2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046615 بازدید | 684533 پست
رفتم آزمایش تا نیم ساعت دیگه جوابش میاد خیلی ناراحتم باورم نمیشه

عزیز دلمممم الهیییییی ب حق همین وقت عزیز..جواب آزمایشت مثبتهههههع 🙏🙏🙏🙏الهیییی آمیییییین یا رب العالمین 

باورش باتو...چ جوریش با خدا🩵

انشالله مثبتی عزیزم . شاید بتات کم باشه با بی بی نشون نده .

هنوز تا نیم ساعت دیگه امید هست عزیزم 

منتظر خبرت هستیم 

دل مرنجان که ز هر دل به خدا راهی هست.... میشه برای مادر شدنم یه صلوات بفرستین . برام دعا کنید خدا مشکلاتمونو حل کنه همه زندگیمون بهم ریخته 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دوستای خوبم این بیبی رو هم بااولین ادرارم گذاشتم ک قبلیا بعد از ۵ دقیقه باذربین ی هاله ای شروع ب افت ...

ااااااااااااای جااااااااان خییییییییییییییلی مبااااااااااااارکه  

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
سلام ابحی گلم مرسی میگم همون روز انتقال بگم دیر نیست میزنه خودمون باید بریم از داروخانه بخریم یاهمون ...

سلام عزیزم برای منم روز انتقال قبل انتقال جنین دکتر زد نه دیر نیست بعد برای من رو خودشون تو اتاق عمل داشتن و فقط به همسرم گفته بودن هزینه شو بره صندوق پرداخت کنه اگه هم یه موقع تو اتاق عمل نداشته باشن خود داروخونه ابن سینا داره دکتر یادش رفته بود تو پرونده ام بنویسه ولی خودم بهش یاد اوری کردم و قبل انتقال قبول کرد بزنه بعد اگه می تونی یه روز برو مرکز یه ویزیت شو بهش بگو تا دیگه خدای نکرده اون روز مشکلی نداشته باشی خیالت راحت باشه 

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست ❤من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست 🌷
بچه ها من ازمایشم مثبت شد به لطف خدا و دعای شما عزیزان 

انشالله بسلامتی گلم برای ما منتظرا هم دعا کن عزیزم 

دل مرنجان که ز هر دل به خدا راهی هست.... میشه برای مادر شدنم یه صلوات بفرستین . برام دعا کنید خدا مشکلاتمونو حل کنه همه زندگیمون بهم ریخته 
بچه ها من ازمایشم مثبت شد به لطف خدا و دعای شما عزیزان 

به بههههه خوش خبر باشییی عزیزم..مبااارکههه مباااارکهههه..❤❤❤❤😍😍😍❤❤.چقددد خوبهههه..چ ذوقی داره..لین هفته هفته ی خوبی بود الهیییی صد هزار بار شکرررر 

انشاالله کاربر جاخالی هم بیاد خبر خوبش رو بدهه

باورش باتو...چ جوریش با خدا🩵

کاربر جاخالی کجایی نیم ساعت رد شده ها 

منتظر خبرای خوبتیم

هیچکسی نیست به من کمک کنههه😭😭

عزیزم اینجوری نمیشه گفت چون تو بدن هرکسی متفاوته

از بدن بعضیا خیلی زود hcg میره بیرون و تو بدن بعضیا بیشتر مونه

دو روز دیگه باز تست کن ببین پررنگتر میشه یا نه

آزمایش خون رو هم باید چند بار تکرار کنی ببینی زیاد سدنش رو تا بفهمی بارداری ❤️

خدایا شکرت 🙏🏻❤️
خدا رو شکر که حالت خوبه عزیزم .درسته دقیقا از وقتی آدم برای درمان اقدام میکنه و دکتر رفتن‌ها شروع می ...

ان شاالله اینبار دست پر از رویان میای.از دونفر تبدیل میشید به ۳ یا حتی ۴نفر.😍😍 از خدا میخوام خیلی زود طعم شیرین مادر شدن رو تجربه کنی.

عزیزم جواب آزمایشت چی شد؟

♡♡خلق عشق مسئله‌ای نیست، حفظ عشق مسئله است. عاشق شدن مهم نیست، عاشق ماندن مهم است. عاشق شدن حرفه بچه‌هاست، عاشق ماندن هنر مردان و دلاوران. سست عهدی‌های عشاق باعث شده که بسیاری از داستان‌های عاشقانه مبتذل در جایی تمام شود که عاشق به معشوق می‌رسد؛ حال آنکه مهم، از این لحظه به بعد است.مهم، پنجاه سال بعد است: دوام عشق... دوام زیبایی و شکوه عشق...✍ #نادر_ابراهیمی 📕 آتش بـدون دود
ممنون عزیزم خوبم من خراش انجام ندادم قبل پانکچر هیچ ویتامینی نخوردم وفقط دکتر بهم سلن زینک داد قبل ا ...

مرسی عزیزم .‌ویتامین d و مکملها  رو دکتر برات نوشت ؟ قبل پانکچر ال ارژنین خوبه ؟

خدای من خدای معجزه هاست .