2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046352 بازدید | 684509 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دکتر مام شما کی بود؟ چطور بررسی نکردن!و مستقیم‌رفتید تو سیکل پانکچرمکمل و تقویتی نخوردید؟ همسرتون ...

سلام. خوبین؟ شوهر من تعداد و حرکت اسپرمش خوبه. ممکنه dfi  مشکل داشته باشه؟ 

خدايا مرا در جستجوي آنچه برايم مقدور نكرده اي خسته نكن 💚
آره البته این آزمایش برای بعد از 3 ماه درمان سنگین با تمام مولتی ویتامینا و رژیم و... بود نمیدونم قب ...

سلام. ببخشید به نظرتون ممکنه dfi مشکل داشته باشه وقتی تعداد ‌‌حرکت اسپرم خوبه؟ 

اخه منم دوبار وارد سیکل شدم. جنین هام همه بی کیفیت میشه. اما حرکت و تعداد اسپرم خوبه. مرکز از من نخواسته که ازمایش dfi بدم. 

خدايا مرا در جستجوي آنچه برايم مقدور نكرده اي خسته نكن 💚
عزیزم شما انتقال دادین مثبت شدین؟

نه متاسفانه بی بی چکام که منفی .امروز روز آزمایشمه مطمعنم اونم منفیه

دل مرنجان که ز هر دل به خدا راهی هست.... میشه برای مادر شدنم یه صلوات بفرستین . برام دعا کنید خدا مشکلاتمونو حل کنه همه زندگیمون بهم ریخته 
سلام. ببخشید به نظرتون ممکنه dfi مشکل داشته باشه وقتی تعداد ‌‌حرکت اسپرم خوبه؟  اخه منم دوبار ...

یکی از دوستانم همسرش آز اسپرم داده بود هیچ مشکلی نداشت اما بچه هاش هی سقط میشدن، تا دکتر اوولوژی براش آز dfi نوشت بالا بود

سلام دوستای گلم امیدوارم حال همتون خوب باشه با کلی انرژی مثبت . من دارم میرم آزمایش بدم با اینکه اصن دلم نمیخاد .

بی بی چکام منفی در میان مطمعنم آزمایشمم منفیه با ایکنه از اول امید داشتم ولی برام دعا کنید باهاش کنار بیام نمیدونم چرا انقدر قبولش سخته 

دل مرنجان که ز هر دل به خدا راهی هست.... میشه برای مادر شدنم یه صلوات بفرستین . برام دعا کنید خدا مشکلاتمونو حل کنه همه زندگیمون بهم ریخته 
قربونت برم فردا باید برم سونو  چند سیکلت خوردی؟یعنی چند روز مونده به انتقال؟ یادته چندتا خورد ...

به سلامتی، انشاءالله خوش خبری عزیزم، چهارشنبه دوتا با هم، پنج شنبه یک دونه و جمعه هم یه دونه، یعنی 4تا خوردم،شنبه هم انتقال داشتم.

هنوز دیر نیست...هنوز صبرِ من به قامتِ بلندِ آرزوست

دوستان من ازروی انتقالم دوسه بار خودبهخود ازخواب پریدم بی دلیل خیلی نگرانن به نظرتون ایرادنداره اصلا دست خودم نبوده انگار حالتی که یهو بپری اونطوری😭😭😭😭😭

دوستان من ازروی انتقالم دوسه بار خودبهخود ازخواب پریدم بی دلیل خیلی نگرانن به نظرتون ایرادنداره اصلا ...

عزیزم از روز اول انتقالت حواسم بهت هست خیلی نگرانی هاااا ....برای کوچیک ترین چیزا بخوای نگران بشی که این بدتره استرس و نگرانی تو این دوران سمه عزیزم. 

مرسی عزیزم جواب دادی منم خیلی مطلق نمیخوابم پامیشم راه میرم  هیچ علائمی هم ندارم تاالان روز سو ...

منم اینبار تا روز ۸ و ۹ علائمی نداشتم ب جز تیر کشیدن تخمدانا

اللهم صلی علی محمد وآل محمد
دوستان من ازروی انتقالم دوسه بار خودبهخود ازخواب پریدم بی دلیل خیلی نگرانن به نظرتون ایرادنداره اصلا ...

نه بابا نگران نباش اتفاقا برا خودمم پیش اومد ب قول یکی از دوستان جنین تو رحم مثل کنجد تو عسله الکی ک جا ب جا نمیشه

اللهم صلی علی محمد وآل محمد