2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046563 بازدید | 684528 پست
اره منم اون لحظه ميترسم غش كنم😘 اون گرما و نرمي صورتي كه براشون از جون مايه گذاشتيم چقد بايد گردن ...

مگه سیر میشیم؟!

فکر نکنم تمومی داشته باشه هرچقدر بیشتر بغلشون کنیم و بوشون کنیم بازم سیر نمیشیم

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فک کنم انقدر از ذوق گریه کنم من بندازن از بیمارستان بیرون😂😂 وای تصورشم برام لذت بخشه

وای جانم آره به خدا حرف زدن دربارش و تصورشم قشنگه. والا من یه جوری واسه تعداد تخمکام گریه میکردم که نگو دیگه نی نیا که نگو. من همسرم تفریحمون اینه همش دربارشون حرف میزنیو ذوق میکنیم. انشالله به زودی تجربه میکنیم 

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
مگه سیر میشیم؟! فکر نکنم تمومی داشته باشه هرچقدر بیشتر بغلشون کنیم و بوشون کنیم بازم سیر نمیشیم

واي خدا با اين حرفا و تصوير سازي ها باز من تاصبح خوابم نميبره از ذوق … الهي از اون اشك هاي از سر ذوق نصيب مون بشه

من فك ميكردم من خيلي داغونم🤕خدا رو شكر تنها نيستم همه غش و ضعف ميرن واسه اون لحظه

اره بابا 

من که داغونم از الان دندونامو رو هم واسش فشار میدم

دیروز داشتم نماز میخوندم یهو سر نماز تصورش کردم که اگه الان بود 

کنارم نشسته بود با اون قیافه ی نخودیش داشت دستاشو میزد زمین آب دهنش میریخت

بعد خودمو جمع کردم گفتم خدا قهرش میگیره😂😂

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد
وای جانم آره به خدا حرف زدن دربارش و تصورشم قشنگه. والا من یه جوری واسه تعداد تخمکام گریه میکردم که ...

ایشالله ایشالله❤❤❤

وای جانم آره به خدا حرف زدن دربارش و تصورشم قشنگه. والا من یه جوری واسه تعداد تخمکام گریه میکردم که ...

واي چقد اينجا خوبه 🌹❤️دقيقا كسايي كه حرفتو ميفهمن🌹من حتي به همسرم ميگم لباس هايي كه خريدم بوشو ميده 

يك عروسك خريديم ميگه مامان و بابا 😚فك كنم تا قبل اومدن ني ني چيزي ازش نمونه😭

اره بابا  من که داغونم از الان دندونامو رو هم واسش فشار میدم دیروز داشتم نماز میخوندم ی ...

😂😂😂😂😂😂 ای خدا دقیقا همسر منم وقتی دراز کشیده میگه بعدا دختر نازمون یهو میاد میزنه تو صورتم 😍😍😍 وای خدا دیگه نگیم که من همین الان غش میکنم

واي چقد اينجا خوبه 🌹❤️دقيقا كسايي كه حرفتو ميفهمن🌹من حتي به همسرم ميگم لباس هايي كه خريدم بوشو ميد ...

ای جانم انشالله به زودی نی نی های نازتو بغل میکنی و توی واقعیت تجربش میکنی. 😍😍😍😍😍😍

اره بابا  من که داغونم از الان دندونامو رو هم واسش فشار میدم دیروز داشتم نماز میخوندم ی ...

خخخخخخخ اره تنها نيستيم يك مشت عاشق پيشه دور هم جمعيم،.من تمرين حموم كردن از الان دارم ميكنم😇🤪اصن يه وضعي

ایشالله ایشالله❤❤❤