2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046686 بازدید | 684536 پست
به امید خدا از علایم بارداری هست 

واقعا ؟ یعنی امید داشته باشم . آخه امپول hcg زدم نمیتونم تشخیص بدم همش بی بی ها مثبت کاذب میشه

دل مرنجان که ز هر دل به خدا راهی هست.... میشه برای مادر شدنم یه صلوات بفرستین . برام دعا کنید خدا مشکلاتمونو حل کنه همه زندگیمون بهم ریخته 
واقعا ؟ یعنی امید داشته باشم . آخه امپول hcg زدم نمیتونم تشخیص بدم همش بی بی ها مثبت کاذب میشه

منم روز سوم نصف hcgزدم و روز 13 اننقال بی بیم مثبت شد .. الان نصف زدی اثرش تا پنج شش روز بیشتر نمیمونه

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

منم روز سوم نصف hcgزدم و روز 13 اننقال بی بیم مثبت شد .. الان نصف زدی اثرش تا پنج شش روز بیشتر نمیمو ...

اره جمعه یعنی پنج روز پیش نصف آمپول رو زدم

دل مرنجان که ز هر دل به خدا راهی هست.... میشه برای مادر شدنم یه صلوات بفرستین . برام دعا کنید خدا مشکلاتمونو حل کنه همه زندگیمون بهم ریخته 
بی بی زدی؟  اگه نزدی پسفردا بزن انشالله بارداری

اره دیروز زدم سریع مثبت شد ولی خب میدونم کاذبه 

باشه ممنون از کمکت 

شنبه نوبت ازمایشمه دیگه مردم استرس تموم نمیشه این دو هفته

چقدر عالی جنینهاتون بلاست بود یا سه روزه .. من روز 15 بتام 184 شده یه کم نگرانم البته سه روزه بودن& ...

مبارک باشه عزیزم،بار اولا بود انتقال دادی؟؟چکارایی کردی که مثبت شد؟؟

اره دیروز زدم سریع مثبت شد ولی خب میدونم کاذبه  باشه ممنون از کمکت  شنبه نوبت ازمایشمه د ...

مطمعن باش مامان شدی ما تو گروهمون همهhcgزدن و روز نهم انتقال بی بیشون مثبت شده و باردار بودن😍

[QUOTE=202604365]💙💙💜💜💙💜💜 دوستان من روز یازدهم انتقال جنین هستم وسط کمرم انگار به اندازه یه نخود تیر میکشه وقتی ...[/QUOTE]

دقیقا منم زیر دلم سمت چپم بیشتر و سمت راستم کمتر اندازه نخود تیر میکشه

روز شش انتقالمه

مبارک باشه عزیزم،بار اولا بود انتقال دادی؟؟چکارایی کردی که مثبت شد؟؟

ممنون گلم .باردوم هست . دفعه اول استراحت مطلق بودم و استرس شدید . اینبار کاملا بیخیال و بدون استراحت مطلق فقط کار سنگین نکردم .تغذبه دفعه اول خبلللی رعایت میکردم این دفعه نه فقط گرمیجات نخوردم .ایندفعه توکل واقعی کردم 

[QUOTE= 202604365 ]💙💙💜💜💙💜💜 دوستان من روز یازدهم انتقال جنین هستم وسط کمرم انگار به اندازه یه ...

انشالله مامان شدی عزیزم

مطمعن باش مامان شدی ما تو گروهمون همهhcgزدن و روز نهم انتقال بی بیشون مثبت شده و باردار بودن😍

مرسی عزیزم💙💙💜💜💜💜❤❤❤❤

ممنون گلم .باردوم هست . دفعه اول استراحت مطلق بودم و استرس شدید . اینبار کاملا بیخیال و بدون استراحت ...

انشاله صحیح وسلامت بغلش کنی،گلم بار دوم خراش آندومتر وچسپ جنین انجام دادین؟؟