2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046602 بازدید | 684531 پست

من رفتم دکتر ایمنی آزمایشامو دید . آپکام 26/8 بود که قبلا دکتر گفته بود نیاز نیس ب لنفوسیت تراپی. 

این دکتر گف من به این عدد مشکوکم. گف وقتی شما بارداری طبیعی پایدار نداشتی(دو تا خارج رحمی داشتم ) این عدد باید برات زیر 20 باشه اینکه بالاس مشکوکه  

گف یا دو سه جلسه لنفوسیت تراپی بکن یا دوباره آز بده. منم گفتم دوباره آز بدم. گف پس بذار کراس مچ بنویسم. اگه اشتباه نکنم گف کراس مچ اگه مثبت بود عدد آپکات درسته اگه منفی بود معلومه اشتباهی شده.

متاسفانه آزمایشگاه خود جهاد نداشت گفتن برید بیمارستان ها یا بانک خون. 4-5 تا بیمارستان رفتیم. بانک خون و... یا اصلا نمیفهمیدن چی هس یا میگفتن باید بستری بشی خون  بگیریم و بعد تزریق کنیم. هر چی میگفتم بابا ن فقط قراره آزمایش بدم قرار نیس تزریق کنم. متوجه نمیشدن میگن دکتر فقط نوشته کراس مچ.

بچه ها از شما کسی انجام داده کراس مچ تا حالا؟ چجوریه طریقه اش؟

@زینبی_بابا    

@tabsome    

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
الهی خدا حافظ نی نی هاتون باشه مرسی ک دعام کردی دلم یجوری شده انگار قرار نیست هیچ وقت مادر بشم

منم حس شما رو دارم😔💔 خدا به هممون کمک کنه 

خدایا مرا مسبب شکستن هیچ دلی قرار مده❤️ و دلم را به نقطه ای که خیرم در آن است متوجه ساز... الهی رِضاً بِرضائک 💜

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

الهی خدا حافظ نی نی هاتون باشه مرسی ک دعام کردی دلم یجوری شده انگار قرار نیست هیچ وقت مادر بشم

مطمئنم مامان میشی😍از همه قطع امید کن و فقط توکل کن به خدا و راضی باش به رضای خودش

میبینی که بهترینارو برات رقم میزنه

این افکار طبیعی

همه گریه ها و نا امیدی هاتم طبیعی

اکثر ماها این روزای منفی شدن رو پشت سرگذاشتیم و میدونیم چقدر سخته

ولی سعی کن دوباره زود سراپا بشی و قویتر از قبل ادامه بدی

دعای همه مامانا و چشم انتظارای اینجا هم پشت سرته

“یا امام رضـــــــــــا” اگر بناست که لطف کسی به ما برسد …. .خدا کند فقط از جانب شما برسد….نخواه منت بیگانه بر سرم باشد….. .خوش است خیر همیشه ازآشنا برسد…                            . 💚😍زیر پوست من یک دنیا در جریان است😍💚
ممنون عزیزدلم ❤️ لطف کردی

چققققققد امضاتون قشنگِ

دوست عزیز؛من دوازده ساله ک دعا می کنم ک خدا بهم ی بچه بده؛تا حالا قابل ندونسته؛شاید دلِ تو ب خدا نزدیکتر باشه میشه تو برام دعا کنی از این غم بیرون بیام و دلم شاد بشه؛اگه دعا کردی لایکم کن هم دعات کنم هم صلوات واست بفرستم.خدا خیر دو دنیا رو نصیبت کنه
منم حس شما رو دارم😔💔 خدا به هممون کمک کنه 

من ک واقعا کد۷۶۰۰😭😭😭

دوست عزیز؛من دوازده ساله ک دعا می کنم ک خدا بهم ی بچه بده؛تا حالا قابل ندونسته؛شاید دلِ تو ب خدا نزدیکتر باشه میشه تو برام دعا کنی از این غم بیرون بیام و دلم شاد بشه؛اگه دعا کردی لایکم کن هم دعات کنم هم صلوات واست بفرستم.خدا خیر دو دنیا رو نصیبت کنه
آهان. انشاالله که دیگه مامان شدی با همین انتقال🙏 دکار خادم حتما خراش میده. شنیدی؟ هیسترو هم میکنه ...

اره عزيزم خانم دكتر حتي انتقال اول هم حتما با انتقال انجام ميده 😘 هيسترو رو نميدونم.؟

شما چيكار كردين ؟رفتين تهران؟

به نظرت تا مهر مکمل بخوریم مهر بریم دکتر تازه شروع کنیم ؟ دکترت کیه ؟

خودت که از 1 یکی دوماه زودتر بخوری کافیه اما نمیدونیم چه سیکلی برات در نظر میگیرن بلند یا کوتاه اما دکتر همسرم که جنتی بود میگفت برای اقایون حداقل 3 ماه باید بگذره

من که دکترم تهران اسما طرازی بود اما یه بارم نبود که باهاش ویزیت شم تو کجا نیخوای بری برای تعیین جنسیت؟ 

