2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046556 بازدید | 684527 پست
سلام گلم.خوبی؟نی نی ها خوبن؟چیکا جون سونوی بعدی دکتر چه تاریخی برات زده؟آزمایش هم داری؟

سلام فداتشم قربونت الحمدالله شما خوبي؟ حرفي از سونو و ازمايش نزد فقط گفت ٢٧ هفته برم پيشش امپول بتارو برام شروع كنه

خداياشكرت....❤️ 
سلام فداتشم قربونت الحمدالله شما خوبي؟ حرفي از سونو و ازمايش نزد فقط گفت ٢٧ هفته برم پيشش امپول بتار ...

برای من باز یه سری آزمایش های کلی نوشته که از هفته ۲۴ تا ۲۸ انجام بدم و یه سونو تو هفته ۲۶

چقدر خوب که بتا رو اینقدر زود شروع میکنه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خانما توروخدا یه سوال اضطراری خواهشا جواب بدید @چیکا   @زینبی بابا ...

عزیزم من چون خودم مثل تو بودم جوابت رو میدم.من وقتی انتقال دادم تا دو روز لک قهوه ای میدیدم .دکترم گفت اصلا اشکال نداره به خاطر دستگاهی هست که زمان انتقال وارد واژن کردیم .بالاخره دهانه رحم دستکاری میشه.همونجا به من گفتن تا دو روز لک قهوه ای بعد از انتقال طبیعیه

خانما توروخدا یه سوال اضطراری خواهشا جواب بدید @چیکا   @زینبی بابا ...

عزیزم نگران نباش منم اینجوری شدم ،صد در صد بهت شیاف داده استفاده کن مرتب درست میشه،برات آرزوی موفقیت دارم

هرگز رشته ی امیدم از تو قطع نمی شود...
سلام عزیزم فداتشم ممنون گل من توخوبی؟ شماهاخوب باشیدمنم خوبم.  باورکنیدمیام اینجاکلی روحیه وان ...

قربونت برم عزیزم . انشالله که این سری مامان دوقلوها میشی گلم 

توکل کن بخدا 

خدای من خدای معجزه هاست . 
عزیزم به منم همینو گفت تازه برایه من ۵ بود نمی خوام نا امیدت کنم ولی باز ادامه بده انشالله برایه شما ...

پروانه جان چقد بعدش پریود شدید خونریزیتون چطور بود و در چه اندازه،و چند روز؟

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40