2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046762 بازدید | 684547 پست
آره صدری واقعا فوق العادس،اگه واقعا خیالت و راحت میکنه با مشورت دکترت حتما 3 بعدی یا 4 بعدی انجام بد ...

خداروشکر عزیزم ایشالله همیشه خوب باشن نی نی ها

زنی که صاحب فرزند نمیشد؛ پیش پیامبر زمانش می‌رود و میگوید: از خدا فرزندی صالح برایم بخواه.پیامبر دعا میکند ، وحی میرسد که آن زن را بدون فرزند خلق کردم. زن میگوید خدا رحیم است و میرود.سال بعد باز تکرار میشود و باز وحی می آید  که بدون فرزند است. زن این بار نیز به آسمان نگاه میکند و میرود.سال سوم پیامبر زن را با کودکی در آغوش میبیند.با تعجب از خدا میپرسد: بارالها، چگونه کودکی دارد؟او که بدون فرزندخلق شده بود!؟وحی میرسد: هر بار گفتم فرزندی نخواهد داشت، او باور نکرد و مرا رحیم خواند. رحمتم بر سرنوشتش پیشی گرفت. ...ميان آرزوی تو و معجزه خداوند، ديواری است به نام اعتماد. پس اگر دوست داری به آرزويت برسی با تمام وجود به او اعتماد کن ....هيچ کودکی نگران وعده بعدی غذايش نيست!زيرا به مهربانی مادرش ايمان دارد.ای کاش ايمانی از جنس کودکانه داشته باشيم به خدا
سارا جون موقعی که جنین شناسی برای بلاست شدن پرونده رو بررسی کرد .شما هم همونجا بودی ؟

نه نبودم خودشون پرونده رو میفرستن جنین شناسی

چطور؟

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

منم tpo ۱۳۴ بود . اون یکی ازمایشهارو ندادم . شما سرم استفاده کردین ؟

یبار استفاده کردم ولی منفی شدم دفعه بعد فقط پردنی خوردم

زنی که صاحب فرزند نمیشد؛ پیش پیامبر زمانش می‌رود و میگوید: از خدا فرزندی صالح برایم بخواه.پیامبر دعا میکند ، وحی میرسد که آن زن را بدون فرزند خلق کردم. زن میگوید خدا رحیم است و میرود.سال بعد باز تکرار میشود و باز وحی می آید  که بدون فرزند است. زن این بار نیز به آسمان نگاه میکند و میرود.سال سوم پیامبر زن را با کودکی در آغوش میبیند.با تعجب از خدا میپرسد: بارالها، چگونه کودکی دارد؟او که بدون فرزندخلق شده بود!؟وحی میرسد: هر بار گفتم فرزندی نخواهد داشت، او باور نکرد و مرا رحیم خواند. رحمتم بر سرنوشتش پیشی گرفت. ...ميان آرزوی تو و معجزه خداوند، ديواری است به نام اعتماد. پس اگر دوست داری به آرزويت برسی با تمام وجود به او اعتماد کن ....هيچ کودکی نگران وعده بعدی غذايش نيست!زيرا به مهربانی مادرش ايمان دارد.ای کاش ايمانی از جنس کودکانه داشته باشيم به خدا
منم الیرز دارو دارم ولی تو بروشور فقط شکم و بازو رو نشون داده برای من شکمم خیلی درد میاد و کبود میش ...

بله معذرت میخوام درسته البرز دارو فقط شکم نوشته، بازو رو هم ننوشته اصلا، با مارک قبلیم اشتباه گرفتم اون اسوه بود اگه اشتباه نکنم توش عکس بود قسمت داخلی رون پا رو هم نشون داده بود

من قبلا همش تو شکم میزدم الان یکم بزرگ شده پوستش کشیده شده یکم سخت شده بازومم داره کلا کبود میشه اوایل نمیشدا الان 1 ماهه کبود میشه😔😔

❤️ چشمانم خیره به دست های مهربان و بخشنده تو بود که برایم معجزه ای شیرین رقم زدی❤️
نه نبودم خودشون پرونده رو میفرستن جنین شناسی چطور؟

آخه من خودم درخواست دو مرحله ای دادم .ماه بعد که رفتم گفتن که جنین شناسی تایید کرده .فکر کردم خودم هم باید باشم

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
نه بخدا عزیزم. خدا نه بخیله نه ناتوانه نه خسیسه نه ظالمه نه جبار و ستمگره نه بی خبره از حال دلمون نه ...

دوست عزیز چقدر با این پست شما اشک ریختم.

من قبول دارم خدا به وقتش اگر صلاح بدونه بهمون بچه میده 

ولی وقتش کی هست 

وقتی زندگیمون از هم پاشید 

من خودم همه جوره پای زندگیم وایستادم و چقدر صدمه دیدم 

الان 38 سالمه و ده ساله درگیر ناباروری ام.

اون بچه ای که قراره با حکمت خدا به دنیا بیاد پدر و مادر میخاد نه پدربزرگ و مادربزرگ.

تو این سالها خیلی تحلیل رفتم و خیلی سختی کشیدم و هرکاری کردم ولی نشد که بشه.

باز آخر که تخمک گیری انجام شد دوتا تخمک ضعیف داشتم که قبل از لقاح از بین رفتند و الآنم تیروییدم پرکاره و کاری نمیتونم انجام بدم.

😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

سلام عزیزان. من واسه بار سوم انتقال دادم و خداروشکر مثبت شد و یکی از سه تا گرفت. انشالله همه خانومای ...

خداراشکر.

دوست عزیز کجا هستید؟

کدوم شهر؟

در مورد شرایط و مشکلاتتان توضیح میدید ما هم امیدوار بشیم.

دوست عزیز شما چرا گریه می‌کنی؟ شما هم منتظری؟

بله عزیزم منتظرم اون قسمتش که گفتی پدربزرگ مادربزرگ نمیخواد دقیقا حرف دلمه. بعضیا میگن طرف بعد ۱۸ سال خدا بهش بچه داد طرف ۵۰ سالش بود خدا بهش بچه داد خدایا کفر نمیگم ولی اگه قراره توی اون سن بهم بدی دیگه نمیخوام

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
سلام عزیزان. من واسه بار سوم انتقال دادم و خداروشکر مثبت شد و یکی از سه تا گرفت. انشالله همه خانومای ...

مبارکت باشه عزیزم  ،اولین سونو کی انجام میشه?من خیلی هولم بفهمم چند تاست

هرگز رشته ی امیدم از تو قطع نمی شود...