2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046753 بازدید | 684545 پست
@زینبی_بابا    زینب جان ببخشید عزیزم در این مورد ممکنه منو راهنمایی کنین؟ @tabsome &n ...

آزمایش کراس مچ یا سازگاری خون به تکنیکی گفته می شود که درآن باید از روش هایی استفاده نمود تا ناسازگاری گروه خونی ABO وآنتی‌بادی‌های مهم غیرمنتظرۀ بالینی علیه آنتی‌ژن های گلبول قرمز شناسایی شود و علاوه برآن شامل آزمایش آنتی‌گلبولین باشد.

آزمایش تعیین گروه خونی ، نخستین تست پیش از انجام انتقال خون است تا گروه ABO بیمار و نوع Rh وی مشخص گشته و آنتی بادی های قابل انتظار و غیر منتظره در سرم بیمار تشخیص داده شود . 

آزمایش کراس مچ نیز آخرین گام پیش از انتقال خون است که به عنوان یک رویۀ معمول صورت می پذیرد . نسبتی از خون اهدا کننده و پلاسما یا سرم بیمار با یکدیگر ترکیب گشته و جهت آگلوتیناسیون (هم چسبی :  agglutination ) کنترل می گردد که نمایانگر خون ناسازگار است . این مرحلۀ مهم را بانام کراس مچ ماژور نیز می شناسند و اقدامی نهایی جهت اطمینان از یک انتقال خون ایمن است .

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

@farzi99     سلام عزیزم خوبی .شما میتونی دوستمون رو راهنمایی کنی ؟

سلام عزیزم

من تاحالا چیزی درمورد کراس مچ نشنیدم ولی سرچ کردم متوجه شدم ازمایش خون میگیرن

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
آزمایش کراس مچ یا سازگاری خون به تکنیکی گفته می شود که درآن باید از روش هایی استفاده نمود تا ناسازگا ...

قربونت عزیزم. اره تو نت خیلی گشتم . ولی اصلا متوجه نشدم. اخه هر بیمارستانی یا بانک خون رفتم یا متوجه نمیشدن چی میگم یا میگفتن باید بستری بشی و خون بگیریم بعد تزریق کنیم بهت. در حالی که من تزریق ندارم فعلا. دکتر فقط گف آز بده که ببینیم مثبته یا منفی. فک کنم گف اگه مثبت باشه معلوم میشه عدد آپکام درسته و مشکلی نیس اگه منفی باشه عددم اشتباه بوده و احتمالا باید لنفوسیت تراپی بشم. 

شما  کراس مچ انجام دادین؟

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
سلام عزیزم من تاحالا چیزی درمورد کراس مچ نشنیدم ولی سرچ کردم متوجه شدم ازمایش خون میگیرن

ممنون عزیزم ببخشید تو زحمت افتادی گلم

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
مطمئنم مامان میشی😍از همه قطع امید کن و فقط توکل کن به خدا و راضی باش به رضای خودش میبینی که بهترین ...

من به خود خدا نا امیدم. میگم اون نمی خواد. همش باهاش جنگ دارم. سر دعوا دارم.. ولی خوب وقتی اون نمی خواد ته تهش ما باید بگیم چشم😭😭😭

من به خود خدا نا امیدم. میگم اون نمی خواد. همش باهاش جنگ دارم. سر دعوا دارم.. ولی خوب وقتی اون نمی خ ...

عزیزم خدا واسه هیچ بنده ای بد نمیخواد اینو مطمین باش یه جایی و یه وقتی که فکرشو نمیکنی بهت معجزه نشون میده که باورت نشه....همیشه با خودت بگو ««شد شد نشد خدا حتما یه راهی دیگه واسش پیدا میکنه که بشه»»

خدایا شکرت که یه معجزه خیلی بزرگ در حد و اندازه خدایی خودت میندازی وسط زندگی من....،خدایا شکرت که حال و هوای آینده قشنگی که برام در نظر گرفتی و از همین حالا میتونم حس کنم...،خدایا سپاسگذارم که به من ایمان دادی که هر آنچه بخواهم ،میشود....خدایا بابت نی نی که قراره آینده بهم بدی خیلی شکر گذارم
قربونت عزیزم. اره تو نت خیلی گشتم . ولی اصلا متوجه نشدم. اخه هر بیمارستانی یا بانک خون رفتم یا متوجه ...

نه عزیزم کراس مچ تا الان انجام ندادم

من عدد آپکام ۱۰ هست

دکتر گفت اگه میخای فقط یک جلسه لنفوسیت تراپی انجام بده چون قرص تیروئید میخورم 

لنفوسیت تراپی برای کسی که تیروئید داره خوب نیس

منم بهش گفتم دستیارتون گفته شما اعتقادی به لنفوسیت تراپی ندارید. گفت آره، دیگه به انتخاب خودت اگه خواستی انجام بده.

اینجور که متوجه شدم کراس مَچ ازمایشه. انتقال نیست. سازگاری گروه خون با آنتی بادی هایی که گلبولهای قرمز رو از بین میبرن بررسی میشه.

