2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046356 بازدید | 684509 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خیلی التماس دعا. اینقدر گشنمه تونوبت دکترم وروزه ام. ازطرفیم از رمضون که انتفال روزه خواری کردم23روز ...

الهي فدات بشم خيلي قبول باشه خوش قلب جان روزه هاتو بذار زمستون بگير خيلي راحت تره البته تا اونموقع ني ني تو دلته بازم نميشه مامان خانم😍😍😍

خداياشكرت....❤️ 
الهي فدات بشم خيلي قبول باشه خوش قلب جان روزه هاتو بذار زمستون بگير خيلي راحت تره البته تا اونموقع ن ...

الهی قربونت برم چقدر خوب حرف میزنی تو ادم دلش غنج میره میخواد همش حرف بزنی ومن ذوق مرگ

ممنون عزیزم قابل باشم دعاگوی همتونم. مثلاگفتم الان فرصت هست تاانتقال بعدی بگیرم تموم کنم. خیلی تشنم میشه لامصب

الهی قربونت برم چقدر خوب حرف میزنی تو ادم دلش غنج میره میخواد همش حرف بزنی ومن ذوق مرگ ممنون عزیزم ...

عزيزمي مهربونم. دور از جونت دختر. اره امسال گرما بي سابقست الهي به حق لب تشنه امام حسين و ٦ ماهش سال ديگه محرم تن ني نيت لباس علي اصغر كني😍😍😍مهربون جونم من پارسال شب شهادت علي اصغر خيلي اتفاقي يجايي دعوت شدم كه ٢ ساعت فاصله داشت تا خونم مراسمم ساعت ٧ شروع ميشد يادم مياد خيلي خيلي خيلي يهويي خداشاهده به همين وقت اذان خيلي يهويي رفتم سوييچ ماشينو برداشتم و راه افتادم حتي بدون اينكه به همسرم بگم. تو راه بهش زنگ زدم من دارم ميرم گفت اخه الان تو اين ترافيك كي ميخواي برسي گفتم خدا بزرگه يا ميرسم يا نميرسم هرجور بود رفتم و يك ساعت دير رسيدم ولي اييييينقدر اونشب حال عجيبي داشتم حد نداشت ٢٠ تا پاكت شير هم خريدم بردم دادم به بچه ها. اونشب گهواره علي اصغرو روي سرم گذاشتمو اينقدر بلند زار زدم كه انگار سبك شدم نيت كردم هرسال به نيتش شير پخش كنم بين بچه ها. از ته دلت براش نذر كن بي جواب نميموني فداتشم مطمئن باش. 

خداياشكرت....❤️ 
عزيزمي مهربونم. دور از جونت دختر. اره امسال گرما بي سابقست الهي به حق لب تشنه امام حسين و ٦ ماهش سال ...

عزیزم موهای تنم سیخ شد قربون حضرت علی اصغر برم که اینقدر کریمه منم نینیمو از این باب الحوائج شش ماهه گرفتم منم خیلی معتقدم که اگه از ته دلت صداش بزنی بی جواب نمیمونی

خدایا نمی گویم دستم را بگیر عمریست گرفته ای ، رهایش مکن
عزیزم موهای تنم سیخ شد قربون حضرت علی اصغر برم که اینقدر کریمه منم نینیمو از این باب الحوائج شش ماهه ...

اره واقعا خيلي اونشب حال عجيبي داشتم خيلي زياد الهي قربون كرم اقا برم من😔الهي هيچكسو دست خالي برنگردونه

خداياشكرت....❤️ 
خدا برات حفظ اش كنه عزيزم 😍😍 ماشالله مبارك باشه مارو هم دعا كن😘

حتما عزیزم

زنی که صاحب فرزند نمیشد؛ پیش پیامبر زمانش می‌رود و میگوید: از خدا فرزندی صالح برایم بخواه.پیامبر دعا میکند ، وحی میرسد که آن زن را بدون فرزند خلق کردم. زن میگوید خدا رحیم است و میرود.سال بعد باز تکرار میشود و باز وحی می آید  که بدون فرزند است. زن این بار نیز به آسمان نگاه میکند و میرود.سال سوم پیامبر زن را با کودکی در آغوش میبیند.با تعجب از خدا میپرسد: بارالها، چگونه کودکی دارد؟او که بدون فرزندخلق شده بود!؟وحی میرسد: هر بار گفتم فرزندی نخواهد داشت، او باور نکرد و مرا رحیم خواند. رحمتم بر سرنوشتش پیشی گرفت. ...ميان آرزوی تو و معجزه خداوند، ديواری است به نام اعتماد. پس اگر دوست داری به آرزويت برسی با تمام وجود به او اعتماد کن ....هيچ کودکی نگران وعده بعدی غذايش نيست!زيرا به مهربانی مادرش ايمان دارد.ای کاش ايمانی از جنس کودکانه داشته باشيم به خدا
مبارکت باشه گلم بسلامتی بدنیابیاد همونی شدکه دوست داشتی خداحفظش کنه 

قربونت برم ایشالله خدا همه تو راهیارو حفظ کنه

زنی که صاحب فرزند نمیشد؛ پیش پیامبر زمانش می‌رود و میگوید: از خدا فرزندی صالح برایم بخواه.پیامبر دعا میکند ، وحی میرسد که آن زن را بدون فرزند خلق کردم. زن میگوید خدا رحیم است و میرود.سال بعد باز تکرار میشود و باز وحی می آید  که بدون فرزند است. زن این بار نیز به آسمان نگاه میکند و میرود.سال سوم پیامبر زن را با کودکی در آغوش میبیند.با تعجب از خدا میپرسد: بارالها، چگونه کودکی دارد؟او که بدون فرزندخلق شده بود!؟وحی میرسد: هر بار گفتم فرزندی نخواهد داشت، او باور نکرد و مرا رحیم خواند. رحمتم بر سرنوشتش پیشی گرفت. ...ميان آرزوی تو و معجزه خداوند، ديواری است به نام اعتماد. پس اگر دوست داری به آرزويت برسی با تمام وجود به او اعتماد کن ....هيچ کودکی نگران وعده بعدی غذايش نيست!زيرا به مهربانی مادرش ايمان دارد.ای کاش ايمانی از جنس کودکانه داشته باشيم به خدا
مرسي سپيده جان كه راهنمايي كردي عزيزم م  ايشالههه خدا نگهدار ني ني تو دلت باشه☺️😍

قربونت عزیزم خدا نی نی توام حفظ کنه

خواهش ميكنم ، نكنه دوباره ني ني داري ليانا جون ؟

نه مامان سبحان 😂😂 فعلا زود دخترم ۸ماهشه 

واسه بعدا پرسیدم 😂😂

راستی فاصله سنی دخترت و دوتا پسرات چقدره ؟ 

شما که ۳تا بچه داری به نظرت چه فاصله ای خوبه ؟ 

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