2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046538 بازدید | 684523 پست

سلام بچه ها من امروز زنگ زدم ب مرکز گفتم ک ازمایشم مثبت شده باید چیکار کنم گفت ۱۰ روز دیگه بیا، اون روزی ک میخوام برم فقط میخوان ساک رو نگاه کنن و دوباره چند روز بعدشم بگن بیا سونو واسه قلب نمیشه بمونم همون ۱۴ روز بعد برم  

اخه خیلی از دوستان شنیدم ک ۱۴ روز بعد رفتن 

خیلی انرژیم مثبت بود خیلی حتی یک درصدم فکر نمی کردم اینجور بشه

عزیزم  متاسفم منم اولین انتقال اصلا استرس نداشم خوومو مثبت می دونستم ولی نشد این شرایط رو همه ما گذروندونیم به امید خدا بزودی خبر بارداری رو بدی. کاری که باید صبر داشته باشی

خدایا شکرت

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام خانم ها روزتون بخیر. یه سوال داشتم خیلی ممنونتون میشم اونایی که اطلاعاتی دارن راهنمایی کنن. زن ...

عزیزم ایشالله ک مثبت میشن ولی من دوتا جنین س روزه داشتم ک روز ۱۱ انتقالم بتام ۳۲ بود دوروز دیگه شد ۱۲۱ دو روز بعد دوباره تکرار کنن ازمایش رو

واقعا هیچ کدوم از بارداری عزیزمون جواب سوال منو نمیدونن      

عزیزم دکترم بهم گفت تا ۳۸ هفته باید بزنی،،الان فعلا ۱۲ هفته ست بخدا پوستم کنده شده اینقد جاشون درد میکنه ومیخاره،،ولی چاره ای نیست درداشو بجون میخرم🤪🤪

.....آرزو کن گوشهای خدا پراست از آرزو،،،ودستانش پراز معجزه.....🙏🙏خدایا نی نی هامو واسم نگهدار 🤲🤲🙏🙏
سلام عزیزم، ای جااانم تیکرت دیگه به آخراش رسیده به سلامتی، ایشالله به سلامتی بغل کنی پسر خوشگلتو کل ...

خدارو هزاران مرتبه شکر عزیزم ان شاالله همیشه خوش خبر باشی و خبر بارداری بقیه ی دوستامونو بدی 😍😍 نمیدونی چقدر خوشحال میشم و از ته دلم خدا رو شکر میکنم وقتی کسی باردار میشه حتی وقتی کسی بدون انتظار هم باردار میشه براش خوشحال میشم آخه این مسیر سخته خودم تجربه اش کردم..

ان شاالله به حق باب الحوائج حضرت علی اصغر هیچ زنی در حسرت مادر شدن نمونه مخصوصا دوستان نینی سایتی عزیز🤲🤲

آره عزیزم توکل به خدا داره نزدیک میشه و استرس من بیشتر

خدایا نمی گویم دستم را بگیر عمریست گرفته ای ، رهایش مکن
سلام نیلدا جون خوبی من رفتم nt  تریزومی ۲۱ ریسکش ۱به ۱۲۹۰ شد  بقیه اش همه چی خوب بود سون ...

سلام عزیزدلم دکترت راست میگه آزمایش خون خیلی خطا داره متاسفانه،من چون با همسرم فامیلم دکتر از اول برام سلفری نوشت دیگه نه آزمایش غربالگری اول و دادم نه دومو، تو سلفری همه چیز اوکی بود خداروشکر، فقط به خاطر واکسنی که زدم سونو آنومالی رو 3 بعدی نوشته

اصلا استرس نداشته باشیا اون وروجک حالش خیلیم خوبه ذره ای حتی بهش فکرم نکن ریسکت اصلا بالا نیست

❤️ چشمانم خیره به دست های مهربان و بخشنده تو بود که برایم معجزه ای شیرین رقم زدی❤️
جاش واسه شما سفت نمیشود؟؟؟

چرا کمپرس گرم میکردم 

زنی که صاحب فرزند نمیشد؛ پیش پیامبر زمانش می‌رود و میگوید: از خدا فرزندی صالح برایم بخواه.پیامبر دعا میکند ، وحی میرسد که آن زن را بدون فرزند خلق کردم. زن میگوید خدا رحیم است و میرود.سال بعد باز تکرار میشود و باز وحی می آید  که بدون فرزند است. زن این بار نیز به آسمان نگاه میکند و میرود.سال سوم پیامبر زن را با کودکی در آغوش میبیند.با تعجب از خدا میپرسد: بارالها، چگونه کودکی دارد؟او که بدون فرزندخلق شده بود!؟وحی میرسد: هر بار گفتم فرزندی نخواهد داشت، او باور نکرد و مرا رحیم خواند. رحمتم بر سرنوشتش پیشی گرفت. ...ميان آرزوی تو و معجزه خداوند، ديواری است به نام اعتماد. پس اگر دوست داری به آرزويت برسی با تمام وجود به او اعتماد کن ....هيچ کودکی نگران وعده بعدی غذايش نيست!زيرا به مهربانی مادرش ايمان دارد.ای کاش ايمانی از جنس کودکانه داشته باشيم به خدا
tpo همونی که واسه من زیاده رو میگید؟؟

ازمایشت واسه من تاز بود کامل ندیدم نوشته tpo 

زنی که صاحب فرزند نمیشد؛ پیش پیامبر زمانش می‌رود و میگوید: از خدا فرزندی صالح برایم بخواه.پیامبر دعا میکند ، وحی میرسد که آن زن را بدون فرزند خلق کردم. زن میگوید خدا رحیم است و میرود.سال بعد باز تکرار میشود و باز وحی می آید  که بدون فرزند است. زن این بار نیز به آسمان نگاه میکند و میرود.سال سوم پیامبر زن را با کودکی در آغوش میبیند.با تعجب از خدا میپرسد: بارالها، چگونه کودکی دارد؟او که بدون فرزندخلق شده بود!؟وحی میرسد: هر بار گفتم فرزندی نخواهد داشت، او باور نکرد و مرا رحیم خواند. رحمتم بر سرنوشتش پیشی گرفت. ...ميان آرزوی تو و معجزه خداوند، ديواری است به نام اعتماد. پس اگر دوست داری به آرزويت برسی با تمام وجود به او اعتماد کن ....هيچ کودکی نگران وعده بعدی غذايش نيست!زيرا به مهربانی مادرش ايمان دارد.ای کاش ايمانی از جنس کودکانه داشته باشيم به خدا
واقعا هیچ کدوم از بارداری عزیزمون جواب سوال منو نمیدونن      

عزیزم بستگی داره .هر کسی فرق میکنه .اگه مشکلی نداشته باشی حدود هفته های ۱۱ یا ۱۲ قطعش میکنه دکتر.بعد اینکه اصلا نظر هر دکتری هم متفاوته.برای من هی قطع و وصل میشد چون می‌افتادم به لکه بینی مجبور میشدم باز بزنم.بعضی ها هم تا آخر میزنن.

حتماکیسه آبگرم بزا ر خیلی اثر داره.برای من کلی درد و خارش داشت و جاشون هم سفت میشد اما کیسه آب گرم که میزاشتم بهتر میشد