2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046388 بازدید | 684511 پست
من اصلا امپول ندارم فقط روزی دوتا شیاف

عزیزم وقتی لک بینی پیدا کنی بسته به شرایط و شدتش..... 

وهله اول استراحتت رو بیشتر کن یعنی سعی کن دراز بکشی و فقط برا دستشویی بلند شی..... 

اگه با استراحت اوکی شد که فبها..... 

بیشتر شد معمولا پروژسترون رو زیادتر میکنن.... 

اگه جواب داد که اوکیه.... 

نداد معمولا اگا آسپرین یا انوکسوپارین داشتی اونو قطع میکنن..... 

خلاصه به خودت استرس نده با دکترت مشورت کنی بر اساس شرایطت بهت دقیقا میگه چی کار کنی..... 

من خودم رسما خونریزی کردم.... 

اما الان فرشتم قریبا پنج سالسه..... 

پس وهله اول آرامش بعدشم مشورت با دکترت..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام دوستان من عطر و ادکلن خیلی استفاده میکنم به نظرتون ضرر داره قبل انتقال؟

عزیزم سعی کن کمتر کنی..... 

من خودم شخصا تو بارداریم لوازم آرایش و عطر و ادوکلن رو به حداقل رسوندم.... 

یعنی تقریبا صفر.... 

به نظرم ارزشش رو داره.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه فک نمی کنم چون منم خیلی استفاده می کنم 

عزیزم بهتره احتیاط کنی..... 

لااقل با دکترت مشورت کن..... 

من شخصا استفاده نمیکردم.... 

عزیزم ثابت که نشده ولی خیلی مواد مضر داره من از قبل عید کلا لاک و عطر و همه چیزهای مضر رو قطع کردم ...

عزیزم بهترین کارو کردی..... 

من خودم شخصا لاک رو از وقتی خواستم بچه دار بشم کلا کنار گذاشتم..... 

دلیل اصلیشم اینه دوست نداشتم به دخترم لاک بزنم چون شخصا اعتقاد دارم برا سلامتی بچه خوب نیست..... 

پس بخوام به دخترم بگم لاک خوب نیست چه زور میتونم خودم بزنم..... 

یا مثلا هله هوله رو کلا کنار گذاشتیم من و همسرم..... 

هم برا سلامتی خودمون هم به خاطر اینکه برا بچه هام خوب نیست..... 

یعنی به جورایی از قبل اینکه بچه دار بشیم سعی کردیم یه سری از عادات بد رو کنار بذاریم..... 

چون ماها الگوهای بچه هامون هستیم..... 

البته خوب بازم خیلی کم و کسری و ایراد داریم اما هر چی بیشتر رو خودمون کار کنیم انعکاس رو تو بچه هامون می‌بینیم.... 

با این دید بریم جلو خیلی راحت‌تر میشه کارمون..... 

کسی تجربه ای نداره؟یعنی ممکنه ازمایشم چندروز دیگه مثبت بشه؟

عزیزم اصلا اعتباری به بی بی نیست..... 

بله ما روز 12-13 هم دیدم بی بی منفی شده اما روز آز بتا + شده..... 

عزیزم انتقال دادی؟ روز چند انتقالی؟  عزیزم لک بینی رو خیلیا داشتن.....  من خودم حتی خون ...

سلام اناجون بله انتقال دادم و شکر خدا مثبت شدم ولی با بتای کم روز ۱۸ هستم دوروزه لک دارم بالاخره ادم نگران میشه ممنونم ازت 

سلام بچه ها حالتون خوبه

من تو این 4 سالی که دنبال درمانم همه گفتن مشکل از همسرته

همیشه دنبال درمان همسرم بود

رویان و ارش و... هم رفتم همه گفتن شرایط تو خوبه

اومدم مام پانکچر شدم

قبل پانکچر دکتر گفت شرایطتت عالیه تو بهترین شرایطی هستین که 60 درصد احتمال داره ای وی اف تو مثبت بشه

حتی تو سونوی روز 9 فقط میگفت به به یه تخمکایی! 

بعد از پانکچر زنگ زدم که ببینم چند تا چنین برام تشکیل شده

گفتن 8 تا که هیچ کدوم گرید a نیست

دوباره رفتم پیش دکترم گفت تخمکا مشکل ژنتیکی دارن و بعد یه بار پانکچر باید بری دنبال تخمک اهدایی

دنیا رو سرم خراب شد

به نظرتون چی کار کنم؟ میشه بدون ازمایش ژنتیک بگه تخمکا مشکل ژنتیکی دارن؟

پیش چه دکتری برم؟

کسی بوده با مشکل ژنتیکی باردار شده باشه؟

سلام عزیزم من سه تا جنین انتقال دادم یکیشون گرید آ.ب بود دو تا هم گرید بی بودن هر سه تاشم گرفت درحا ...

😍😍😍 واقعاااا؟

کدوم مرکز رفتی زی زی جون؟

میشه بگی قبل انتقال چه کارهایی انجام دادی؟

پردنیزول هم خوردی؟

رسما با یه بار پانکچر و تشکیل جنین ضعیف و بدون ازمایش تشخیص داد که تخمکا مشکل ژنتیکی دارن و گفت تخمک ...

دکتر مام شما کی بود؟

چطور بررسی نکردن!و مستقیم‌رفتید تو سیکل پانکچرمکمل و تقویتی نخوردید؟

همسرتون مشکل dfi و مرفولوژی و… ندارن؟

دکتر مام شما کی بود؟ چطور بررسی نکردن!و مستقیم‌رفتید تو سیکل پانکچرمکمل و تقویتی نخوردید؟ همسرتون ...

دکتر علیرضایی

منظورت چه بررسی هست؟هیچ ازمایشی در مورد برام ننوشته بودن که انجام بدم

چراکلی  مکمل خوردم گرمی خوردم مغزیجات خوردم پیاده روی کردم روغن مالی کردم

همسرم هم شرایطش خوبه بد نیست

dfiهم 13 هست 

اما نمی دونم چرا اینجوری شد

17 تا تخمک داشتم که 8 تا جنین شد گفتن خوب نیست گریدهاشون گذاشتن داخل یک نی

نمی دونم مشکل چیه 😔

یک درصد فکر نمیکنن ممکنه مشکل داشته باشیم و با این حرف ناراحت بشیم؟ چرا میگن؟ به نظر من که حدس میزن ...

دقیقا وگرنه کی از بچه بدش میاد حالا بخاطر تفریح و راحتی باشه دو سه سال اول آدم جلوگیری کنه نه اینکه من الان 7سال چشم انتظارم خب لابد مشکل داریم دیگه انشاءالله روزی برسه که همه به شعور کافی برسن و سرشون داخل زندگی خودشون باشه و راحت دلم همو نشکنیم