2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046336 بازدید | 684509 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

یعنی عزیزم ازخواب پریدم عیب نداره فکرمیکنم تمومه دیگه

نه گلم اصن نگرانی  نداره ریلکس باش . هیچی نمیشه مطمعن باش

دل مرنجان که ز هر دل به خدا راهی هست.... میشه برای مادر شدنم یه صلوات بفرستین . برام دعا کنید خدا مشکلاتمونو حل کنه همه زندگیمون بهم ریخته 
نه بابا نگران نباش اتفاقا برا خودمم پیش اومد ب قول یکی از دوستان جنین تو رحم مثل کنجد تو عسله الکی ک ...

چقدر این مثالت دلمو قرص کرد همش جابه جا که میشم عطسه میکنم میترسم بااین حرفت دلم قرص شد

توکل به خدا توی این ماه عزیز هیچ کس به حق شش ماهه امام حسین ناامیدنشه

انشالله برا منم دعا کنید جوابم مثبت باشه ولی خودم هیچ امیدی ندارم 😔😔😔😔

دل مرنجان که ز هر دل به خدا راهی هست.... میشه برای مادر شدنم یه صلوات بفرستین . برام دعا کنید خدا مشکلاتمونو حل کنه همه زندگیمون بهم ریخته 
انشالله برا منم دعا کنید جوابم مثبت باشه ولی خودم هیچ امیدی ندارم 😔😔😔😔

چرا امید نداری عزیزم کی‌انتقال دادی هیسترو خراش پردنیزولون سرم ایناداشتی 

امیدت به خداباشه به حق این ماه عزیز که نتیجه میگیری اگه قابل باشم همرودعامیکنم

عزیزم ثابت که نشده ولی خیلی مواد مضر داره من از قبل عید کلا لاک و عطر و همه چیزهای مضر رو قطع کردم ...

منم کلا خیلی چیزا رو کم این خیلی برام سخته ولی اینم کم‌میکنم من دیگه واقعا الان دارم میشم طبیعی و اورجینال 😁😁 مرسی جونم 

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
چرا امید نداری عزیزم کی‌انتقال دادی هیسترو خراش پردنیزولون سرم ایناداشتی  امیدت به خداباشه به ...

نه هیچ کدومو نداشتم ولی جنین هام بلاست بود و کیفیت عالی . آخه بی بی چکام منفی در میاد . هیچ علایمی هم ندارم تا روز ۹ داشتم بعد اون کلا قطع شد 

نه هیچ کدومو نداشتم ولی جنین هام بلاست بود و کیفیت عالی . آخه بی بی چکام منفی در میاد . هیچ علایمی ه ...

اصلا به بی بی چک اعتماد نکن من ای وی اف قبلم بی بی چکام مثبت بود ولی آزمایشم منفی اصلا بی بی چک قابل اعتمادنیست عزیزم نذرکن ایشالله مثبت میشی مهربون

اینسری آگاه بتونم جلوی خودمو نگه دارم نمیخوام بی بی بزنم