2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046615 بازدید | 684533 پست
همراه هیسترو خودشون خراش میدن یا باید درخواست بدید 

نه باید بگی بهشون. حتما حتما زمان هسترو نباید با انتقالت بیشتر از ی ماه فاصله داشته باشه. والا بی فایده میشه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دوستای خوبم جواب ازمایشم اومد ۷۳۴ یعنی اتفاقی واسه جنین ها نیوفتاده 

اگ قرار بود ک سقط بشن اول باید بتا افت میکرد بعد خونریزی میشد یا خون ریزی ک میشه بعدش بتا افت میکنه اخه ازمایشگاه گفت ووروز دیگه دوباره تکرار کن میترسم باوجود همچین خونریزی تا دوروز دیگه بتام بیاد پایین

سلام عزیزم خوبی؟ خیلی متاسفم بابت انتقال منفی، خیلی دردناکه 😔😔😔 اما در مورد پریود نه گلم چیزی نی ...

سلام عزیزم خیلی ممنونم

ان شا الله دوشنبه وقت دکتر دارم حتما میرم❤

خدایا خودت کمکم کن🙏🙏
فک کنم دارم کاملا پری میشم بعد هربار دستشویی خون میچگه ازم

عزیزم تکون نخور اصلاااااا

استراحت مطلق باش هیچی نمیشه 

من تو بارداری قبلیم تو هفته ۶ نصف شب خونریزی شدید کردم ببخش گلم تمام تشک زیرم خونی شد ولی جنین سرجاش بود 

خدایا خودت کمکم کن🙏🙏
عزیزم تکون نخور اصلاااااا استراحت مطلق باش هیچی نمیشه  من تو بارداری قبلیم تو هفته ۶ نصف شب خ ...

عزیزم ازمایش و تکرار کردم بتام ۷۳۴ بود روز ۱۸ انتقال 

روز ۱۳ ۱۲۱ بود ب نظرت کم بالا نرفته

عزیزم ازمایش و تکرار کردم بتام ۷۳۴ بود روز ۱۸ انتقال  روز ۱۳ ۱۲۱ بود ب نظرت کم بالا نرفته

نه بنظر من خوبه عزیزم 

نگران نباش باور کن هیچیش نمیشه فقط تا میتونی استراحت کن درازکش باش

خدایا خودت کمکم کن🙏🙏
بتام کم بالا نرفته تو ۵ روز ۶ برابر شده مگه نباید هردوروز ۲ برابربشه

عزیزم هر روز که بالا نمیره بتات خوبه خونریزیت زیاده

برو دکتر سونو بده

🍁الله اوزین وریبسن اوزون ساخلا بالام سنه امانت🥹😍😍💙سامیارم🩵

سلام مامانای خوشکل امروزپنجمین روزانتقالمه.یکم استرس دارم😥با دلای پاکتون برام دعا کنین لطفاجنینام بمونه برام😚😚دوتا جنین bانتقال دادم.فقط همینا روهم داشتم.

خدایا شکرت در همه حال😍🤲🏻امیددارم بزودی همگی مامان میشیم بگو آمین🤩🤲🏻خدا رو شکر انگار منم دارم باردار میشم بتای اول ۱۵ انتقالم شد579خدایا شکرت😍🌷🙏
دوستای خوبم جواب ازمایشم اومد ۷۳۴ یعنی اتفاقی واسه جنین ها نیوفتاده  اگ قرار بود ک سقط بشن اول ...

خداروشکر عزیزم همینکه بتا افت نکرده چیزی نشده بازم تکرار کن

خدایا شکرت...این شادی قسمت همه ی منتظرا کن🙏🙏
خداروشکر عزیزم همینکه بتا افت نکرده چیزی نشده بازم تکرار کن

ب نظرت برم سونو تا خیالم راحت بشه الان نشون میده داخل رحم و خارج رحمی رو نداقل ساک بگه تشکیل شده راحت میشم قربونت ک تو این حال بدم کمکم کردی

ب نظرت برم سونو تا خیالم راحت بشه الان نشون میده داخل رحم و خارج رحمی رو نداقل ساک بگه تشکیل شده راح ...

قربونت برم عزیزم یکم بعیده که سونو الان ساک نشون بده ولی زنگ بزن به دکترت بگو اگه الان حتی فقط ساک مشخصه بری سونو 

خدایا شکرت...این شادی قسمت همه ی منتظرا کن🙏🙏
من زیاد تجربه ندارم ....اما طبق تجربه بقیه کیوتن اووبست اینوفولیک امگا اینا خوبه  فعلا پ ...

خیلی ممنون عزیزم ❤💔 توکل به خدا

ولی من اینارو همه قبل پانکچر خوردم دو ماه به جز کیوتن

می خوام برم ابن سینا

نمی دونم خوبه یا نه