2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046460 بازدید | 684513 پست
سلام بچه ها من امروز دو تا جنین بلاست انتقال دادم آخرین جنینام بود دعا کنید برام که مثبت بشم من شیا ...

به سلامتی عزیزم .انشالله که با همینها مامان دوقلو ها میشی 

در مورد شیاف نگران نباش .اون مقدار که باید جذب میشه .فقط وقتی استفاده میکنی نیم ساعت دراز بکش

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
سلام اومدی از غربالگری؟ یه خبر بده

سلام عزیزم ساعت ۵:۳۰نوبت دارم دعا کن واسم هنه چی خوب باشه

.....آرزو کن گوشهای خدا پراست از آرزو،،،ودستانش پراز معجزه.....🙏🙏خدایا نی نی هامو واسم نگهدار 🤲🤲🙏🙏

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم شما میدونی چرا دکترم به من گفته نمیخواد تکرار کنی آزمایش رو?

عزیزم احتمالا چون بتا بالا بود گفته نیازی به تکرار نیست

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
سلام عزیزم ساعت ۵:۳۰نوبت دارم دعا کن واسم هنه چی خوب باشه

بسلامتی

انشاالله با خبرای خوب برگردی

“یا امام رضـــــــــــا” اگر بناست که لطف کسی به ما برسد …. .خدا کند فقط از جانب شما برسد….نخواه منت بیگانه بر سرم باشد….. .خوش است خیر همیشه ازآشنا برسد…                            . 💚😍زیر پوست من یک دنیا در جریان است😍💚
نیکاد جان الان رفتم دستشویی ازم یه لخته خون اندازه یه انگشت اومد بیرون ، اینم طبیعیه؟ @زینبی_بابا ...

آره نگران نباش معلوم رحمت زیادی تحریک شده و نگران نباش خوب میشی منم دخترخالم خونریزی زیادی داشت خوب شد کم کم

خداجونم محتاجم به بزرگیت به گوشه چشمی که به من و زندگیم داشته باشی بلکه شیرین تر بشه اگه لایق مادر شدنم دستمو بگیر....🙏🙏
بچه ها اگه کسی تجربه داره یا از دیگران چیزی در این رابطه شنیده ممنون میشم راهنمایی کنید شده کسی بعد ...

بعید میدونم که ازمایش مثبت بشه

منم لکه بینی نداشتم ولی بعد انتقال منفیم خونریزی خیلی کم بود و اولش لکه بینی در صورتیکه فکر میکردم بخاطر استرادیول خیلی شدیده

ولی ادامه بده ضرری نداره انشاالله خیر

“یا امام رضـــــــــــا” اگر بناست که لطف کسی به ما برسد …. .خدا کند فقط از جانب شما برسد….نخواه منت بیگانه بر سرم باشد….. .خوش است خیر همیشه ازآشنا برسد…                            . 💚😍زیر پوست من یک دنیا در جریان است😍💚
اره قربونت برم یعنی پری سوم دقیقا تاخیر داشت مثل شما، ذره ای هم امید نداشتم با مورفولوژی صفر طبیعی ب ...

ای خداااااا👶👶 چقدر زیبا😍 

اتفاقا منم همسرم مورفولوژیش بین صفر و یکه

ولی متاسفانه چون تعداد اسپرمش فوق العاده کم هست بعیده.

زیر ۱۵ میلیون باشه بارداری طبیعی اتفاق نمیفته ولی بقول شما معجزه امکان پذیره. 

امید بخدا قشنگم. چه حس خوبیه همه مون طبیعی مامان بشیم. انشالله رحمتش شامل حال همه مون بشه❤

اگه نشدم شاید یکی دو روز دیگه بی بی زدم. 

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
بچه ها اگه کسی تجربه داره یا از دیگران چیزی در این رابطه شنیده ممنون میشم راهنمایی کنید شده کسی بعد ...

سارا جون من اطلاعي ندارم اما اميدوارم اگر هست زود خودشو نشون بده هيچي نميشه اينايي كه خوردي بخواد بمونه ميمونه

دوستان اگر تجربه دارن به سارا كمك كنن💋

بعید میدونم که ازمایش مثبت بشه منم لکه بینی نداشتم ولی بعد انتقال منفیم خونریزی خیلی کم بود و اولش ...

ممنون عزیزم،منم امیدوار نشدم،اما تعجب کردم از حرف دکتر که گفت ممکنه مثبت بشه و تکرار کن،مرسی جواب دادی عزیزم

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
سارا جون من اطلاعي ندارم اما اميدوارم اگر هست زود خودشو نشون بده هيچي نميشه اينايي كه خوردي بخواد بم ...

مرسی عزیزم مهربون ان شالله شما بارداری راحتی داشته باشید

فعلا که لکه بینیم کامل قطع شده ببینم تا شب پریود میشم یا  نه

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
سلام عزیزم، به سلامتی گلم، انشاءالله این سری خوش خبری عزیزم، اونی که باید جذب میشه عزیزم، طبیعیه یه ...

سلام گلم خیلی ممنونم به نینیت بگو واسم دعا کنه

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
انشاالله مثبت میشی بحق شهید کربلا

ممنونم عزیزم التماس دعا

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
به سلامتی عزیزم .انشالله که با همینها مامان دوقلو ها میشی  در مورد شیاف نگران نباش .اون مقدار ...

ان شاالله ممنونم عزیزم

شما معلوم شد کی انتقال میدی؟