2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046492 بازدید | 684517 پست
ببین گلم دکتر من وقتی لکه بینی افتادم آسپرین رو قطع کرد، دکتر آنا جون هم همین طور با اینکه آنا ژن غل ...

فدات گلم

خدایا شکرت ک بعد پنج سال سخت بالاخره حاجتمو دادیو ی فندق اومد تو زندگیم🌺💗
خواهش میکنم عزیزم لطف داری  واقعا خوبه ؟ من میخوام سه چهار کیلو بگیرم هفته ای سه چهار بار صبحو ...

من عزيزم مورفولوژي همسرم از ٢ شد ٨ تعدادش از ١٥ ميليون شد ٤٧ ميليون دو ماه قرص اسپريژن مصرف كرد هفته اي يك بار جمعه ها دنبلان كبابي ميخورد شب در ميون اب هويج و شب در ميون معجون بهش ميدادم 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

انا جون هاله دور سینم رو میگماا ' ن hcgنداشتم بی بی چکم نزدم 'علائمم هی میره میاد چیزی ثابت نبوده ' ...

بله عزیزم. بعدا دیدم..... 

اصلاح کردم جوابمو.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام زینبی جونم عزیزم خوبی؟ عزیزم پریود سوم بعد از انتقالی که منفی شده طبیعیه سه روز بعد از ازمایش ...

سلام عزیزم نه بعیده گلم ،این داروها تا یه مدت سیستم بدن رو بهم میزنن

منم مثلا بعد از پانکچر سه تا کیست فانکشنال زدم و پریودم عین قیر سیاه شد اما ماندگار نبود

شما هر دو بچه تون رو با میکرو باردار شدید؟

عزیزم اولی میکرو دومی اشانتیون بود از طرف خدا..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
آخه خیلی طولانیه. باید تا سی مرداد صبر کنم.هیچ علایمی هم ندارم. گاهی درد پریودی اونم خیلللی خفیف

عزیزم خوب ما مامان شدن رو از همین صبوریا تمرین میکنیم..... 

منم هیچ علائمی نداشتم اما شکر خدا الان پرنسسم چیزی نمونده ۵ ساله بشه..... 

سلام دوستان من شهریور میخوام برم برای انتقال جنینام خواستم بپرسم چه ویتامین هایی از الان بخورم یا چه ...

عزیزم دکترت تجویز نکرده؟ 

عزیزم دکترت تجویز نکرده؟ 

انا جون دکتر من هم هیچی تجویز نکرده. ولی خودم دارم کیو۱۰، میواینوزیتول و فمیبیون۱ میخورم.☹

امروز روز دوم سیکلم هست که آمپول پرگووریس رو شروع کردم،  ان شااله که خدا خودش کمک کنه و تخمک هام رشد کنند این ماه اول پانکچر و بعدش انتقال فرش دارم.

انا جون دکتر من هم هیچی تجویز نکرده. ولی خودم دارم کیو۱۰، میواینوزیتول و فمیبیون۱ میخورم.☹ امروز رو ...

عزیزم الان که سیکل رو شروع کردی فقط به چیزای خوب فکر کن..... 

هیچی به اندازه انرژی + تاثیر نداره...... 

انشالله جنین‌های عالی خواهی داشت و به زودی مامان میشه..... 

ببین عزیزم اگه شرح درمان منو خونده باشی میبینی کلکسیونر مشکل بودیم..... 

هم خودم هم همسرم...... 

اما فکرشو بکن من بعد بارداری اولم و با اون شرایط اسپرم و وضعیت خودم بدون اینکه حتی یه فولیک اسید ساده خوده باشم طبیعی مجدد باردار شدم..... 

پس + فکر کن..... 

تلاشتو بکن باقیش رو بسپار به خدا.....