2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046680 بازدید | 684536 پست
من به خود خدا نا امیدم. میگم اون نمی خواد. همش باهاش جنگ دارم. سر دعوا دارم.. ولی خوب وقتی اون نمی خ ...

نه عزیزم خدا هم میخواد ولی به موقع و زمان خودش

منم متاسفانه خیلی جنگیدم با خدا

ولی از این انتقالم پی بردم اون خیلی بزرگتر و حکیم تر و میگم خدایی نکرده حتی اگه الانم چیزی بشه  راضیم‌به رضای خودش و خدارو شکر

“یا امام رضـــــــــــا” اگر بناست که لطف کسی به ما برسد …. .خدا کند فقط از جانب شما برسد….نخواه منت بیگانه بر سرم باشد….. .خوش است خیر همیشه ازآشنا برسد…                            . 💚😍زیر پوست من یک دنیا در جریان است😍💚
مگه تیروئید داری؟ این پیامو نی نی سایت خوندم ببین سلام دوستان سارا جون من آزمایشی که دادم به ا ...

آره تیروئیدم کم کار بود که الان خوبه ولی همچنان دارو می خورم. ممنون گلم. کاش خودشون حداقل ی جای مشخص میشناختن میگفتن برم اونجا . اینجور ک معلومه همه ازش سر در نمیارن

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اره ديگه چاره چيه  منشي بداخلاقش گفت تا عادي شدن شرايط كرونا هيچ پذيرشي نداريم

وای خدا . پس اینجور که معلومه خیلی طول می‌کشه . دکترای دیگه و شهرای دیگه هم تعطیلن؟ اطلاعی دارین؟

خدایا مرا مسبب شکستن هیچ دلی قرار مده❤️ و دلم را به نقطه ای که خیرم در آن است متوجه ساز... الهی رِضاً بِرضائک 💜
ممنونم از همه ی دوستان ک لطف داشتن، بچه ها ازمایشی ک داده بودم تیتر نبود،دوباره ازمایش دادم ۹۱۵۰ بود ...

عزیزم تبریک میگم💜🤍💙💚💛🧡❤️ خیلی مبارکت باشه

به سلامتی بدنیا بیاد🙏🏻

به این عدد خیلی توجه نکن، مهم دوبرار شدنشه

احتمالا دو قلو داری 😍

خدایا شکرت 🙏🏻❤️
@زینبی_بابا    زینب جان ببخشید عزیزم در این مورد ممکنه منو راهنمایی کنین؟ @tabsome &n ...

نمیدونم چطور شده واسه تو عزیزم تو اون ازمایشی رو ک واست نوشته ببر ازمایشگاه اذر ابادگان اونجا خیلی ازمایشگاه دقیقی هست تو نسختو بده بهشون دیگه هر کاری گفتن انجام بده دیگه عزیزم ما ک از هیچی سر در نمیاریم دکتر خودشون میدونن من ی بار کلی ازمایش cdمارکر دادم با عدد اپکام تو اون ازمایشم نوشته نتیجه کراس مچ اول نمیدونم دوم و اینا 

نمیدونم چطور شده واسه تو عزیزم تو اون ازمایشی رو ک واست نوشته ببر ازمایشگاه اذر ابادگان اونجا خیلی ا ...

ممنونم گلم. پس شما ـزمایش کراس مچ رو انجام دادین؟ بعدش تزریقم کردن همونجا؟

ممنونم حتما زنگ میزنم بهشون.

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
تا خواست خدا چی باشه،ان شالله که همه منتظرا دامنشون سبز بشه  برا دخترمم بتام بالا بود فکر میکر ...

انشاالله بارداری سالم و سلامتی باشه برات❤

♡♡خلق عشق مسئله‌ای نیست، حفظ عشق مسئله است. عاشق شدن مهم نیست، عاشق ماندن مهم است. عاشق شدن حرفه بچه‌هاست، عاشق ماندن هنر مردان و دلاوران. سست عهدی‌های عشاق باعث شده که بسیاری از داستان‌های عاشقانه مبتذل در جایی تمام شود که عاشق به معشوق می‌رسد؛ حال آنکه مهم، از این لحظه به بعد است.مهم، پنجاه سال بعد است: دوام عشق... دوام زیبایی و شکوه عشق...✍ #نادر_ابراهیمی 📕 آتش بـدون دود
سلام دوستان یه سوالی دارم، آمپول آنوکسا رو میشه به ران پا هم زد؟ من به شکم و بارو میزنم ولی بازوم ...

سلام عزیزم من از دکترم پرسیدم گفت یا دور ناف یا بازو،که بازم دور ناف خیلی بهتره،واسه منم خیلی کبود میشد شکمم،اما الان دیگه نمیشه،الان آمپول رو انقدر آروم تزریق میکنم که اصلا کبود نمیشه،راستش من از یک تا ۲۰ میشمارم و تو این فاصله کامل تزریق میکنم آهسته آهسته، الانم جاهای کبود نزن بدتر اذیتت میکنه عزیزم 

هرگز رشته ی امیدم از تو قطع نمی شود...
خانمهایی که انتقال منفی داشتین بعدش تا ۳ماه هیچ دارویی استفاده نکردین؟؟من جنین فریز شده دارم زنگ زدم ...

فولیک اسید رو که بهتره قبل از بارداری شروع کنی یکی از مقدمات بارداریه

اللهم صلی علی محمد وآل محمد
از روز اولی که شروع کردی ۲تا؟ چه مدت قبل از انتقال شروع کردی؟

برای من هفته سوم قبل انتقال ۴ تا ۵میلی

هفته دوم ۳ تا

هفته دوم ۲ تا و دیگه تا الان همین دوتا پردنیزلون رو دارم قرص هیدروکسی هم ک با پرد شروع کردم از اول شبی نصفی بود ک دارم ادامه میدم

عزیزم تبریک میگم💜🤍💙💚💛🧡❤️ خیلی مبارکت باشه به سلامتی بدنیا بیاد🙏🏻 به این عدد خیلی توجه نکن، ...

ممنونم عزیزم❤😍،ان شالله نی نی نازتو سالم بغل بگیری

سلام دوستان یه سوالی دارم، آمپول آنوکسا رو میشه به ران پا هم زد؟ من به شکم و بارو میزنم ولی بازوم ...

فکر کنم بشه تو نت سرچ کن،خودم چند وقت پیش ویدئوش رو تو اپارات دیدم ک اصلا برای خانم های ک ماه بارداریشون بالا بره بهتره ک ب بازو یا ران بزنن