2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046459 بازدید | 684513 پست
هرچی دکترت گفته گوش کن عزیزم و حسابی استراحت کن  اصلا از جات بلند نشو غیر از برای دستشویی رفتن

خونریزیم همچنان ادامه داده خطرناک نیست؟

خدایا شکرت ک بعد پنج سال سخت بالاخره حاجتمو دادیو ی فندق اومد تو زندگیم🌺💗
ممنون عزيزم زنگ زدم وقت گرفتم ازش براي انومالي گفت ٣٠٠ تومن ، ابن سينا ميگفت ٨٨٠ نمي دونم چرا ا ...

ببين دكتر خيلي خوبيه سيلويا جون با دقت و تمركز و مهربونه هرسوالي داشته باشي با مهربوني جوابتو ميده فقط وقتي رفتي مطبشو ديدي تو ذوقت نخوره جاي باكلاسي نيست اصلا ولي مهم كارشه كه من ازش راضي هستم واقعا.

اره اصلا معلوم نيست بر چه اساسيه واقعا قيمتاشون😐

خداياشكرت....❤️ 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام بچه ها من روز سیزدهمم داروهارو قطع کردم کرونام پیشرفت کرده برام دعا کنین  بعد از بهبودی ...

سلام عزیز دلم..‌چییی شدههههههه؟؟؟؟؟؟؟ مگه انتقال ندادییی؟؟کرونا از کجا اومددد

باورش باتو...چ جوریش با خدا🩵
سلام بچه ها من روز سیزدهمم داروهارو قطع کردم کرونام پیشرفت کرده برام دعا کنین  بعد از بهبودی ...

سلام عزيزم اي واي اخه چرا؟ اصلا نترس خيلي خيلي زياد مايعات بخور فداتشم برو دكتر حتما

خداياشكرت....❤️ 
ببين دكتر خيلي خوبيه سيلويا جون با دقت و تمركز و مهربونه هرسوالي داشته باشي با مهربوني جوابتو ميده ف ...

چیکا جون سونو ان تی رو هم اونجا رفتی چه قدر دادی بعد همسرمون رو هم راه میده بیاد داخل جنسیت رو میگه تو سیزده هفته 

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست ❤من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست 🌷
چیکا جون سونو ان تی رو هم اونجا رفتی چه قدر دادی بعد همسرمون رو هم راه میده بیاد داخل جنسیت رو میگه ...

اره عزيزم ان تي هم ٣٠٠ دادم دونه اي. اره گلي جان همسرتم ميتونه بياد داخل. من ١١ هفته و ٤ روز رفتم ان تي جنسيت يدونشونو گفت و درست هم بود

خداياشكرت....❤️ 
اره عزيزم ان تي هم ٣٠٠ دادم دونه اي. اره گلي جان همسرتم ميتونه بياد داخل. من ١١ هفته و ٤ روز رفتم ان ...

ممنون عزیزم ❤❤

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست ❤من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست 🌷