2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046460 بازدید | 684513 پست
ای جانم انشالله به زودی نی نی های نازتو بغل میکنی و توی واقعیت تجربش میکنی. 😍😍😍😍😍😍

واي فك كن من گاهي كه همسرم خسته ميشه بخاطر هزينه ها و اينا ميگم فك كن روزي كه تو بيمارستان صدات كنن يك فرشته تو ترولي رو بهت نشون ميدن بغلش ميكني همون كه گرماشو حس كني همه چي از يادت ميره البته بنده خدا هنوز تموم نشده حرفم ميبينم اشكاش داره ميريزه

واي فك كن من گاهي كه همسرم خسته ميشه بخاطر هزينه ها و اينا ميگم فك كن روزي كه تو بيمارستان صدات كنن ...

الهی که خدا به دلتون نگاه کنه و به زودی بچه تونو بغل کنین عزیزم❤❤❤

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

واي فك كن من گاهي كه همسرم خسته ميشه بخاطر هزينه ها و اينا ميگم فك كن روزي كه تو بيمارستان صدات كنن ...

ای جانم دقیقا ما هم تا حرف میزنیم ذوق میکنیم گریمون میگیره🤭

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
عزیزلییی ممنون ازدعات درحقم. ایول پس میخوای بزودی بری انتقال؟ ایشالله اینبار مثبت میای پیشمونننن ازخ ...

توکل ب خدا منتظرم ال دی تموم بشه و پریود بشم برم ببینم چی میگن. اخه دفعه پیشم فولیکول داشتم انتقال ندادن گفتن ال دی بخورم. خدا کنه دیگه نگه ال دی بخورم. خیلی اذیتم می کنه.

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
توکل ب خدا منتظرم ال دی تموم بشه و پریود بشم برم ببینم چی میگن. اخه دفعه پیشم فولیکول داشتم انتقال ن ...

دكتر من تو سيكل انتقال امپول واريوپپتيل ميده كه تخمك ها رو خاموش كنه . ان شالله همه چي خوب پيش بره واستون و خواسته دلتون با مصلحت خدا يكي بشه

ميشه شما هم بگين قبل انتقال دارين چه اقداماتي انجام ميدين؟

من کار خاصی الان انجام نمیدونم ال دی دادن با آ. اس آ  و فولیک اسید و فرتیل سی ام. اوایل ماه هم هیستروسکوپی داشتم.

دو سه ماه پیشم با طب اسلامی یکم جلو رفتم دو بار حجامت داشتم و ی دوره بادکش رحم و کمر. توکل ب خدا تا ببینیم چی برامون میخواد. این اخرین فرصتمه اگه اینام نشد دیگه نمیتونم از اول بیام پانکچر و... .  ان شاالله لطف خدا بیش از پیش شامل هممون بشه

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
من کار خاصی الان انجام نمیدونم ال دی دادن با آ. اس آ  و فولیک اسید و فرتیل سی ام. اوایل ماه هم ...

ان شالله كه بهترين ها نصيب دل مهربون تون بشه مطمعنم به زودي با خبر مامان شدن تون ماهم خوشحال ميشيم هيسترو خيلي شانس رو بالا ميبره خودتو مامان بدون دوست خوبم

عزیزم هپارین روزی 2 تاس اما انوکسا روزی 1 دونس فکر نمیکنم چون صبح هپارین زدی امشب بتونی انوکسا بزنی ...

مرسی عزیزم بالاخره بعد از کلی گشتن تونستم ی دونه پیدا کنم بزنم تا فردا ببینیم چیکار میتونم بکنم تو اطلاع داری تا کی باید هپارین و بزنیم

باور كن دوست خوبم من تو اين راه به خدا رسيدم  چقد بهش نزديك تر شدم چه شب هايي كه باهاش راز و ن ...

ااااااای جاااااااانم چ جمله ای

نتیجه دست کسیه که از همه بیشتر دوست داره      

منم پیادهروی روروزی یک ساعت میرم تقویت رو چه ج‌وری انجام دادی چی خوردی

عزیزم صبحا دوسین و ژل رویال بخور .گرمیجات زیاد بخور رحمت گرم بشه آماده لانه گزینی باشه .شبم رحمتو از رو شکم با روغن سیاهدانه چرب کن 

اگه ژل و عسل خاستی ما خودمون زنبور دار هستیم داریم .بگو پیجمونو بدم 

اره بابا  من که داغونم از الان دندونامو رو هم واسش فشار میدم دیروز داشتم نماز میخوندم ی ...

جووووووووووووونم. قربون اون قیافه نخودی و آب دهنش  برم من نخودیه خاله  

ان شالله كه بهترين ها نصيب دل مهربون تون بشه مطمعنم به زودي با خبر مامان شدن تون ماهم خوشحال ميشيم ه ...

قربوووووووووووونت برم. ان شاالله خبر شادی همه مون. امشب سر سفره افطار قبل خودم همه دوستای نی نی سایتی مو دعا کردم که ان شاالله ازین ببعد همه با خبر خوش بیان. خدا بحق 6 ماهه امام حسین ع و دل سوخته حضرت رباب لطف و عنایتش رو در حق مون کامل کنه تا محرم ماه بعد نی نی هامون کنارمون ونگ ونگ کنن