2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046767 بازدید | 684547 پست
سلام بچه ها من امروز زنگ زدم ب مرکز گفتم ک ازمایشم مثبت شده باید چیکار کنم گفت ۱۰ روز دیگه بیا، اون ...

عزیزم معمولا دوهفته بعداز مثبت شدن قلب تشکیل میشه

.....آرزو کن گوشهای خدا پراست از آرزو،،،ودستانش پراز معجزه.....🙏🙏خدایا نی نی هامو واسم نگهدار 🤲🤲🙏🙏
سلام بچه ها من امروز زنگ زدم ب مرکز گفتم ک ازمایشم مثبت شده باید چیکار کنم گفت ۱۰ روز دیگه بیا، اون ...

چرا نمیشه، به نظر منم بذار همون موقع برو که الکی دوبار سونو نشی و الکی استرسم بگیری واسه قلبش

4 روز اونورتر که چیزی نیست 

❤️ چشمانم خیره به دست های مهربان و بخشنده تو بود که برایم معجزه ای شیرین رقم زدی❤️

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام عزیزدلم دکترت راست میگه آزمایش خون خیلی خطا داره متاسفانه،من چون با همسرم فامیلم دکتر از اول بر ...

دکترمنم چون قبلش کاریوتایپم سالم بود و فامیل نیستیم حتی پرسید مشکل سندروم تو فامیل ندارید گفتم نه گفت اوکیه 

خدا کنه ازمایشگاه خطا داشته باشه منم احتمالا انومالی رو ۴بعدی برم خیالم راحت شه چون سونو رو رفتم صدری فوق العاده دقیق و حساسه رک میگه چیزی باشه اخرش گفت همه چی خوبه 

زنی که صاحب فرزند نمیشد؛ پیش پیامبر زمانش می‌رود و میگوید: از خدا فرزندی صالح برایم بخواه.پیامبر دعا میکند ، وحی میرسد که آن زن را بدون فرزند خلق کردم. زن میگوید خدا رحیم است و میرود.سال بعد باز تکرار میشود و باز وحی می آید  که بدون فرزند است. زن این بار نیز به آسمان نگاه میکند و میرود.سال سوم پیامبر زن را با کودکی در آغوش میبیند.با تعجب از خدا میپرسد: بارالها، چگونه کودکی دارد؟او که بدون فرزندخلق شده بود!؟وحی میرسد: هر بار گفتم فرزندی نخواهد داشت، او باور نکرد و مرا رحیم خواند. رحمتم بر سرنوشتش پیشی گرفت. ...ميان آرزوی تو و معجزه خداوند، ديواری است به نام اعتماد. پس اگر دوست داری به آرزويت برسی با تمام وجود به او اعتماد کن ....هيچ کودکی نگران وعده بعدی غذايش نيست!زيرا به مهربانی مادرش ايمان دارد.ای کاش ايمانی از جنس کودکانه داشته باشيم به خدا
خدارو هزاران مرتبه شکر عزیزم ان شاالله همیشه خوش خبر باشی و خبر بارداری بقیه ی دوستامونو بدی 😍😍 نم ...

استرس واسه چی مامان زیبا؟ میخوای پسر خوشگلتو بغل کنی من جات بودم فقط ذوق میکردم بریز دور تمام افکار منفیو دلت تنگ میشه ها واسه این دوران😂😂

بخدا منم یه سره با معجزه تو دلم واسه همه منتظرا دعا میکنم خیلی سخته این راه لعنتی

❤️ چشمانم خیره به دست های مهربان و بخشنده تو بود که برایم معجزه ای شیرین رقم زدی❤️

سلام مجدد خانما ممنون از مامان فندق مهربون که قشنگ جوابمو داد خواستم یه خواهشی کنم از مامانایی که مثبت شدن بسلامتی برامون از تجربیات قبل و بعد انتقالشون برامون بگن ممنون میشم

دکترمنم چون قبلش کاریوتایپم سالم بود و فامیل نیستیم حتی پرسید مشکل سندروم تو فامیل ندارید گفتم نه گف ...

آره صدری واقعا فوق العادس،اگه واقعا خیالت و راحت میکنه با مشورت دکترت حتما 3 بعدی یا 4 بعدی انجام بده من دکترم تو تمام نسخه هام برای سونو مینویسه بیمار واکسن mmr تزریق کرده لطفا جنین بررسی بیشتری گردد بعد هر سری میرم اون دکتر یه ربع 20 دقیقه بررسی میکنه بچمو من بیشتر استرس میگیرم آخرم میگه این پسر از منم سالم تره پاشو برو خانم😂😂

من نمیدونم واقعا چرا خطای آزمایشگاه ها انقدر زیاده حالا تو همه چیز

ممنونم از همه ی دوستان ک لطف داشتن، بچه ها ازمایشی ک داده بودم تیتر نبود،دوباره ازمایش دادم ۹۱۵۰ بود ...

مبارکه عزیزم ان شاالله بارداری راحت و خوبی داشته باشی

واسه منم دعا کن روز ۲ انتقالم

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
سلام دوستان من میکرو کردم روز 15 بتام 184 شده چطوره بنظزتون ؟  جنینهام سه روزه بودن

سلام مبارکه مامان خانم خوبه بتات مهم اینه که دوبرابر بشه این عدد بتا مثلا دوباره /ازمایش تیتر بتا بدی این عدد دو برابر بشه و رشد کنه

خداجونم محتاجم به بزرگیت به گوشه چشمی که به من و زندگیم داشته باشی بلکه شیرین تر بشه اگه لایق مادر شدنم دستمو بگیر....🙏🙏