من به خود خدا نا امیدم. میگم اون نمی خواد. همش باهاش جنگ دارم. سر دعوا دارم.. ولی خوب وقتی اون نمی خ ...

نه بخدا عزیزم. خدا نه بخیله نه ناتوانه نه خسیسه نه ظالمه نه جبار و ستمگره نه بی خبره از حال دلمون نه ..... هییییییییییچ کدوم ازینا نیس. فقط منتظر بهترین زمان و موقعیت برامونه.فقط  منم نفسم از جای گرم بلند نمیشه دو بار بارداری خارج رحمی داشتم که ی لولمو از دست دادم و خدا واقعا بهم رحم کرد . انتقال و آی یو آی منفی هم داشتم. الانم فقط دو تا جنین دارم و موقعیت شروع دوباره اگه خدای نکرده منفی شدمو ندارم. ی چند دقیقه پیشم کلی گریه کردم. ولی مطمئنم به قول پیامبر 

گفت پیغمبر که چون کوبی دری          عاقبت زان در برون آید سری

بالاخره در به روی ما هم باز میشه قربونت برم. بالاخره ما هم طعم مامان شدن رو میچشیم ان شاالله.

روزه فردا خیییییییییییلی توصیه شده در باره فرزند دار شدن . ان شاالله توفیق  داشته باشم به نیت همه دوستا و خواهرای اینجاییم میگیرم. ان شاالله سال بعد همین شب اول محرمی نی نی مون بغل مون باشه و باهاش مهیا بشیم برای عزاداری ارباب ع ان شاالله

نه عزیزم کراس مچ تا الان انجام ندادم من عدد آپکام ۱۰ هست دکتر گفت اگه میخای فقط یک جلسه لنفوسیت تر ...

چ جالب به من گف دو سه جلسه لنفوسیت تراپی انجام بده. 

ممنون گلم که جواب دادی

نه بخدا عزیزم. خدا نه بخیله نه ناتوانه نه خسیسه نه ظالمه نه جبار و ستمگره نه بی خبره از حال دلمون نه ...

من همه نذر و ختم هام رو امشب رها کردن. حس التماس ندارم. تپش قلب گرفتم. 48 ساعته کارم گریه است. حس هیچ کاری و هیج جایی ندارم. 

چ جالب به من گف دو سه جلسه لنفوسیت تراپی انجام بده.  ممنون گلم که جواب دادی

مگه تیروئید داری؟

این پیامو نی نی سایت خوندم ببین

سلام دوستان سارا جون من آزمایشی که دادم به اسم WBC Cross Match هست و جواب تست خودمو و همسری منفی شد به چند تا از این مشاوره های تلفنی زنگ زدم حتی یکی از آشنایانمون دکتره نشون دادم همه گفتن جواب منفی مشکلی نداره ولی زنگ زدم اصفهان آزمایشگاه نوین با دکتر رضایی صحبت کردم گفت این آزمایش با آزمایش آپکا یکی هست و عدد منفی نیاز به درمان داره و با اون آزمایش کراس مچی که میدن برای انتقال خون یا پیوند کلیه و اینا یکی نیست چون اونا جواب منفی انگار خوبه 3-4 مورد مقاله هم خوندم که این آزمایش با آپکا و APLA یکی هست دکتر رضایی به من گفت باید بری دکتر زنانت برات نامه بده واسه لنفوسیت تراپی بیای اینجا واست انجام بدیم این تمام چیزیه که من می دونم سارا جان خیلی ها هم درمان دارویی رو دکترشون براشون دنبال میکنه پردنیزولون هست و سرم Ivig خیلی ها رو دیدم که با پردنیزولون تنها جواب گرفتن خیلیا هم مثل دوست خودم با پردونیزولون تنها جواب نگرفتن و سرم هم بهش اضافه شده برای لنفوسیت تراپی هم تا جایی که من دیدم بیشتر تو اصفهان این کارو انجام میدن بازم بسته به نظر پزشکتون داره اگه تو این زمینه بازم اطلاعاتی داشتی حتما بیا همین جا بگو تا من و بقیه دوستان هم استفاده کنن

از روز اولی که شروع کردی ۲تا؟ چه مدت قبل از انتقال شروع کردی؟

یکماه قبل انتقال

هفته اول چهارتا

بعد سه تا

بعد دوتا

بعد ادامه

“یا امام رضـــــــــــا” اگر بناست که لطف کسی به ما برسد …. .خدا کند فقط از جانب شما برسد….نخواه منت بیگانه بر سرم باشد….. .خوش است خیر همیشه ازآشنا برسد…                            . 💚😍زیر پوست من یک دنیا در جریان است😍💚
من همه نذر و ختم هام رو امشب رها کردن. حس التماس ندارم. تپش قلب گرفتم. 48 ساعته کارم گریه است. حس هی ...

الهی قربونت برم. اشکالی نداره .درست میشه.