2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046355 بازدید | 684509 پست
اصلا به بی بی چک اعتماد نکن من ای وی اف قبلم بی بی چکام مثبت بود ولی آزمایشم منفی اصلا بی بی چک قابل ...

اره خیلی خوبه اگه‌ میتونی اصن نزن چیزی جز استرس و ناراحتی نداره

دل مرنجان که ز هر دل به خدا راهی هست.... میشه برای مادر شدنم یه صلوات بفرستین . برام دعا کنید خدا مشکلاتمونو حل کنه همه زندگیمون بهم ریخته 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم من مشکل ایمنی پیدا نکردن تو آزمایشهای من، ولی دکتر خواست محکم کاری کنه گفت قبل از انتقال ...

به من نگفتند که پردنی رو واسه انتقال قطع کنم.

دکتر شما علتش رو بهت گفته که چرا زمان لانه گزینی بهتره پردنی مصرف نکنیم؟

عزیزم منم اندومتریت داشتم دکتر بهم سه هفته چند جور آنتی بیوتیک خوراکی و لاکتوواژ گیاهی داد داکسی س ...

به من هم دوماه  سه نوع انتی بیوتیک مختلف دادند و هر بار بعد انتی بیوتیک بیوپسی انجام دادند ولی تاثیر نداشت متاسفانه 

عزیزم من مشکل ایمنی پیدا نکردن تو آزمایشهای من، ولی دکتر خواست محکم کاری کنه گفت قبل از انتقال ...

يعني عزيزم با اينكه مشكل انعقادي نداشتين هم قرص خوردين هم سرم زدين ؟

پردنيزولون رو چند وقت قبل انتقال خوردين؟ و روزي چند تا من ميخوام اين قرص رو بخورم

عزیزم ممنون.....  انشالله قسمت تک تک دوستای گلم.....  عزیزم بله من از نظر انعقادی هم مشک ...

والا به نظر من کامل نیست. ولی اینجا کار خودشون رو انجام میدند یه لیست دارند برای سقط مکرر که فقط همون لیست رو بررسی میکنند و به حرف بیمار گوش نمیدند. از نظر سیستم درمانی اینجا هیچی به جز استرس نداره 

بار اولم دعا کنین برام مثبت شم

ان شاالله بحق این روزای عزیز مثبت بشی

آزمایشت کیه؟واسه من ۴ شهریور

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
عزیزم اصلا اعتباری به بی بی نیست.....  بله ما روز 12-13 هم دیدم بی بی منفی شده اما روز آز بتا ...

انشاالله برای منم همینطوری باشه. خداروشکر تو تایپیکها چندتا مورد اینجوری خوندم و یه کم امیدوار شدم

دکتر علیرضایی منظورت چه بررسی هست؟هیچ ازمایشی در مورد برام ننوشته بودن که انجام بدم چراکلی  م ...

عزيزم من هم يك دوستي رو ميشناسم همين طور شرايط شما رو داشت از بيست تا تخمك فقط هشت تا جنين تشكيل شد كلي دكتر و ازمايش و اينور اونور بعد مشخص شد تحرك اسپرم واسه اي وي اف خوب نبوده يعني اسپرم و تخمك به خودي خود لقاح انجام نميدن . دفعه ديگه ميكرو كرد يعني اسپرم رو جنين شناس برميداره وارد تخمك ميكنه بعد اين دفعه از چهارده تا تخمك ١٢ تا جنين داره و الان بارداره نگران نباش همه چي رو بسپار به خدا اينجا خانوم هايي رو ديدم يك دونه جنين تشكيل شده و گريد c ولي باردار شده.ان شالله توكل كن بر خدا بهترين نتيجه برات رقم بخوره

يعني عزيزم با اينكه مشكل انعقادي نداشتين هم قرص خوردين هم سرم زدين ؟ پردنيزولون رو چند وقت قبل انتق ...

شما دکترت بهت داده؟

واسه سیکل پانکچرم، توی برگه ام نوشته پردنی رو بخورم . یعنی کلا الان سه ماهه دارم میخورم ولی قطع نکردند برام.

اکثر دوستان قبل انتقال یه مدت قطع کردند و با مثبت شدن بتا شروع کردند