2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046536 بازدید | 684523 پست
عزيزمي مهربونم. دور از جونت دختر. اره امسال گرما بي سابقست الهي به حق لب تشنه امام حسين و ٦ ماهش سال ...

شبت بخیر عزیزدلم. باورت میشه پیامت رو خوندم زار زدم؟ چقدر خوب گفتی تودختر😢😢😢دلم هوایی شدشدید. یاحضرت علی اصغرادرکنی 

درسته بی جواب ودست خالی برنمیگردونن مارو, منم که صبرندارم

عزیزم وای شب داشتم میمردم فکرکن10:30افطار کردم رسیدم خونه فقط یه بطری اب گرفتم موقع اذون خوردم همین

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام 

دوستان سیکل بلند انتقال چطوریه؟

میشه بگین از چند پریود ال دی میخورین یا چه داروهایی 

یعنی در ماه بعدش پریود نمیشین

خدایا شکرت که یه معجزه خیلی بزرگ در حد و اندازه خدایی خودت میندازی وسط زندگی من....،خدایا شکرت که حال و هوای آینده قشنگی که برام در نظر گرفتی و از همین حالا میتونم حس کنم...،خدایا سپاسگذارم که به من ایمان دادی که هر آنچه بخواهم ،میشود....خدایا بابت نی نی که قراره آینده بهم بدی خیلی شکر گذارم
سلام چیکا جونم نیلداجون سیلویا.داداش گلم همه دختران نی نی سایت.دلم براتون تنگ شده بود.یه مدت درگیر ک ...

سلام دوست جونم خوبی عزیزم. خدا بد نده انشالله که سلامت باشی عزیزم.‌اوضاع قلبت چه طوره گلم. خوب کاری میکنی کار کن یکم مشغول باشی انشالله به زودی میای خبر مامان شدنت رو میدی. منم شکر نه مامان که نشدم فعلا ابان شاید انتقال بدم. سیلویا جون مامان شده. نیلدا معجزش پسره. چیکا دختر و پسرن قربونشون برم. سمر اصلا ازش خبری نیست فکر کنم انتقال داده. خیلی خوشحال شدم پیامتو دیدم 

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
من مشهد هستم. مرکز نوین رفتم. همسرم آزواسپرمی بود. در یکسال 3 بار انتقال دادم که بار سوم مثبت شد. پا ...

خداراشکر دوست عزیز.

شما چند سالتونه؟

و اینکه برای انتقال دوم و یا سوم کاری خاصی انجام دادند براتون؟

و اینکه گفتید سرچ می‌کردید مگه نت براتون ضرر نداشت؟

شبت بخیر عزیزدلم. باورت میشه پیامت رو خوندم زار زدم؟ چقدر خوب گفتی تودختر😢😢😢دلم هوایی شدشدید. یاح ...

عزيزم شما جنين هات مشهد نيستن گفتي تبريزن واسه انتقال ميخواي بري اونجا؟ خانوادت اونجا

ای جانم عزیزم عیب نداره ولش کن خدامون بزرگه خیلی بزرگ حتما نگاهی به ماهم میکنه میخردتمون

ان شاالله ان شاالله  

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
سلام  دوستان سیکل بلند انتقال چطوریه؟ میشه بگین از چند پریود ال دی میخورین یا چه داروهایی&nbs ...

سلام عزیزم نمیدونم الان من سیکلم بلنده یا چی. من سوم پری رفتم ال دی داد امشب اخرش بود ان شاالله 3-4 روز دیگه پریود میشم و روز اول میرم دوباره اگه مشکلی نبود شروع می کنن داروهای انتقالو اگه نه مث دفعه پیش فولیکول و... داشتم احتمال زیاد باز ال دی میده

برا من ال دی دادن، اسید فولیک، فرتیل سی ام و آ. اس.آ

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
@nilda71   سلام نیلدا جون خوبی؟من از چند نفر پرسیدمبهم گفتن نرو سونو سه بعدی اینقدر حرارتش با ...

سلام عزیزدلم، نینی جون خوبه؟ والا منم شنیدم که ضرر داره اما اینی که شما میگی رو واسه 4 بعدی شنیدم منم پیج نیلو که چیکا جون گفت و دیدم همشم سه بعدی میذاره، تو این گروه هم یادمه نازنین جون واسه جفت بچه هاش انجام داده بود، سپردم به خودش ایشالله که چیزی نمیشه اگر همچین چیزی بود که منسوخ میشد ندا جون. دلتو نذار من مطمئنم اگر خطرناک بود دکتر نمینوشت

❤️ چشمانم خیره به دست های مهربان و بخشنده تو بود که برایم معجزه ای شیرین رقم زدی❤️
سلام عزیزم بمیرم برات چقدرمحبتتون شرمنده ام میکنه. گریم گرفت پیامتوخوندم امروز روزه ام دم افطار هست ...

خدا نکنه عزیزکم بمونی برامون یه عمر

مرسی که ماروقابل میدونی و برامون دعا میکنی 

همیشه همینقدر پرانرژی و با روحیه باش عزیزدلم

منم هیچی خونه نشینم و استراحت میکنم کل روزو😂

❤️ چشمانم خیره به دست های مهربان و بخشنده تو بود که برایم معجزه ای شیرین رقم زدی❤️
اره عزیزم میدونم کار اشتباهی میکنم اینا همش الکیه و نباید استرس داشت وقتی خودتو رها کردی تو بغل خدا ...

ای جاااان دلم، واقعا دلم لرزید چقد خوبه این حس و حال

الهی همه ی مامانای منتظرمون به زگدی از انتظار دربیان شمام به سلامتی گل پسرتو بغل کنی

شبت بخیر عزیزدلم. باورت میشه پیامت رو خوندم زار زدم؟ چقدر خوب گفتی تودختر😢😢😢دلم هوایی شدشدید. یاح ...

اي جون دلم ببخش ناراحتت كردم فداتشم ذره اي به لطف اقا شك نكن دست خالي نميذارتت فداتشم. الهي بميرم قبول باشه عزيزدلم

خداياشكرت....❤️ 
ای خداااااا👶👶 چقدر زیبا😍  اتفاقا منم همسرم مورفولوژیش بین صفر و یکه ولی متاسفانه چون تعداد ...

واقعا واسه خدا کاری نداره 

حالا شما بین صفر و یکه ما صفر مطلق حتی دوبارم به فاصله 1 هفته آزمایش و تکرار کردیم حتی حرکت a هم صفر بود دکترم هنوزم که میرم پیشش میگه حال معجزمون چطوره

ایشاله چند روز دیگه با خبر خوشت گروه و منفجر کنی از ذوق