2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046460 بازدید | 684513 پست
اییی جانممم عزیزدلم تاچشم بهم بزنی سه ماه هم اومده وکوچولهات بغلتن. الهی ازاین انتظارای ماهانه نصیب ...

قربونت برم عزيزم الهي كه همينطور باشه. والله اسم از قديم انتخاب كرده بوديم احتمالا همونارو بذارم تا ببينيم خدا چي بخواد

خداياشكرت....❤️ 
تو انقد مهربونی مثه اسم کاربریت که وقتی یه مدت نباشی جای خالیت قشنگ حس میشه، دشمنت شرمنده باشه  ...

سلام عزیزم بمیرم برات چقدرمحبتتون شرمنده ام میکنه. گریم گرفت پیامتوخوندم امروز روزه ام دم افطار هست قابل باشم بادلشکسته برای همتون ازته دلم دعا میکنم بخصوص شمادوستای بامرام خودم.عزیزدلمی بخدا تودلم جاداریدحتی اگرزمانی نیام سایت. 

خودت خوبی؟ چیکارمیکنی؟ من که مسکوت نشستم تا ببینم کی پول میاددستمون برم کارای قبل انتقال وبعدش

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ای جانم انشالله به زودی نی نی های نازتو بغل میکنی و توی واقعیت تجربش میکنی. 😍😍😍😍😍😍

سارا جون سلام‌عزیزم . خوبی ؟ سارا امروز امگا۳ گرفتم نوشته بعد شام هر شب ، به نظرت زیاد نیست ؟

خدای من خدای معجزه هاست . 
قربونت برم عزيزم الهي كه همينطور باشه. والله اسم از قديم انتخاب كرده بوديم احتمالا همونارو بذارم تا ...

ایشالله حتما بزودی نی نی های دسته گلت میان وشیرمیدی بهشون. میشه بگی چی دلت میخواد؟ سریع پاک کن پستتو

نميدونم والله هركس هرچي گفت هيچ قانون خاصي نداره. خدايي سونويي كه ميرم خيلي وقت ميذاره اخلاقش خوبه ه ...

منم هرجا میرم ۲۵۰ تا ۳۰۰و خرده ای ولی شمیم میگه من ۵۰تومن میشه دوتاشون

“یا امام رضـــــــــــا” اگر بناست که لطف کسی به ما برسد …. .خدا کند فقط از جانب شما برسد….نخواه منت بیگانه بر سرم باشد….. .خوش است خیر همیشه ازآشنا برسد…                            . 💚😍زیر پوست من یک دنیا در جریان است😍💚
سارا جون سلام‌عزیزم . خوبی ؟ سارا امروز امگا۳ گرفتم نوشته بعد شام هر شب ، به نظرت زیاد نیست ؟

سلام‌ عزیزم شکر. مال منم نوشته هرروز یکی ولی من یه روز در میون میخوردم دوزشم هزار بود به نظرم یه زیاده هر روز 

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
ممنون عزیزم،منم امیدوار نشدم،اما تعجب کردم از حرف دکتر که گفت ممکنه مثبت بشه و تکرار کن،مرسی جواب دا ...

عزیزم به منم همینو گفت تازه برایه من ۵ بود نمی خوام نا امیدت کنم ولی باز ادامه بده انشالله برایه شما معجزه بشه

مهربون جون سلام .‌خوبی ؟ دیگه انتقال ندادی ؟

سلام عزیزم فداتشم ممنون گل من توخوبی؟ شماهاخوب باشیدمنم خوبم. 

باورکنیدمیام اینجاکلی روحیه وانرژی میگیرم پرازروحیه. راستشو بخوای حالت افسرده ای بودم اصلاتوخونه مینشستم. نه بابا چه انتقالی, همون رمضون دوتا روکه دادم منفی بعدش نرفتم دوتادارم کلا

منم هرجا میرم ۲۵۰ تا ۳۰۰و خرده ای ولی شمیم میگه من ۵۰تومن میشه دوتاشون

چقدر خوب واقعا😐اشكال نداره اينقدر تا الان هزينه كرديم كه اينا ديگه چيزي نيست در برابر سلامتيشون

خداياشكرت....❤️ 

@nilda71   سلام نیلدا جون خوبی؟من از چند نفر پرسیدمبهم گفتن نرو سونو سه بعدی اینقدر حرارتش بالاست که داخل کیسه اب نزدیک به جوش میشه و حتی بعضی جنینا تاول میزنن خیلی ترسیدم تو اینو شنیدی؟

خدایا شکرت...این شادی قسمت همه ی منتظرا کن🙏🙏
@nilda71   سلام نیلدا جون خوبی؟من از چند نفر پرسیدمبهم گفتن نرو سونو سه بعدی اینقدر حرارتش با ...

عزيزم برو پيج سونو نيلو فكر كنم راجب اين موضوع توضيح داده شده. 

خداياشكرت....❤️