت خیلی ناراحت شدم.خدا نی نی تو سالم برات نگه داره عزیزم.مطمئن باش مامانت الان خیلی خوشحال شده بخاطر نی نی جونت.

افوض امری الی الله ان الله بصیربالعباد  
الهی عزیزم دلم گرفت خیلی ناراحت شدم.خدا نی نی تو سالم برات نگه داره عزیزم.مطمئن باش مامانت الان خیلی ...

فدات خدا عزیزانتو حفظ کنه گلم

“یا امام رضـــــــــــا” اگر بناست که لطف کسی به ما برسد …. .خدا کند فقط از جانب شما برسد….نخواه منت بیگانه بر سرم باشد….. .خوش است خیر همیشه ازآشنا برسد…                            . 💚😍زیر پوست من یک دنیا در جریان است😍💚
من امروز رفتم سونو قلب جنینم ایستاده 💔💔💔  باید بازم برم برای سقط

اي واي عزيزم😭😭😭نميدونم چه كلمه اي ميشه گفت كه دل مهربونت اروم بگيره😕😕ان شالله خدا خودش به همه ماها نگاه كنه😞خودتو نباز عزيزم ان شالله تو بهترين وقت هممون مامان ميشيم🤕

من حدود دوسال پیش باردار شدم جنینم مشکل داشت مجبور شدم تو هفته ۱۸ سقطش کنم 

ببخشید عزیزم

ان شاءالله خدا بهت دوتا نی نی صحیح و سالم و صالح بده

قرار من با خدا اين شدكه.....من چشمهامو ببندم...دستمــٌ بذارم تو دست خدا وباهاش برم جلو....خٌـــدايا توي مسير دستمو ول نكني....مواظب سنگـاي جلوي پام باشي....من تا جايي چشمامو باز نگه داشتم كه ميدونستم چي خوبه و چي بد....ولي از اين به بعدش با تو.....من اسمشو ميذارم دوستي و تكيه به تو.....و تو اسمشو بذار تَوكٌـــل...ميدونم از توكل به هركس پشيمون ميشم ولي از توكل به تـــو هرگـــز....مواظبمون باش و هوامونو داشته باش❤   خدایا برا زندگی  همه چشم انتظارها معجزه های قشنگ و بی نظیر بفرست!!! الهی آمین
برای ارامش دل مامانمم دعا کنید این روزا خیلی غصه منو میخوره 😭😭😭😭 روز به روز موهاش سفید تر و زیر ...

اي جونم عزيزم خدا حفظشون كنه منم همه دلواپسيم مامانمه همش ميگم خدايا من هيچي به دل مامان بابام رحم كن😢امروز پدرم زنگ زدن ميگن بابا من هرچي از امام حسين خواستم بهم داده اگه يك ذره آبرو داشته باشم من با دل شكسته يك كاكل زري ازشون خواستم الان دو ساعت از تماس تلفنيمون گذشته من اشكم هنوز بند نيومده😓خدايا به دل عزيزامون رحم كن🥲

من امروز رفتم سونو قلب جنینم ایستاده 💔💔💔  باید بازم برم برای سقط

چرا اخه عزیزم؟انوکسا هم داشتی؟چند هفته بودی؟کاش یه جا دیگه میرفتی سونو.ای خدا امروز اومدم تاپیک کلا دلم پوکید انگار تمام غم های دنیا یادم اومد.

برای ارامش دل مامانمم دعا کنید این روزا خیلی غصه منو میخوره 😭😭😭😭 روز به روز موهاش سفید تر و زیر ...

ویهان جون اصلا زبونم خیلی کوتاهتر از اونی هست که بخوام دلداریت بدم .اما اینو بدون با حرفات واقعا قلبم شکست و از ته دل دعات کردم .از خدا میخوام به حق این شبای عزیز دل مادرت شاد بشه .به حق دل شکسته زینب حاجت بگیری

خدا دل خودتو مادرتو شاد کنه من مادر ۴۶ سالمو ده ماهه از دست دادم لحظه اخرش فقط با گریه گفت من یه ا ...

اي واي قربون دلت عزيزم ان شالله جايگاهشون بهشت باشه من مطمعنم از تو بهشت واسه شما و تو دليتون كلي دعا ميكنه غصه نخور عزيزم تو مامان يك فرشته اي حال اون به حال تو بستگي داره ميدونم سخته ولي بخاطر فرشته خدا كه مهمون دلته خيلي هواست باشه دوست خوبم