2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046466 بازدید | 684513 پست
سلام بچه ها من امروز دو تا جنین بلاست انتقال دادم آخرین جنینام بود دعا کنید برام که مثبت بشم من شیا ...

سلام عزیزم 😍 😍 😍 😍 😍 به سلامتی 

ان شاء الله به حق صاحب این ماه نتیجه میگیری 

کافیه 20 دقیقه بعد از گذاشتن شیاف دراز بکشی، بعدش هر چی بیرون اومد موم هست نه ماده موثر دارویی

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام چیکا جونم نیلداجون سیلویا.داداش گلم همه دختران نی نی سایت.دلم براتون تنگ شده بود.یه مدت درگیر کرونا شده بودم بعد ازمشکلات قلبم.خداروشکر الان خوب شدم.دلم براتون تنگ شده بود.از سمر خبر دارین.داداشم .سیلویا کسی باردارشده؟  من هم فعلا رفتم توافق دارم میرم سرکار.دروغ نمیگم ولی کم‌تر بهش فکرمیکنم.ولی هرماه منتظرمعجزه ام.دیگه سالها چشم انتظاری بسه.برام دعاکنید تو این شبای عزیز.من هم برای همتون دعامیکنم.نیلد جونم نی نی جنسیت چی شد.چیکا جونم شماچی.حسم میگه دخترشدن  بیایین یه خبری بدین دخترا دوستون دارم التماس دعا مامان گلی ها.  

افوض امری الی الله ان الله بصیربالعباد  
سلام چیکا جونم نیلداجون سیلویا.داداش گلم همه دختران نی نی سایت.دلم براتون تنگ شده بود.یه مدت درگیر ک ...

سلااااام عزززيزم خوبي چقدر كم پيدايي خانم دلمون برات تنگ شده بود. اي واي امان از اين كرونا الان بهتري الحمدالله؟ نيلدا جون پسمل داره منم يه پسمل و يه دخمل الهي به حق همين شبا بزودي زود قسمت خودت دوست خوبم.

خداياشكرت....❤️ 
قربونت برم. ان شاالله. نه من دارم بدتر میشم هر دفعه از اواسط دوره تا روز اخر دل دردای شدید پریودی می ...

ای جانم عزیزم عیب نداره ولش کن خدامون بزرگه خیلی بزرگ حتما نگاهی به ماهم میکنه میخردتمون

سلااااام عزززيزم خوبي چقدر كم پيدايي خانم دلمون برات تنگ شده بود. اي واي امان از اين كرونا الان بهتر ...

ای جااااااان دلم ان شاالله صحیح وسلامت این ماه ها روطی کنید عزیزم.خیلی خوشحال شدم.خدایا شکرت  منم خوبم خداروشکر کرونا شکست دادم.فقط دعاکنید خداحال دلمو خوب کنه/شدید محتاج دعام.

افوض امری الی الله ان الله بصیربالعباد  
ای جااااااان دلم ان شاالله صحیح وسلامت این ماه ها روطی کنید عزیزم.خیلی خوشحال شدم.خدایا شکرت   ...

زنده باشي خوش قلب مهربون. خدارو هزار مرتبه شكر عزيزم الهي بزودي برامون خوش خبر باشي😘😘😘❤️❤️

خداياشكرت....❤️ 
سلام مهربون جون .چه خوب کردی اومدی یه سر زدی تاپیک.عزیزم میدونم دوران سختیه .میدونم گاهی آدم ناامید ...

سلام عزیزدلم الهی قربونت برم. میدونم شماها مهربونترین دوستای من هستید, عاشقتوووونم. نی نی های ماچطورن؟ چشم قابل باشم دعاتون میکنم بخدا امروز سرافطاربیادتون بودم.توام خیلی دعاکن دیگه اینبارنتیجه بگیرم بعدمنفی شدن کلی موی سفید دراوردم. 

اول دکتری که پیش میکرو کردی و ارولوژیست همسرتون باید نامه جنین اهدایی بهت بده بعد باید بری یکی از دف ...

عزیزم یه سوال داشتم میشه کسی جنین های خودش رو به شخص مشخصی اهدا کنه یا نه مجاز به این کار نیست 

سلام عزیزم خوبی بیمه  شما چی هست؟ ابن سینا برای بیمه نیرو های مسلح تا یبار میکرو رایگان انجام ...

سلام گلم ممنونم شما خوبی؟ نه بیمه ما ایران هست خصوصی. تکمیلی داره اماچه فایده. 

دیگه اخه چه فایده برای پانکچراسپرم خوب وتخمک زیادی میخواد. وگرنه میلاد قبلا رفتم مشهد دولتی اماخوب نیستن اصلا دیرپانکچر کردن 1جنین ضعیف تشکیل شد