2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046485 بازدید | 684515 پست
چقدر خدابزرگه با مرفولوژی صفر یعنی فقط باید خدا بخواد. Dfi هم زیاد بود؟ شاید با مصرف دارو شرایط ب ...

واقعا معنای عظمت خدارو با وجود معجزه تو دلم درک کردم عزیزم

Dfi 16 بود خوشبختانه

دارو که از 3 ماه قبل اسپریژن روزی 2 تا، الکارنتین، زینک، ویتامین سی هفته 3 تا و کیوتن اینارو سرخود میدادم به همسرم بعدش دکتر جنتی براشون قرص رویال ژل و یونی زینک تجویز کردن و کیسه یخ هر شب یه ربع روی ب ی ض ه ها

خودم که دنیای مشکلات بودم آندومتریوز کف لگنمو درگیر کرده بود که دکترای ابن سینا میگفتن تا عمل نکنی باردار نمیشی، اما دکتر آصف جاه گفت فقط میکرو و انتقال، مشکل ایمنی و انعقادی، یه لوله مسدود، پلی کیستیک

منتظر پریود بودم که سیکل بلند برام شروع شه دوباره دکتر جنتی که حتی به خاطر آندومتریوز من بازم امید نداشت جنین درستی برام تشکیل شه مثل سری قبل

ببخشید خیلی حرف زدم اما یاد اون روزا که میوفتم میگم چقد عذاب کشیدم شب و روزم گریه بود 4 سال درگیر دکتر خدا جواب اون همه عذاب و داد 

❤️ چشمانم خیره به دست های مهربان و بخشنده تو بود که برایم معجزه ای شیرین رقم زدی❤️

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام چیکا جونم نیلداجون سیلویا.داداش گلم همه دختران نی نی سایت.دلم براتون تنگ شده بود.یه مدت درگیر ک ...

سلام عزیز مهربون

چقد خوشحالم که حال روحی و جسمیت خوبه، و ازون بیشتر خوشحالم که اومدی و سر زدی 

چقد کار خوبی میکنی اینجوری کمتر بهش فکر میکنی و بیخیالی معجزه میکنه   

برات دعا میکنم، الهی به همین شبای عزیز سال دیگه این موقع با نینی یا نینیای خوشگلت برای اباعبدالله عزاداری کنی 

منم چیکا جونو سارا جونم گفتن یه دونه پسر دارم😊😊

❤️ چشمانم خیره به دست های مهربان و بخشنده تو بود که برایم معجزه ای شیرین رقم زدی❤️
استراحت داشتم اما نه اینکه کلا بخوابم.برای کارهای خودم بلند میشدم مثل میوه برداشتن یا آب خوردن. دستش ...

دوستم یه سوال من طاق باز میخوابم کمردرد میگیرم نمیشه به پهلو خوابید؟؟

مهگل جان شما هم چندین بار انتقال منفی داشتی و امیدی به متبت شدن به جنین خودت نداری؟ به غیر از دی اف ...

نه عزیزم من تو پانکچر واسم جنین تشکیل نمیشد من تخمک بیکیفیت بود و کیست اندومتریوز دارم شوهرم مورفولوژی صفر و دی اف آی بالا بود 

عزیزم یه سوال داشتم میشه کسی جنین های خودش رو به شخص مشخصی اهدا کنه یا نه مجاز به این کار نیست 

بستگی به مرکز داره عزیزم مام میشه جنین شما به طرف اهدا میکنی ولی اونا جنین با جنین بانک عوض میکنن و به طرف میدن جنین شما بهش نمیدن این قانونشه

عزیزم منم اهدایی میخوام بگیرم نامه از دادگاه خودم گرفتم ولی کسی واسه تحقیق نیومد گلم فقط ما رو دادگا ...

یعنی شما رو نفرستادن نامه ببری کلانتزی برای تحقیقات محلی؟

من و خمسرم هم تقاضا دادیم و اومدن تحقیقات محلی کلی سوال کردن

تو محله پدر و مادرم

ما به همه الکی گفتیم میخوایم خیریه تاسیس کنیم اومدن تحقیقات 😑

خدایا شکرت 🙏🏻❤️
یعنی شما رو نفرستادن نامه ببری کلانتزی برای تحقیقات محلی؟ من و خمسرم هم تقاضا دادیم و اومدن تحقیقات ...

نه عزیزم نفرستادن اصلا فقط همون کارایی که گفتم انجام دادیم و قاضی نامه داد 

اول دکتری که پیش میکرو کردی و ارولوژیست همسرتون باید نامه جنین اهدایی بهت بده بعد باید بری یکی از دف ...

عزیزم اگر بری بیمارستان بهمن اصلا نوبت نداره و هر وقت بخوای برات انتقال میدن

خدایا شکرت 🙏🏻❤️