2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046596 بازدید | 684531 پست
شما دکترت بهت داده؟ واسه سیکل پانکچرم، توی برگه ام نوشته پردنی رو بخورم . یعنی کلا الان سه ماهه دار ...

نه دكترم نداده ولي خيلي از بچه هاي اينجا مصرف كردن البته قبل از انتقال شون ميخوام بدونم اگه دكترم نداد خودم ميتونم مصرف كنم

حدودا تا روز تخمک کشی شد ۶۰ روز از اسپریژن دوتا کیوتن ۱۰۰هم روزی یکی

عزيزم همسر شما هم ازمايش dfi انجام دادن؟ 

كلا براي همه مينويسند؟؟

خدايا مرا در جستجوي آنچه برايم مقدور نكرده اي خسته نكن 💚

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

حدودا تا روز تخمک کشی شد ۶۰ روز از اسپریژن دوتا کیوتن ۱۰۰هم روزی یکی

مرسی عزیزم .‌پروانه جون دنبلان خوبه ؟ اینجا از خانوما پرسیدم گفتن عالیه . همسرت استفاده کرد ؟

خدای من خدای معجزه هاست . 
سلام بچه ها حالتون خوبه من تو این 4 سالی که دنبال درمانم همه گفتن مشکل از همسرته همیشه دنبال درمان ...

عزیزم عمه من ۵سال فکر میکرد مشکل از همسرشه 

وقتی پانچکر کرد ۱۶تا تخمک داشت که همش متاسفانه پوچ بودن و واکوعل دار اصلا جنین تشکیل نشد براش

وای دوستان من بازم بعد دستشویی دستمال کشیدم خون کاملا صورتی چیکار کنم خیلی نگرانم بهم گفتن و ی شیاف اضافا کن و هپارین و قطع چرا این رنگش رفته رفته دوشن تر میشه و درد پری میاد بهم نکنه پری بشم😭😭😭😭

بعدازظهر برم سونو ببینم چیزی هست یا ن

اره منم حدس میزنم کیست باشه. چون بعد از پانکچر هم کیست زدم. مرسی عزیززززززم🌹 منتظر پریود بودم که ...

اره گلم جای خوب اگر میشناسی میتونی بری

ولی یادمه اون موقع با روش انتقال ال دی و بوسرلین کیست هام خوب شد و انتقالم عقب نیفتاد، درسته یه کم طولانی تر شد ولی نتیجه خوب بود

حتی یادمه به دکترم گفتم اگر شرایط خوب نیست کنسل کنی مشکل ندارم، که گفت نه خیالت راحت

اره گلم جای خوب اگر میشناسی میتونی بری ولی یادمه اون موقع با روش انتقال ال دی و بوسرلین کیست هام خو ...

من ال دی رو میدونستم ولی نمیدونستم بوسرلین هم درمان میکنه

پس حتما تهران میرم که عقب نیفته

مرسی گلم خدا خیرت بده زینب جونم😘😘

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
سلام عزبزم ممنونم ببخش گلم من ماه پیش انتقال داشتم نهم مرداد آز دادم  منفی شد پروژسترونمو ک قط ...

سلام عزیزم خوبی؟ خیلی متاسفم بابت انتقال منفی، خیلی دردناکه 😔😔😔

اما در مورد پریود نه گلم چیزی نیست به خاطر تغییرات هورمونی هست، ولی من جای شما بودم میرفتم دکتر خیالم راحت بشه

اخه این دوتا واکسن که کلا نیست چیکار باید کرد؟ پس ادم ریسک نکنه فعلا نزنه شاید بهتره نمیدونم والا

واقعا خانومای باردار ایرانی باید چیکار کنن!

اگه با کسی ارتباط نداری و کاملا رعایت میکنی نگران نباش شایدمن جای شما بودم نمیزدم

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
اره گلم جای خوب اگر میشناسی میتونی بری ولی یادمه اون موقع با روش انتقال ال دی و بوسرلین کیست هام خو ...

عزیزم شما میدونید به من آمپول از سی جی دادن برای امروز نصف تزریق کنم

اینکه عضلانی هست یا زیر جلدی و اینکه عملکردش چیه؟؟

سلام بچه ها حالتون خوبه من تو این 4 سالی که دنبال درمانم همه گفتن مشکل از همسرته همیشه دنبال درمان ...

من احتمال میدم مرکزی که رفتین خوب نبوده باشه.🤔

تومشهدم کسایی رو نیشناسم که میگفتن دفعه اول مرکز خوبی نبودن و جنین ها هدر رفته.

♡♡خلق عشق مسئله‌ای نیست، حفظ عشق مسئله است. عاشق شدن مهم نیست، عاشق ماندن مهم است. عاشق شدن حرفه بچه‌هاست، عاشق ماندن هنر مردان و دلاوران. سست عهدی‌های عشاق باعث شده که بسیاری از داستان‌های عاشقانه مبتذل در جایی تمام شود که عاشق به معشوق می‌رسد؛ حال آنکه مهم، از این لحظه به بعد است.مهم، پنجاه سال بعد است: دوام عشق... دوام زیبایی و شکوه عشق...✍ #نادر_ابراهیمی 📕 آتش بـدون دود
عزیزم اصلا اعتباری به بی بی نیست.....  بله ما روز 12-13 هم دیدم بی بی منفی شده اما روز آز بتا ...

سلام عزیزم

من تازه متوجه شدم که میکرو باز هم . مشکل dfi رو حل نمیکنه . درسته؟ یه نفر بهم گفت برای میکرو فقط مورفو و تحرک رو درنظر میگیرت و ممونه. اسپرم با dfi معیوب رو لقاح بدن.

درسته؟

Dfi همسرم اول۳۲ بود بعد شد۲۴ که میکرو کردیم و جنین فریز کردیم

@تورک_آنا      

♡♡خلق عشق مسئله‌ای نیست، حفظ عشق مسئله است. عاشق شدن مهم نیست، عاشق ماندن مهم است. عاشق شدن حرفه بچه‌هاست، عاشق ماندن هنر مردان و دلاوران. سست عهدی‌های عشاق باعث شده که بسیاری از داستان‌های عاشقانه مبتذل در جایی تمام شود که عاشق به معشوق می‌رسد؛ حال آنکه مهم، از این لحظه به بعد است.مهم، پنجاه سال بعد است: دوام عشق... دوام زیبایی و شکوه عشق...✍ #نادر_ابراهیمی 📕 آتش بـدون دود