2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046537 بازدید | 684523 پست

سلام اول ماه محرم رو به تک تک تون تسلیت میگم و بعد تبریک به تمام خانوم هایی که توی این مدت انتقالشون مثبت شده و ان شاءالله بحق امشب که بنام حضرت رقیه نام گذاری شده همه منتظرا دامنشون سبز بشه و سال دیگه همگی لباس علی اصغر  ع  تن نی نی های نازشون بکنند

قرار من با خدا اين شدكه.....من چشمهامو ببندم...دستمــٌ بذارم تو دست خدا وباهاش برم جلو....خٌـــدايا توي مسير دستمو ول نكني....مواظب سنگـاي جلوي پام باشي....من تا جايي چشمامو باز نگه داشتم كه ميدونستم چي خوبه و چي بد....ولي از اين به بعدش با تو.....من اسمشو ميذارم دوستي و تكيه به تو.....و تو اسمشو بذار تَوكٌـــل...ميدونم از توكل به هركس پشيمون ميشم ولي از توكل به تـــو هرگـــز....مواظبمون باش و هوامونو داشته باش❤   خدایا برا زندگی  همه چشم انتظارها معجزه های قشنگ و بی نظیر بفرست!!! الهی آمین

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

فکر کنم تهران هزینه ها خیلی زیادتر منم ۱۱۵۰ فقط سونو هزینه ازمایش هم هست

اره خیلی زیاده تا فردا ببینم ازمایشش چقد میشه

.....آرزو کن گوشهای خدا پراست از آرزو،،،ودستانش پراز معجزه.....🙏🙏خدایا نی نی هامو واسم نگهدار 🤲🤲🙏🙏

گرم مزاج تر شدن توی بارداری طبیعیه؟

ما الان دوماه هست که رابطه نداریم 

امروز ظهر حس میکنم تو خواب به ارگاسم رسیدم هم از ضعفی که کردم و هم اینکه از ترشحاتم، حالا الان یه لک دیدم خیلی نگرانم ممکنه بخاطر این موضوع باشه یا ربطی نداره؟

قرار من با خدا اين شدكه.....من چشمهامو ببندم...دستمــٌ بذارم تو دست خدا وباهاش برم جلو....خٌـــدايا توي مسير دستمو ول نكني....مواظب سنگـاي جلوي پام باشي....من تا جايي چشمامو باز نگه داشتم كه ميدونستم چي خوبه و چي بد....ولي از اين به بعدش با تو.....من اسمشو ميذارم دوستي و تكيه به تو.....و تو اسمشو بذار تَوكٌـــل...ميدونم از توكل به هركس پشيمون ميشم ولي از توكل به تـــو هرگـــز....مواظبمون باش و هوامونو داشته باش❤   خدایا برا زندگی  همه چشم انتظارها معجزه های قشنگ و بی نظیر بفرست!!! الهی آمین
گرم مزاج تر شدن توی بارداری طبیعیه؟ ما الان دوماه هست که رابطه نداریم  امروز ظهر حس میکنم تو ...

من تو باردار قبلیم هفته ششم تو خواب ارضا شدم و ببخشید موقعی ک رحمم داشت منقبض منبسط میشد از خواب بیدار شدم و دیدم تمام زیرم پر خونه ...همون روزش رفتم سونو جنین سالم بود نمیدونم علت خونریزی شدیدم چی بود ...

نگران نباش عزیزم چیزی نمیشه

خدایا خودت کمکم کن🙏🙏
سلام دوستای گلم حالتون خوبه؟ اولین شب ماه محرم هست ازهمگی التماس دعا دارم برای همدیگه دعاکنیم. من بی ...

سلام مهربون جون .چه خوب کردی اومدی یه سر زدی تاپیک.عزیزم میدونم دوران سختیه .میدونم گاهی آدم ناامید میشه .با تمام وجودم درکت میکنم .چون همه این سختی ها رو خودم هم کشیدم.اما از خدا صبر و توان مضاعف برات میخوام.هیچوقت ناامید نشو .مطمئن باش جواب تلاشت رو میگیری.سنی هم نداری .خیلی با روحیه و با حوصله مجدد شروع کن عزیزم.برای ما هم تو این شبا دعا کن

هزینه و شرایط و مسیر جنین اهدایی. چقدر طول میکشه که بهمون تعلق بگیره

اول دکتری که پیش میکرو کردی و ارولوژیست همسرتون باید نامه جنین اهدایی بهت بده بعد باید بری یکی از دفتر قضایی ثنا ثبت نام کنی و برات پیش قاضی نوبت بزنن بعد اس ام اس میاد تاریخی که بری پیش قاضی بعد قاضی شما میفرسته پزشک قانونی و اونجا ازتون آزمایش عدم اعتیاد و ایز و هپاتیت اینا میگرن بعد میفرستن پیش روانپزشک و روانشناسی بالینی و پیش یه متخصص زنان تو شهر خودت و از اونا نامه میگیری که شرایط دریافت جنین اهدایی داری و با نامه میری پزشک قانونی و باز پزشکی قانونی یه نامه تاییده میده میری پیش قاضی و نامه آخر میگیری 

هزینه این کارها هم 2الی 2500شد 

نوبت بستگی به مرکز داره که تو بانک جنین داشته باشه یا نه من الان میخوام از مام بگیرم هنوز نوبتم نشده 4ماه ثبت نام کردم هزینه جنین اهدایی یه بسته از بانک مرکز 4تومن 4تومن انتقال میشه یکی دو تومن هزینه داروها میشه نزدیک ده تومن آب میخوره یه نی جنین ولی خب اگه از زوج بگیری 30میلیون هزینه داره ولی خب یه عالمه جنین برات تشکیل میشه 

مبارک باشه عزیزم، جنسیت دوقلوهات رو نگفت؟؟

سلامت باشی عزیزم نه نگفت،،منم خجالت کشیدم بپرسم😅

خدا کنه سالم باشن جنسیت مهم نیست واسمون

ایشالله قسمت همه منتظرا 

.....آرزو کن گوشهای خدا پراست از آرزو،،،ودستانش پراز معجزه.....🙏🙏خدایا نی نی هامو واسم نگهدار 🤲🤲🙏🙏
تو خوبی؟ دوقلوها خوبن؟

خدا رو شکر که خوبی.دیدم چند وقتیه ازت خبری نیست نگران شدم.این دردا هست عزیزم.منم هر روزی یه دردی دارم.انشاالله خیلی زود این روزا بگذره.نی نی های منم خوبن خدا رو شکر .فقط هر روز برام اندازه یه سال میگذره.