2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046493 بازدید | 684518 پست
سلام عزیزم نه بعیده گلم ،این داروها تا یه مدت سیستم بدن رو بهم میزنن منم مثلا بعد از پانکچر سه تا ک ...

اره منم حدس میزنم کیست باشه. چون بعد از پانکچر هم کیست زدم.

مرسی عزیززززززم🌹

منتظر پریود بودم که برای انتقال بعدی بیام تهران

بنظرت همین اصفهان سونو بشم و دارو بگیرم هروقت خوب شدم بیام تهران؟

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
سلام دوستان من شهریور میخوام برم برای انتقال جنینام خواستم بپرسم چه ویتامین هایی از الان بخورم یا چه ...

منم انتقالم شهریوره ال ارژنین روزی سه تا میخورم فرتیل سی ام ویتامین دی ای یک روز در میون دکترمم مولتی ویتامین خارجی برام نوشت حالا از دوستانم بپرس کیوتن دکترمم بهم پندنیزلون داد 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دوستان میشه نظرهاتونو بدونم من انتقال قبلی اصللا استراحت نکردم فقط تو مرکز بود استراحتم به نظرتون این بار اسراحتمو بیشتر کنم یا نه میخوام بدونم کدوم بهتره شوهرم میگه این بار نمیزارم چهار روز اولو بلند بشی دوستانی که مثبت شدن میشه لطفا نظراتونو بدونم

آره خنک نگهداشتن مؤثره ولی در واقع جراش خیلی سخته. بنده خداها تو محیط کار با شلوار جین یا کتون. خیلی ...

همسر منم همیشه شلوار کتان میپوشید ولی دکترش ممنوع کرد. الان چند ساله بنده خدا شلوار پارچه ای میپوشه  

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
منم انتقالم شهریوره ال ارژنین روزی سه تا میخورم فرتیل سی ام ویتامین دی ای یک روز در میون دکترمم مولت ...

پروانه جان اسم مولتی ویتامینت رو میگی بی زحمت 

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
عزیزم الان که سیکل رو شروع کردی فقط به چیزای خوب فکر کن.....  هیچی به اندازه انرژی + تاثیر ندا ...

ممنون انا جون، من شرح حالت رو نخوندم، اونقدر پیام ها زیاد بود که نمیشد همه رو خوند.

راستش من خیلی مثبت بودم و همه چیز بعد سه بار سقط تغییر کرد. یهو بهم گفتند یائسگیم شروع شده، ذخیره تخمدانم ۰.۱ هست. الان یکساله که دنبال انجام آزمایشات مختلف هستم حالا میگن مشکل اتو ایمنی دیواره رحم و عفونت مزمن دارم، بدنم مقاومت به انسولین داره و متاسفانه تیروئید هاشیماتو هم اضافه شد. تبدیل به یه موجود استرسی و عصبی شدم ولی ته دلم باز هم امید دارم و مطمئنم که خدا هست و هیچ بنده اش رو نا امید رها نمیکنه. امروز با توکل به خدا و امید واقعا قلبی آمپول رو شروع کردم، مطمئنم که خدا حواسش به همه و به من هست.

دوستان میشه نظرهاتونو بدونم من انتقال قبلی اصللا استراحت نکردم فقط تو مرکز بود استراحتم به نظرتون ای ...

سلام منم بعد از ۳ روز استراحت مطلق داشتم،بعد از ۳ روز هم اصلا کار نکردن خم و راست نشدم،فقط هر یک ساعت ۵ دقیقه پیاده روی کردم بعد از ۳ روز،خیلی سخته ها خوابیدن و استراحت کردن اما خب اینجوری بهتره

هرگز رشته ی امیدم از تو قطع نمی شود...
خیلی خوبه که خودت خوردی منم کل تقویتی هارو خودم گرفتم و عالی بود برام 

پروانه جون خدا به همه ما کمک کنه. من وقت زیادی ندارم و این پانکچر تنها شانس منه. واقعا تلاشم رو کردم و توکل به خدا که کمکم کنه و همه دوستان این جمع رو کمک کنه

تمنا جونم یعنی برای انتقال شب نگهتون میدارن چرا اخه ؟

ارع عزیزم..یه شب بستری داره..هفت سال پیش هم همبن جور بود..کلا دکتر افلاطونیان نظرش اینه..

باورش باتو...چ جوریش با خدا🩵
اونم ماهایی که دکتر میدونه انقدر سخت بدست آوردیمشون من به خاطر تزریق واکسن لعنتی اوایل به دکتر پیشن ...

مرسی عزیزه دلم تا اینجا که خوب بود انشالله از این به بعدم خدا حواسش بهمون هست دیگه امید به خودش🙏🙏🙏🙏

خدایا شکرت...این شادی قسمت همه ی منتظرا کن🙏🙏