بابا مکمل بعد وعده های غذایی اونقدرا چاق کننده نیستن رژیم سالم بگیره عوضش ویتامینم بخوره، یا قرص رویال ژلی بده بهش با زینک اینو دکتر جنتی تاکید میکرد

من الان 2 ماهه دارم مولتی ویتامین میخورم اما اصلا وزنم اضافه نشده دکترم میگفت اگه این ماهم اضافه نکنی مکمل و باید قوی تر کنم

آره هنوزم پروفایلم دختره اسم کاربریمم به عشق دخترم نیلدا گذاشته بودم حالا اصلا نمیتونم اسم پسر انتخاب کنم

ببخشید طولانی شد خواستم همه رو با یه پست جواب بدم

❤️ چشمانم خیره به دست های مهربان و بخشنده تو بود که برایم معجزه ای شیرین رقم زدی❤️
چققققققد امضاتون قشنگِ

ممنون گلم . این روزا همش دارم بخدا میگم خدایا کد ۷۶۰۰ . انشاالله بحق امشب دلت شاد شه❤️

خدایا مرا مسبب شکستن هیچ دلی قرار مده❤️ و دلم را به نقطه ای که خیرم در آن است متوجه ساز... الهی رِضاً بِرضائک 💜
مطمئنم مامان میشی😍از همه قطع امید کن و فقط توکل کن به خدا و راضی باش به رضای خودش میبینی که بهترین ...

یعنی دیگه نرم دکتر؟من همیشه امیدم ب خدا بوده

الهی همه مامانا و چشم انتظارا حاجت روا بشن

مرسی مهربون ک باهام همدردی می کنی

الهی دلت همیشه شاد

من ک واقعا کد۷۶۰۰😭😭😭

حالتو میفهمم منم دوسه هفته پیش منفی شدم💔😔

پارسال محرم بود اقدام کرده بودم دلم شاد بود به زودی میشه میرفتم عزاداری میگفتم ناامیدم نمیکنی . حالا این محرمم اومد بازم دستم خالیه 💔💔💔 یعنی میشه منم یه روزی مادر بشم؟ با چشمای گریونم و دل شکسته واسه همتون دعا میکنم بحق این ماه عزیز همین ماه دلتون شاد شه و دوستانی هم که مامان شدن بسلامتی این دوران رو بگذرونن ❤️

یعنی دیگه نرم دکتر؟من همیشه امیدم ب خدا بوده الهی همه مامانا و چشم انتظارا حاجت روا بشن مرسی مهربو ...

عزیزم متاسفم که منفی شدی داستان زندگیت رو خوندم خیلی غمگین شدم انشالله به حق همین شب های عزیز وبه حق شش ماهه کربلا زود زود بغلت با معجزه خدا پر بشه دقیقا خواهرزاده شوهرم شرایط شما رو داشت بیشتر از ۵ بار سقط کرد حتی ابن سینا جوابش کرد وگفتن دیگه ما نمی تونیم برات کاری کنیم ولی می گفت همون شب که جوابم کردن کلی گریه کردم وبا اشک چشمام خوابیدم خواب دید که بهش میگن تو شامل رحمت خدا شدی نا امید نباش بهت فرزند عطا کردیم بعد همون ماه به طور طبیعی تو سن ۴۵ سالگی باردار شد می گفت همش استرس داشتم و باخودمم می گفتم باز همون اتفاق تلخ تکرار میشه چه فایده ولی وقتی چهار ماه رو رد کردم دلم لرزید وامیدوار شدم حتی بهش تو سونو احتمال عقب موندگی داده بودن گفته بودن بایدسقط کنه چون جنین ناقصه 

اما شوهرش نذاشت که سقط کنه و گفت من معجزه خدارو سقط نمیکنم خلاصه که این دخمل کوچولو الان به دنیا اومده وکلی برای همه دلبری میکنه واقعا انقدر که زیباست ادم دلش براش غش میره انشالله از این معجزه ها برای شما هم اتفاق بیافته عزیزم از رحمت خدا نا امید نباش ❤❤

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست ❤من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست 🌷
بچه ها جونم بتام ۳ برابرشده ۱۰۰ و خورده ای💃💃💃💃💃

مبارک باشه مامان خانوم

ان شاالله بارداری خوبی داشته باشی

منم انتقال دادم واسم دعا کن

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
یعنی دیگه نرم دکتر؟من همیشه امیدم ب خدا بوده الهی همه مامانا و چشم انتظارا حاجت روا بشن مرسی مهربو ...

نه عزیزم من این حرفو نمیزنم

اتفاقا قویتر از قبل برو سراغ دکتر و درمانت

میگم فقط نا امید نشو فقط توکل کن به خدا صد در صد نتیجه میگیری

“یا امام رضـــــــــــا” اگر بناست که لطف کسی به ما برسد …. .خدا کند فقط از جانب شما برسد….نخواه منت بیگانه بر سرم باشد….. .خوش است خیر همیشه ازآشنا برسد…                            . 💚😍زیر پوست من یک دنیا در جریان است😍💚