2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046599 بازدید | 684531 پست
زینب جونم تو رو خدا ب من جواب بده دوروز بود لک داشتم امروز خیلی شدید شده بعد هربار دستشویی میچکه قطر ...

دختر تو چرا شیافتو یکی بیشتر نمیکنی امپول پروژسترون هم بزنی، منتظری دکترت بگه؟همه ی ما انتقال دادیم شرایطمونم کمو بیش مثل همه بیشتر بچه ها امپول پروژسترون دارن،تا جفت تشکیل نشه رحم ممکنه با کمبود پروژسترون مواجه بشه ک خدای نکرده باعث سقط بشه،ان شالله ک چیزی نیست ولی حتما امپول بزن مطمئن باش هیچ ضرری نداره،من خودم دوتا شیاف با یه امپول دارم هر روز

اللهم صلی علی محمد وآل محمد
چیکا من امپول ندارم اتفاقا صبح شیاف گذاشتم تازه از خواب بیدار شده بودم رفتم دستشویی یاخدا مثل اب داش ...

نگران نباش،شیافتو مقعدی بزار حتما امپول تهیه کن بزن و استراحت مطلق باش،ان شالله ک چیزی نیست ب خودت استرس نده

اللهم صلی علی محمد وآل محمد

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم عمه من ۵سال فکر میکرد مشکل از همسرشه  وقتی پانچکر کرد ۱۶تا تخمک داشت که همش متاسفانه پوچ ...

خب عزیزم عمه ات چی کار کرد؟

درمانی داره؟

ازمایش ژنتیک داد که مشخص شد تخمک مشکل داره؟

باردار نشد؟

خب عزیزم عمه ات چی کار کرد؟ درمانی داره؟ ازمایش ژنتیک داد که مشخص شد تخمک مشکل داره؟ باردار نشد؟

نه ...تخمک ازمایشش ژنتیک لازم نیست ...با پانکچر تشخیص میدن مشکلش رو 

فعلا کاری نکرده 

نه باردارهنوز نشده 

اما بودن کسایی که مرکز رو عوض کردن و تقویتی خوردن کیفیت تخمک خوب شده

مرسی عزیزم .‌پروانه جون دنبلان خوبه ؟ اینجا از خانوما پرسیدم گفتن عالیه . همسرت استفاده کرد ؟

نه چون سری پیش از تغذیه هیچ سودی نبردم این بار اصلا تغذیه رو رعایت نکردم اگر دوستان میگن خوبه حتما بهش بده 

چیکا من امپول ندارم اتفاقا صبح شیاف گذاشتم تازه از خواب بیدار شده بودم رفتم دستشویی یاخدا مثل اب داش ...

بدون امپول واقعا ریسکه نمیدونم چرا بعضی از دکترا اینطوری صلاح میبینن.از یه دکتر دیگه نظر بپرس

خدایا شکرت...این شادی قسمت همه ی منتظرا کن🙏🙏
نه ...تخمک ازمایشش ژنتیک لازم نیست ...با پانکچر تشخیص میدن مشکلش رو  فعلا کاری نکرده  نه ...

ان شاالله به زودی مشکلشون حل شه 🙏

شما می دونید چه مکمل هایی اثرگذاره رو تخمک؟

من اووبوست و ویتامین ای و دی و زینک و اسید فولیک خوردم این شد